lauantai 28. syyskuuta 2013

FC ja Live 27.-28.9.

Päivitetty 22:45

Eilen iltakahdeksan aikaan harmiteltiin BB-ohareita.


Johanna Mia Mari Tukiainen Harmin paikka kun olisin tänään kutsuttu BB taloon Seiskan toimesta! Mulle olisi rakennettu lava ja vaijerit, joiden avulla mut olisi nostettu talon katolle ja olisin laulanut englanninkieliset biisini!!!! Mutta idea tuli heille liian myöhään, eikä rekvisiittaa ehditty rakentamaan!!!! Muutenkin voisin sanoa siellä BB talossa suorat sanat, siksi mua ei sinne ole otettukaan aiemmin vieraaksi. Pari homoa siellä näyttää taas elvistelevän.

Johanna Mia Mari Tukiainen Joni Soila estää mun tulemisen sinne. No ainakin se tapasi Udin jo v.2007 Miamissa Sheraton Hiltonkin hotellissa jossa Udi hehkutti rakkauttaan mulle. Se alkoi varmaan vituttamaan......eikä muutenkaan pidä persoonastani, mua joko vihataan tai rakastetaan.


Johanna Mia Mari Tukiainen Mun pitäisi saada ihan OMA Talk Show televisioon!!!! 

Johanna Mia Mari Tukiainen Tuija Järvinen ei tiedä mitään elämästäni joten pitäisi turpansa kiinni. Samaten "manageri" M** *** joka on paljon julmempi ja häikäilemättömämpi tosin.


Jani Lampisen haastattelu 27.9 Sokos hotellissa

From Johanna Tukiainen
27.09.2013 21:30
Lampisen, kaverini haastattelu osissa Helsingissä Sokos hotellin aulassa, chill out musaa taustalla. Aihe koskee saamani tuomiota.




Jatkoa Jani Lampisen haastatteluun

From Johanna Tukiainen
27.09.2013 21:43

Pitää laittaa lyhyissä pätkissä kun muuten ei Seiska julkaise! Ois pitänyt tietää tääkin aikaisemmin niin saisitte upeat Tukholman videomme Julian kans! 


Tuksu kommentoi:
Johanna Tukiainen

Täällä kommentoivat henkilöt mm: J** V**, I** A**, oma isäni, M** O***, maksullinen tyttö joka on psyykkisesti sairas M** P** (ei ole oikea nimi), plus näädät. Surullista teiltä. 




Jani Lampinen haastattelu osa 3.

From Johanna Tukiainen
27.09.2013 21:58

Lampisen mielipide Tukiaisen tuomioon ja mahdollinen lahjonta joka tapahtui M** O** osalta käräjille. 





Johannan englanninkielinen haastattelu
From Johanna Tukiainen
27.09.2013 22:34

Samaan aiheeseen liittyen, tulee osissa. Olen taas kokonaan ilman meikkiä ja ilman pidennyksiä, mielestäni tämä asiani on nyt tärkeämpi. 




Ilman meikkiä, omalla tukallani 
From Johanna Tukiainen
27.09.2013 22:38

Sokos hotellin aulassa Johanna "luonnollisena" kuten kaikki aina haluaa. Kohta pesee vähän mielipiteitäni...... 



Johannan haastattelu osa 2. Hotellissa
From Johanna Tukiainen
27.09.2013 23:14

Joo en nyt välitä ulkonäöstäni kun isä tarttee M1 lähetteen ja muutenkin perheessä on kamalia ongelmia! Varmaan mä silloin alan jotain tekoripsiä vääntää naamaan!!!! 



Johannan haastattelu jatkuu

From Johanna Tukiainen
27.09.2013 23:30

Koskien Käräoikeuden tuomioita. Haastattelusta jäänyt pois , että käräjäoikeus vaati Artolle ehdollista vankeutta kuristamisista ja syytteet hylättiin. Minä sain sen sijaan 105 pvä vankeutta, mikä on täysin absurdia!!!!! 



Ilta jatkuu Facebookissa:

Johanna Mia Mari Tukiainen EN PÄÄSE KOOTIINI, SE SIIVOJANI OTTI AVAIMENI!!!!! SOITA MULLE JONKUN 20MIN PÄÄSTÄ!!!!

Johanna Mia Mari Tukiainen Siis siivooja otti avameni kotiini, varsin reilua!


Johanna Mia Mari Tukiainen --> Julia Tukiainen
Tuon Tuijan hisuväri on liian keltainen!


Johanna Mia Mari Tukiainen Hyi toi keltainen väri heti Jaanan päästä, plus Hymyn sanavapauteen STOPPI NYT!!!!!!!!



Lauantaina pitäisi lähteä keikkailemaan Tampereelle, mutta ennen sitä Johanna lisäsi muutaman videon "uudesta" Albertinkadun asunnostaan.

Uuteen kotiini muutto ja uusi elämä

From Johanna Tukiainen
28.09.2013 18:54

Aloitamme sängystä joka on täyttä kaatopaikkakamaa!!! Helsingin keskusta on mukavampi sinkulle kuin näätien lähiöt. 


