torstai 21. marraskuuta 2013

Takilatiellä on taas tarvittu virkavallan apua

Saamani tiedon mukaan Johanna oli rantautunut vanhasta muistista Jollakseen. Seiskan Livessähän onkin saatu tänään nauttia uusista kuvista. On kuvattu Julian tärkeitä omaisuuksia ja Jasminen maalaamaa taulua.Ylipäätään oltu hereillä valoisaan aikaan, mikä sinäänsä on iloinen asia. Koirista intensiivisesti huolissaan olleiden iloksi kerrotakoon, että vitutuksen määrä saattaa lisääntyä tuntuvasti. Johanna on vihdoinkin onnistunut hankkimaan lisää eläimiä kiireisen elämänsä virkistykseksi. Tukiaisen seurue koostui upeasta rinnakaasta blondista, kahdesta koirasta ja uudesta possusta.

Poliisille oli soiteltu, kun osa porsaista ei suostunut poistumaan paikalta. Tilanteessa on vahvasti ajojahdin makua, koska poliisi ohjeisti Tunkkia poistumaan paikalta. Poliisiauton kylkiä ei potkittu, ketään ei lyöty kurkkuun, possua ei viety varastokoppiin, vaan tilanne sujui rauhallisesti. Taksilla katosi paikalta. Nyt odotellaan, että tämä Tunkin miesvihan hoidossa käytetty terapiaporsas saa virallisen esittelyn Livessä. Tuleeko porsaasta Paco, otetaanko Nassu uudestaan käyttöön, vai haistellaanko kansainvälisempiä tuulia Paris Hiltonin kanssa?

Sellainen virkistävä päivitys, nöf nöf vaan kaikille.

maanantai 11. marraskuuta 2013

Nyrkkilyönnin tekniikka on nyt opittu

Viimeöinen episodi Helsingin yössä on kuulemani mukaan mennyt niin, että Tunkki on lyönyt nuorehkoa naista kurkkuun, jonka johdosta tämä luultavasti kateellinen nainen on kaatunut ja lyönyt päänsä. Poliisin paikalle saapuessa tällä nuorella naisella oli hengitysvaikeuksia. 

Kuten aina näissä tilanteissa, myös Tunkki oli oman näkemyksensä mukaan saanut kärsänsä kipeäksi ja koki olevansa tilanteessa lähinnä uhri. Tilanteessa Tunkki oman käsityksensä mukaan sai nyrkistä 25 kertaa kasvoihin ja tunnusti retuuttaneensa tätä selkäänsä saanutta naista tukasta. Tunkin naamasta tätä massiivista pieksemistä ei pystynyt kukaan näkemaan, eli ilmeisesti kyseessä on enemmänkin sellainen imusolmukkeiden turpoaminen, jonka pystyy havaitsemaan vain upeasti laihtunut diabeetikko. Polvet artistilla  kuitenkin oli ruvella, ilmeisesti kaatumisesta johtuen.

Silminnäkijöiden mukaan Tunkkia oli joku läppäsyt naamanseudulle ja retuuttanut tukasta. Paikalla oli ambulanssi ja pari partiollista poliiseja. Koko hässäkässä oli mukana runsaasti porukkaa, kuten aina. Tunkki ei ollut liikenteessä yksin, vaan ennestään Tunkin fanien tunteman miespuolisen ystävänsä kanssa. Kuten tavaksi on tullut, Tunkki kuitenkin oli se,  jota arapaonni suosi, eli se joka paikalta vietiin poliisin mukana. 

Tunkillahan on vuoden 2011 kepposista tuomittuna istuttavaa 105 päivää odottamassa, että hovioikeus kuuntelee upeat rakkauslaulut ja kertoo oman näkemyksensä ajojahdista.. Tämän vuoden kesä ja syksy on osoittautunut huomattavasti aktiivisemmaksi. Taas napsahti yksi pahoinpitely lisää. Törkeä varkaus karkkilanreissulta ja ns. törkeä auton kuljettaminen alastomana (romanin pakoittamana) vois olla sellasia kepposia, mistä napsahtaa lisää keikkaa Hämeenlinnan naistenvankilaan. Törkeästä varkaudesta jaetaan ymmärtääkseni aina vankeustuomio ja Tunkillahan on jo ennestään tuomio törkeästä rattijuopumuksesta. Silloin tosin vaatteet päällä ja ilman romanien uhkailua.

Tässä saattaisi olla nyt lupaava alku. Aavistelen, että erittäin stressaantunut artisti kiihdyttää kohti uutta pohjakosketusta ja todistaa taas kerran epäilijöille, että ammattilainen osaa ja pystyy. Sellanen kutina on, että nyt voisi olla se mielenkiinnolla odotettu paskahalvauksen aatto. 

Taas treenattiin nyrkkilyöntiä

Tunkki oli ymmärtääkseni taas putkassa yön. Käsittääkeseni oli jotain naista kurmottanut Helsingin yössä ja päätyi Poliisien matkaan. Kyseessä tietenkin on luultavasti vain väärinkäsitys tai sitten ex-managerin lahjoma virkavalta vainoaa sulavalinjaista tanssijatarta osittain huonosta julkisuuskuvasta johtuen. Mukavaa kuitenkin, että Tunkki on edelleen oma rauhallinen itsensä.

Nyt kun tämä uusin ex-manageri on tehnyt elämästä nassun löysän paskan makuista, niin olihan se jo aikakin, että ei ollenkaan parrakas Osama Bin Laden järjestää itselleen lisää keikkoja käräjäoikeuteen. Vähän jo jännitin, että se olisi ymmärtänyt pikkusen jarrutella, mutta fanien iloksi ja vastaantulijoiden murheeksi Suomen pidätetyin julkkis jatkaa hyväksi havaitsemillaan poluilla.

Saas nähdä muistaako se taas itse täydellisesti kaiken, paitsi omat tekemisensä? Onko se edelleen hyvin rauhallinen, eikä edes osaa lyödä? Onko taas kyseessä ajojahti? Henkilökohtaisesti kaipaan palavasti tietoa kunnon nyrkkilyönnin tämän hetkisestä tilasta. Lähteekö se edelleen tässä asennossa?