(toim. huom. video on kuvattu Albertinkadun kompostissa)


Johannan muutto keskustaan osa 2.
From Johanna Tukiainen
28.09.2013 20:23

En saa videoita pidempänä niin laitan taas osissa videoita sekä muutostani että koirien ulkoilusta koirapuistossa. 





Tänään on myös keikka Tampereella, Sherwoodissa. Liput 12 euroa, mukana vähintään yksi juontaja ja mahdollisesti myös yksi Tukiainen:

Johanna Tukiainen Tervetuloa huomiselle Mr.Sherwood keikalle Tampereelle!!!! Mukana vähintään yksi juontaja mukanani!!! :)





edit 22:05
Jännitys tiivistyy, selviääkö Johanna illan keikalle vai onko kotiesittelyvideoiden postaaminen tärkeämpää. 

Johannan muutto nro.3 osa
From Johanna Tukiainen
28.09.2013 21:40
Hesan keskusta, kiitos tuhannesti ex-mallille Heidi-Marialle, ex-mallille kauniille blondille jonka elämän pilasi mies.




edit. 22:45

Johannan muutto osa 3. Helsingissä 
From Johanna Tukiainen 
28.09.2013 22:06 
Kirjahyllyn penkomista, tässä vasta osa. Ja isälleni M1 lähete kiitos, mielellään Keklokoskelle, parempi kuin Aurora! 





perjantai 27. syyskuuta 2013

Medianat 27.9.

Metropoli kirjoitteli uutisen eilisillan Facebook-päivityksistä:
Johanna Tukiainen on raivoissaan keskiviikkona saamastaan 45 päivän ehdottomasta vankeustuomiosta, joka laskettuna yhteen aiemmin tuomittujen 60 päivän kanssa nostaa Tukiaiselle langetetun vankeuden 105 päivään.
Tukiainen on nyt kirjoittanut Facebook-sivulleen keksineensä miksi hänelle langetettu tuomio oli hänen mielestään niin kamala. Tukiaisen mukaan hänen ex-keikkamyyjänsä on maksanut rahaa käräjäoikeuden henkilöille, jotta tuomiosta tulisi ”mahdollisimman kova.” Tukiainen toisti kyseessä olevan noitavaino häntä vastaan.
Metropolin tavoittaman Tukiaisen ex-managerin mukaan Tukiaisen väitös on surullista kuultavaa.

Tästä eilisillan raivoamisesta siis kyse.


Aamuyöllä kuuden aikaan on ollut vaikeuksia nukkua, kun isä lähettelee tekstiviestejä:

Johanna Mia Mari Tukiainen
Eihän tässä saa nukuttua kun oma isä lähettelee ihan psykoottisia tekstareita koko yön!! Hyi, tää alkaa oikeasti olla pelottavaa. Toivottavasti se ei kohta hyppää tuolta sohvan takaa niinkuin Twin Peaks leffassa Laura Palmerin isä! Kauheaa, miten ihmisen persoona voi sirpaloitua tai muuttua???? No aloin lukemaan Amnesty Internationalin lehtiä kun autan vankeja rahallisesti ympäri maailmaa (ironista kyllä.) Täällä on ihan järjettömän mielenkiintoinen reportaasi mielipidevangeista, joihin kuuluu ns.imago vangit. Heitä on joka maassa ympäri maailmaa. Erikannen teksti menee:" Yksi sanoi rohkeasti ääneen,mitä ajatteli, ja hänestä tuli sellainen. Toinen tanssi torilla ja kärsi vuosia sellaisena. Kolmas syntyi sellaiseksi. Heidän on itse lähes mahdotonta vaikuttaa elämänsä kulkuun juuri nyt." Jutun mukaan ihmisiä passitetaan linnaan vain heidän nimensä, imagonsa jne.mukaan joten päättäjät täällä eivät ole puolueettomia. Keksitään joku syy jonka varjolla joku saa kärsiä, vaikka se todellinen manipuloija ja rikollinen pääsee vapaaksi. Olen hirveän pettynyt Suomeen, luulin aina tätä oikeusvaltioksi. Ja miten sellaista loanheitto roskaa on edes laillista julkaista, mitä kirjoitettiin lähinnä minusta mutta myös muista ihmisistä ympärilläni????? Kun kaikki siinä kirjassa on valetta paitsi nimeni. Nyt ihan oikeasti, opiskelen juristiksi joka keskittyy ihmisoikeuksiin!!!! Hermot meni!!!!


Johanna Mia Mari Tukiainen Siis tässä on lueteltu vakavia ihmisoikeusakticusteja ja esim.löytyy: israelilainen ydinfyysikko Mordechai Vanunu vangittiin 1986 Roomassa koska hän oli puhunut brittilehdistön kanssa. Hän sai 18 vuoden vankeustuomion ja vapautumisensa jälkeen vielä 3kk koska oli tekemisissä lehdistön kanssa! Siis se 3kk on pienempi tuomio kuin mulle ehdotetaan: 105 päivää!!!!! Tämähän on mennyt ihan absurdiksi!!!! Tässä painaa nyt mun nimi ja identiteetti, ei se mitä olen tehnyt! Voi kamalaa!!!! 

Johanna Mia Mari Tukiainen Koko lehden mukaan jonka nyt luin, koko Facebook sekä nettien keskustelupalstat syyllistyvät törkeisiin ihmisoikeusrikkomuksiin. Samaten levittelemällä törkykuvia ihmisestä, joka ei edes vetänyt koko keikkaa (siis minä kun tuli valomerkki ja tarina on pitkä. Sananvapaudelle tulisi laittaa joku ehdoton raja tässä maassa!!!! Eivät julkisuuden henkilötkään voi olla vain kuin jotain eläimiä ja vapaata riistaa! Tämä on poliisivaltio, haluaisin vain, että poliisit keskittyisivät paremmin vakaviin kunnianloukkauksiin ja sellainen nimenomaan musta kirjoitettu törkykirja. Media on pilannut maineeni ja kunniani niin, että minun on enää mahdotonta asua omassa maassani puhumattakaan että löytäisin fiksun miehen täältä. Jokainen mieheni on ollut älykäs tähän asti paitsi Arto. Mutta kiero hän on, siitä ei pääse mihinkään. Hmmm.......mulla ajatukset raksuttaa kokoajan. Mitä pitäisi nyt tilanteessani tehdä......isä sekosi jo, se kuuluu Amnestyn mukaan juuri kiusaamiseen että sekoitetaan perheenjäsenet mukaan. Juristini lukee tällä hetkellä törkykirjaa.



Jos jollain on kopio tätä Amnesty Internationalin lehteä, josta löytyisi tämä erikannen teksti, niin Johannan näkemyksiä puoltavat mielipiteet kys. lehdestä olisivat mukavia tuohon kommenttiosioon. Lehdessä tuskin sanotaan Johanna Tukiaisen saaneen 105 vuorokautta vankeutta nimensä ja imagonsa mukaan koska Suomi on poliisivaltio ja kun kaikki siinä kirjassa on valetta, mutta saattaahan Amnesty yllättää ja tukea oman maan naista.


Helsingin Sanomien kolumnisti Riku Jokinen peräänkuuluttaa Tukiaisen riepottelun lopettamista. "Samaa vitsiä" pyöritetään jo viidettä vuotta ja Jokinen tahtoo ilmeisesti Tukiaisesta kertovien juttujen loppuvan - kirjoittamalla itse artikkelin Tukiaisesta.

Tuksu itse on artikkelin luettuaan mitä todennäköisimmin lähinnä innoissaan siitä, kuinka tätä on verrattu mm. Olavi Virtaan ja Timo K. Mukkaan.


Johanna Tukiaisen riepottelu saisi jo loppua

 0
Hello Kitty -verkkareihin pukeutunut nainen kertoo juoneensa kaksi lasia valkoviiniä.
Nainen sössöttää elämäntilannettaan mikrofoniin lahtelaisessa baarissa. Sitten hän siirtyy ketkuttamaan itseään biljardipöydän päälle. Taustanauhan päälle nainen tavoittelee hennolla äänellään Ami Aspelundin Apinamies-laulua.
Tällä viikolla viihdesivusto Stara.fi julkaisi taas uuden videon tanssija Johanna Tukiaisesta.
"Monien huulilla lienee videon katsomisen jälkeen kysymys siitä, milloin Johanna Tukiainen saadaan hoitoon", Stara.fi pohtii videon yhteydessä.
Viime kuussa Stara.fi päätteli, että Tukiaisesta uutisoiminen alkaa muistuttaa sosiaalipornoa. Tämä ei estä julkaisemasta uusia videoita. Milloin ne ovat "hämmentäviä", milloin "järkyttäviä".
Videoita kommentoivien ihmisten kylmyyttä voisi puolestaan luonnehtia "hätkähdyttäväksi".
"Voi jestas mikä kalkkuna", "Miten toi biljardipöytä kestää", "Hyi helevetti. . . öööööök!!!", aikuiset ihmiset kommentoivat omalla nimellään ja naamallaan.
Tukiaisen ympärillä pyörivä spektaakkeli tuo mieleen syöksykierteeseen ajautuneen Olavi Virran herjaamisen laulavaksi lihapullaksi ja sydänsairaan kirjailijan Timo K. Mukan leimaamisen pedofiiliksi. Mukan kuoleman jälkeen säädetyn Lex Hymyn (1974) on tarkoitus suojata ihmisen yksityisyyttä.
Tukiaisen riepottelua oikeutetaan sillä, että tanssija on itse aikoinaan tunkenut julkisuuteen ja aikoo siellä myös pysyä. Suuri osa lehdistä uutisoi Tukiaisesta nykyään pidättyväisesti. Sen sijaan Seiska julkaisee "vip-videoita", joilla Tukiainen muun muassa esittelee "meloneitaan" ja koskettelee alapäätään.
Hävyttömyydessään vertaistaan hakee Tukiaisesta päivittäin uutisoivan Hymyn jeesustelu.
"Viime viikonloppuna Lahdessa heitetty show pistää kysymään, missä on ravintoloitsijan vastuu esiintyjistään", Hymy heristelee.
Poliisia, sairaanhoitopiiriä ja ties ketä huudetaan apuun, mutta mitä tekevät viihdelehdet itse? Tukiaisen samppanjaa ja jalokiviä tulvivien puheiden ja keikkapaikkoina toimineiden räkälöiden rinnastaminen saattoi vielä 2008 olla jonkun mielestä oivaltava huomio. Mutta Seiska, Hymy, Stara.fi ja muut sen sellaiset: Osoittaa pitkälle jalostunutta koulukiusaajuutta, että samaa "vitsiä" pyöritetään jo viidettä vuotta.

FC 26.9.

Sama kuin eilen, ilman sen suurempia lajitteluja, aikajärjestystä tai logiikkaa, päivän Face-poiminnat.


Johanna Mia Mari Tukiainen
EN KUULU MIHINKÄÄN VANKILAAN, EN EDES PÄIVÄKSI KUTEN NAISPUOLINEN JURISTINI ÄSKEN SANOI!!!!!! MIKÄ TÄTÄ MAATA VAIVAA????? LUULIN AINA ETTÄ SUOMI ON OIKEUSVALTIO!!!! Miten pienellä lasilla heittämisestä voi saada 105 vrk ehdotonta vankeutta, mutta Arton lukuisista kuristamisista (jotka olivat tapon yrityksiä ja osan vielä nauhoitinkin!!!!) syytteet hylätään täysin??????!!!!! HYVÄ SUOMI, OIKEA KUNNON OIKEUSVALTIO!!!! TODELLISET RIKOLLISET JUOKSEVAT VAPAALLA JALALLA SAMAAN AIKAAN KUN JOTAIN VÄÄRÄÄN AVIOLIITTOON JOUTUNUTTA NAISTA PIINATAAN KUIN NOITAVAINOISSA!!!!!??????

*** *** Just näin! Monia "oikeita" rikoksia on poliiseilla selvittämättä mutta niitä ne ei vain jostain kumman syystä jaksa ratkoa. Vaan pitää keskittyä näihin pieniin rikkeisiin... 

Johanna Mia Mari Tukiainen Aivan! Muhun ja Juliaan koskeneet pahoinpitelyt (joissa mukana oli myös Janne J** S**) ovat edelleen selvittämättä, MINUT pahoinpidellään ja sen jälkeen MINÄ saan tuomion!!!!! Hei HALOO, MISSÄ on OIKEUS????? Samoin Jollaksen kodin murto edelleen selvittämättä, joka oli todella törkeä murto plus Jumalan häpäisy.

*** *** Puhuttii just eilen työkavereiden kesken että kyseisiä shamppanjalasilla/tuopilla on ehkä joskus joku asiakas saattanu toista asiakasta heittää/lyödä (olen ollut baarialalla 10vuotta)... maksimissaan sakot siitä on tullut, ei ehdotonta vankeutta... ihmeellistä että tämä kyseinen tapaus on saanut tälläisen tuomion, en käsitä... 

Johanna Mia Mari Tukiainen Tässä ei ole edes ehdotettu mulle viimeisimmässä oikeudenkäynnissä yhdyskuntapalvelua, johon olen täysin kykeneväinen!!!! Mitä hemmettiä täällä tapahtuu.....????

*** *** mitä se arto on oikee loruillu siellä niille? eikö se saa mitään? 

Johanna Mia Mari Tukiainen ARTO ON KURISTANUT LUKUSIA NAISIA VUOSIKAUSIEN AJAN EIKÄ KUKAAN NAINEN OLE USKALTANUT TEHDÄ SIITÄ ROTASTA RIKOSILMOITUSTA "KOSTON" PELOSSA!!!!!!! VOI V.......!!!!! JOS EDES YKSI NAINEN OLISI TEHNYT SIITÄ KUNNON ILMOITUKSET, NIIN EN ITSE OLISI TÄLLAISESSA KUSESSA NYT!!!!!!! Arto tietty kiisti kaiken ja valehteli kaiken. Ihan pokkana, kuten juuri psykopaatti tekeekin. Julia oli vielä todistamassa oikeudessa mun kuristamisestani, plus mulla oli ääninauhat, mutta ei auttanut. Tämä tarkoittaa sitä, että käräjäoikeuden sisällä päättäjissä on näätiä!!!! Täähän on ihan absurdia koko juttu!!!!!

*** *** onhan noita videoita nähty, missä se hullu käy sun päälle.. mutta onhan se nyt paras juttu, jos se selviää kaikesta ilman mitään??? voi vittu.. 

Johanna Mia Mari Tukiainen Tässä on nyt jotain hämärää.......jos ex-keikkamyyjäni M** *** H**lta, joka oli törkykirjani takana, on vaikka mennyt lahjomaan tietyt henkilöt käräjäoikeudesta niin silloin tuollainen voi vaikka rapsahtaakin!!!!!! Siis joo, nyt mä sen tajusin!!!! Artolla ei ole penniäkään rahaa, M** *** on mennyt maksamaan käräjäoikeuteen jotta saan mahdollisimman kovan tuomion!!!! Koska eihän tässä muuten ole mitään järkeä, ikivanha rattijuopumus syytteeni ei liity mitenkään tähän tuomioon!!!!

*** *** Nooh paha saa aina palkkansa että eiköhän se artokin pian saa mitä tilaa? 

Johanna Mia Mari Tukiainen Ei Arto osaa puhua ja se on muutenkin täysi narri. NYT MÄ SEN TAJUSIN!!!!! M** *** LAHJOI JOTKUT NÄÄDÄT KÄRÄJISTÄ, JOTTA SAAN KAMALAN TUOMION!!!!! TÄÄ ON TÄYSI NOITAVAINO!!!!

Julia Tukiainen Täysin absurdia koko touhu!!!!! Mä olen itse selvinnyt sakoilla pahemmasta, nyt on kyllä kyse ajojahdista!!!!! Nyt ne juristit asialle ja äkkiä

Johanna Mia Mari Tukiainen C** P**, olet piilonäätä.......Miksi et uskalla edes omalla nimelläsi kirjoittaa täällä, oletko niin hemmetin raukkamainen???? ja kommenttisi "paljastuskirjaan" olivat täysin naurettavia!!!! Paljon Metropaska ja *** maksoivat sulle siitä hyvästä?

Jarna Leskelä Ei se mitään ulle tulee näistä kesän touhuista kanssa tuomioita niin mennään sit yhdessä 


Johanna Mia Mari Tukiainen --> Julia Tukiainen
Tehkää nyt hyvät ihmiset tälle asialle jotain, ei näin rasisitista voi tää touhu olla, että nimen perusteella lätkäistään kauheat vankeustuomiot!!!! Tuon tuomion kanssa mun olisi pitänyt hakata Arto teho-osasto kuntoon ja loputkin hampaat katki!!!! TÄÄ EI VOI OLLA TOTTA!!!!



Johanna Mia Mari Tukiainen
Kannatan Jori A Kopponen BB kisan voittoon, koska hän pelasti minut yhden kerran poliisiauton takakontista kun olin käsiraudoissa, siinä vasta olikin oikea taikatemppu!!!!! Kannatan Jorin voittoon myös, koska hänellä on hieno huumorintaju, söpön näköinen mies, saanut itse huumetuomioita mutta selvinnyt niistä ehdollisella, ja käynyt siinä mielessä samanlaisia vastoinkäymisiä läpi kuin minä! Lisäksi Kopponen on savolainen sukunimi, ainakin tietääkseni. Ja Jori puolusti mua avoimesti BB talossa, mikä oli hieno rohkea teko!


(Johanna kommentoi Tuomas Enbusken seinällä kuvaan, jossa mies poseeraa poliisin koppalakki päässään)
Johanna Mia Mari Tukiainen Heii, oot pölllinyt DOLLS ryhmäni poliisihatun, ihmettelin jo mihin sekin katosi!!!! 


Johanna Mia Mari Tukiainen NIINKÖ????? ai että te olette sitten oman maanne naisten puolella ja tuette oikeudenmukaisuutta! Täällä taas "lähimmäisen rakkauden kerho" riehuu ja rehottaa, sillä aikaa kun pomo matkustelee ympäri maailmaa 


Johanna Mia Mari Tukiainen jakoi käyttäjän *•• ???d ?? ls?? ••* kuvan. 
I´m going to sleep now. Please Lord, send me love and bless our family!!!! Take the hate away from my father and little sister, let them STAY STRONG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Give me special powers in my life situation! Don´t ever let me go, don´t ever abandon me. Dont let me die, please Dear God!!!!! Chande my sentence, not to prison! And please, except send me love, chamnge my prison sentence!!!! Im begging you. Amen, Johanna


Johanna Mia Mari Tukiainen Tuo kuva ja teksti ovat ihania ja vain YKSI tykkää noista!!! Tää ei ole totta! Sekä ennustajani että juristini sanoivat, että mun kannattaa muuttaa koko tästä maasa pois ja oikeassahan he ovat. Painoa ei tartte edes kauheasti pudottaa, hiustenpidennys takaisin, kynnet kuntoon, rusketusta pintaan ja se on siinä. Onneksi mulla on tosi vahva kielitaito.


(fanisivustolta
"AVOIN KIRJE OMASTA MIELESTÄÄN "MANAGERILLENI" TUIJA JÄRVISELLE! " )

Johanna Mia Mari Tukiainen no toi kirjoitukseni ei ainakaan mitenkään epätoivoinen ollut, kyllä mä kirjoittaa osaan, jos haluan. 

Johanna Mia Mari Tukiainen Korjaan Elisa kirjoituksesi vaikka puolustatkin mua. En ole "sairas", sairaita ovat ne ihmiset jotka vetävät lokaan muita ja kiusaavat muita ihmisiä tässä maassa. 


(fanisivustolta)
Johanna Mia Mari Tukiainen Lukekaa FB seinäni kommentit koskien kyseessä olevaa absurdia ja sairasta tuomiota. Ja mielellään tää "fanisivustoni" jättäisi näiden juttujen julkaisun kokonaan, *** *** ihan suoraan sanottuna, NYT VITTU JOTAIN ROTIA TÄHÄN HOMMAAN!!!!! 


Johanna Mia Mari Tukiainen jakoi käyttäjän Interesting Things kuvan. 
Ihan sairaan makea hotelli, tuonne pitää päästä joskus, varmaan Dubaista!!! :) Siellä on niin ihmeellisiä asioita että pää menee muutenkin pyörryksiin!!! <3


Johanna Mia Mari Tukiainen jakoi käyttäjän Luxury Experiences kuvan. 
California Style!!!! And my style!!!!

torstai 26. syyskuuta 2013

FC ja SeiskaLive 25.9.

Johanna sai 45 päivää vankeutta ja joutuu korvaamaan Artolle 700 euroa. Arton syytteet hylättiin.

Sosiaalisessa mediassa on käynyt kuhina. Pahoittelut, ei mitään mielenkiintoa yrittää koota tästä esimerkiksi aikajärjestyksessä etenevää koontia, poimin vain yleistä glamouria sieltä täältä päivän ajalta, ei screenshotteja. Toisaalta katoottinen FC-dumppaus voi antaa ihan oikean kuvan Tunkin sieluntilasta.


Johanna Mia Mari Tukiainen Olen vain lahkolaisuutta vastaan, sekä muiden tuomistemista helvettiin. 

Johanna Mia Mari Tukiainen Sekä muiden tuomitsemista ilman syytä.


Johanna Mia Mari Tukiainen Minulle vaadittiin 6kk ehdotonta vankeutta joten tuo on laskenut. Seuraavaksi taas valitukset ylöspäin. Kuten sanoin jo, en kuulu vankilaan. Tässä tapauksessa yhdyskuntapalvelu on oikea vaihtoehto.


Johanna "Jolene" Tukiainen Official Fan Club jakoi linkin.
Johanna Tukiaisen keikkavideo on surullista katsottavaa
www.metropoli.net
Johanna Tukiaisen keikasta viime sunnuntaina Lahden Renkomäessä kuvattu 23-minuuttinen video on surullista katsottavaa ja kertoo kaiken kohublondin nykytilasta. Huppariin pukeutuneen Tukiaisen puhe kuulostaa sekavalta ja hän ääntää s-kirjaimet voimakkaasti suhisten. Ennen varsinaista esiintymistä Jo...

Johanna Mia Mari Tukiainen Metropoli itse on SURKEA JA SURULLINEN!!!!! Kirjoitin jo kyseisestä keikasta sivuillani, surkea kuskini ajoi ihan väärään suuntaan enkä ehtinyt vetämään keikkaa. Lisäksi isäni on psyykoosissa vienyt kaikki vaatteeni varastoon, olen vasta nyt alkanut niitä pelastamaan! Metropoli yrittää tehdä kaikkensa, jotta saa mut alas! He ovat myös laittoman ja törkeän "paljastuskirjan" takana joka on täyttä VALETTA!!!!! Minä en ole mikään Anna Nicole Smith, vaikka yritätte sellaista musta saadakin!!! Sitäpaitsi melkein suurin osa julkisuuden henkilöistä tässä maassa on jossain vaiheessa saanut ehdollista tai ehdotonta vankeutta.



Johanna Mia Mari Tukiainen
On tää sitten "oikeusvaltio", no tämähän ei jää tähän, sen voin sanoa. Arto Länsman kuristi minua yli 10 kertaa kovaa kurkusta, mikä on selkeä tapon yritys, mikä muukaan se on kun melkein tukehdun???? Mä sen sijaan heitin Artoa yhden kerran pienellä shampanjalasilla (joka sattui osumaan päähän, mutta mitään vakavia vammoja ei tullut) ja mä saan käräjiltä 45 vankeutta???? se 6kk ehdotus oli jo ihan hullu!!! Tämä ei jää tähän, nyt vasta alkoi taistelu. Jos minä en pysty kostamaan artolle, niin Jumala kostaa. Lupasin Arton exälle Evalle, että hän joutuu vastuuseen ja olen ainoa nainen joka on uskaltanut edes tehdä rikosilmoituksia Artosta väkivallasta jne. Oksettaa edes ajatus, että tuollaiset madot pääsevät kuin koira veräjästä. No onneksi Artolle ei jää edes vanhaa latoa perintönä kun kuolee. Ja koirani sain myös takaisin.

Johanna Mia Mari Tukiainen Juristini mukaan nyt oltiin täysin puolueellisia ja kyseessä ei todellakaan ole mikään "reilu kerho", mut vaan yritetään saada vankilaan hinnalla millä hyvänsä. Haluan painottaa, että tämä oli VASTA käräjien päätös, tämä ei tarkoita että menen vankilaan!

Johanna Mia Mari Tukiainen Siis 45vrk, ei nyt sentään 45kk! Mutta kun EN KUULU SINNE VANKILAAN OLLENKAAN!!!!!!

Johanna Mia Mari Tukiainen Ei kun käräjät ehdottovat 45 päivää vankeutta. Sain alunperin 6kk, mutta se laskettiin nyt alas. Mutta kyseessä on se, etten kuulu vankeuteen ollenkaan!!!! Ja saako tässä maassa mies kuristaa naista ihan miten haluaa???? Nähtävästi!

Johanna Mia Mari Tukiainen LUE STATUKSENI: tämä asia ei jää tähän!!!! Valitamme niin pitkälle kuin pystymme. Esim. Kata Kärkkäinen voitti Seiskan käräjillä, mutta hävisi hovissa.

Johanna Mia Mari Tukiainen Arto sai alunperin ehdollista vankeutta, mihin se tuomio nyt yhtäkkiä katosi....???? No onneksi sille on tulossa vielä ne Lapin varkaus syytteet ja käräjät niistä.
Johanna Mia Mari Tukiainen Hei, luen juuri Raamattua! Täällä on kohta jossa Jumala sanoo: "Älkää kostako, jättäkää kosto minulle." 



Johanna Mia Mari Tukiainen
AVOIN KIRJE OMASTA MIELESTÄÄN "MANAGERILLENI" TUIJA JÄRVISELLE!

Kiitos vaan suuresta "myötätunnostasi" mua kohtaan, mutta nyt puhut ihan samanlaista paskaa kuin aiemminkin!!!!! Haluat mun kautta esille mediaan, olet aina sitä halunnut, etkä pääse siitä fiksaatiosta mihinkään!!!!! Silloin kun minulla menee hyvin (mm. uudet koskettavat englanninkieliset biisini jotka tein Julian kanssa Ruotsissa) et ota mitään kantaa!!!! Kutsut itseäsi mun "manageriksi" vaikka et ole mitään keikkoja myynyt mulle koskaan mihinkään (no onneksi et myöskään varastanut rahojani, kiitos edes siitä!!!!) Olen iloinen, että teit mulle "Lööppijulkkis" biisin, koska sitä kautta sain musiikkiurani alkuun. Pidän tosin biisiä halventavana ja sanoja alistavana, mutta sinä et nähtävästi asiaa näe niin. Mulle ei ole tullut mitään "pohjaa", se on tosin tullut jollekin ihmiselle tällä hetkellä nimeä mainitsematta.

Lopeta se Jumalaan vetoaminen, et ole yhtään sen parempi kuin kukaan muukaan ihminen, itseasiassa rohkenen epäillä koko "uskovaisuuttasi" suuresti. Minun vanhempani ovat todellakin uskovaisia, mutta isäni on tällä hetkellä psyykkisesti sairas ja kuka tahansa sekoaisi tästä, mitä nyt on käynnissä!!!!! Ihmiset oikein odottavat, että milloin oikeasti hyppään katon ylimmästä kerroksesta alas. Voinko sanoa teille avoimen mediatiedotteen: En tule antamaan sitä iloa teille koskaan!!!!!! Minä en tapa itseäni, vaikka sitä te tuhannet ns- näädät ja naiset toivoisittekin!!!!! Et ole mikään pyhimys Järvinen, muistan kun ihme jutut alkoivat jo siitä kun häitämme edeltävinä päivinä (Lapissa Arton kanssa) eräs täysin kahjo Arton kaveri Ixx Xxx keksi, että Arto alkaa iskemään sua, ja menit ihan täysin koukkuun!!!!

Se Renkomäki, eihän sitä edes tarvinnut kuvata koska mitään keikkaa en koskaan tehnyt!!!!! Isäni heitti varastoon sekä esiintymisvaatteeni että meikkini!!!! Samoin olen ilman hiustenpidennystä ihan tarkoituksella hetken, jotta oma tukkani saa levätä. Kohta tulee meikit ja pidennykset takaisin!!!!! En kaipaa sääliä, sääli on sairautta!!!! Kaipaan kunnon tukea, käytännön apua kuten tämä 15 vuoden takainen ystäväni Heidi on minulle antanut, en kaipaa mitään naurettavia lässytyksiä siitä miten "alas olen vajonnut."

Saanko kysyä sinulta Tuija yhden kysymyksen???? Mitä sinä tekisit siinä tilanteessa, että miehesi olisi kuristanut sua useita kertoja, perheesi kääntyisävat sua vastaan (lukuunottamatta äitiä, yhtä siskoa ja veljeä) ja olisit ollut koko kansan sylkykuppina vuosikausia???? Mieti tätä ja mieti muutenkin kaikkea.

Johanna Tukiainen

Johanna Mia Mari Tukiainen Ensin oma isä, sitten oma pikkusisko Jasmina ja sitten VIELÄ TÄMÄ!!!!!

Johanna Mia Mari Tukiainen jakoi tilan (Arton sukulaisen seinällä)
Lue tämä sanatarkalleen. Ei ole olemassa vain käräjäoikeus, on olemassa myös korkein tuomio. ja Sitten on olemassa JUMALAN tuomio. Jokaiselle ihmiselle.


Johanna Mia Mari Tukiainen Perheeni jäseniä kohtaan en ala julkisesti sotimaan, en ainakaan tässä vaiheessa vielä. Jasmina on lapsellinen ja isämme on seonneessa tilassa.



Johanna Mia Mari Tukiainen
Arto: vielä tulee päivä jolloin joudut vastuuseen kaikesta! Minä mielummin joudun vastuuseen tässä elämässä turhista teoistani (kuten vahingossa heittämästäni shampanjalasista, joka ONNEKSI sattui osumaan sua päähäsi!!!!) vaan en missän tapauksessa halua joutua vastuuseen virheistäni kun kuolen!!!! Koska silloin on liian möyhäistä, sieltä ei edes ylin oikeus tai presidentti sua vapauta! Psykopaatti manipuloi kaikki kuten sanoin, Länsmanilla ilmainen oikeusavustaja ja minulla maksullinen juristi, jonka maksan ihan omilla työrahoillani!!!!! HAISTAKAA PASKAA SUOMEN "OIKEUSVALTIOVALTA" !!!!!!!! 


Toni Xxx "Vahingossa heittämästäni shamppanjalasista" ai se ihan tippu sun kädestä? 

Johanna Mia Mari Tukiainen Toni, mites on miehen yli 10krt kuristamiset kohdistuen vielä naiseen....???? 

Johanna Mia Mari Tukiainen Kiitos, jos nyt oltaisiin tuonpuoleisessa, niin Arto olisi jo nyt Belsububin uhrina jossain tulisessa padassa!!! Mitä nyt olen tänäänkin Raamattua lukenut. Onneksi Arto jää myös perinnöttömäksi, hänen muut sukulaisensa istuvat hänen rahojensa päälle ja ovat ottaneet kaiken häneltä pois.


Johanna Mia Mari Tukiainen kommentoi linkkiä.
Ex-manageri "myi" Tuksun videon Ohmygossip.ee. lle ?
www.seiska.fi
Tuksun ex-manageri Tuija Järvinen on ottanut yhteyttä Ohmygossip.ee verkkolehteen joka uutisoi tänään Tuksun netissä leviävää Lahden ravintola Renkomäen keikkaa / videota " Yksinoikeudella".

Johanna Mia Mari Tukiainen LOW CLASS!!!!!

Johanna Mia Mari Tukiainen kommentoi linkkiä.
Kumpi sopii mielestäsi Katrille paremmin?
Viidakon tähtösen hurja muodonmuutos: Brunettena vai blondina?
www.seiska.fi
Viidakon tähtösistä tuttu Katri Sorsa muutti radikaalisti hiustyyliään.

Johanna Mia Mari Tukiainen Blondi, ihan ehdottomasti jos haluaa oysyä näyttävän nököisenä!


Johanna Mia Mari Tukiainen --> Julia Tukiainen
Täää biisi samalla kuin muutkin keikkani eli: JOHANNA TUKIAINEN EI KUULU VANKILAAN VAAN YHTEISKUNTAPALVELUUN. MUUTEN SUOMI EI OLE OIKEUSVALTIO!!!!!

Johanna Mia Mari Tukiainen
Antakaa nyt hemmetti mun mennä siihen BB taloon edes yhden pvän vieraaksi, niin laitan vieraaksi ja psykologisen paineen kohteeksi jokaisen tyypin koko talossa!!!!! Kysyn jokaiselta talossa olevassa ainakin 10 yhden kysymyksen, johon pitää vastata oikeudenmukaisesti!!!!!B Muistakaa nyt, älkää ottako yhteyttä Soilaan, vaan suurempaan tuotantoyhtiöön! Kiitos!!!! -Johanna


Johanna Mia Mari Tukiainen Hyi kun täällä Albertinkadulla on kamalaa olla! Jäätävän kylmä, oon pakannut koirani sentään toppatakkeihin kuten itseni, eikä kukaan täällä nyt kuolemaan kylmy! Kaksi pikkukoiristani nukkuu aina ison täkin alla suoraan vieressäni. Vetoan edelleen, pysykää erossa perheenjäsenistäni!!!!!! Jos eläimeni joutuvat vankeuteen, niin mielummin itse kärsin 6kk vankeudessa ja kaikki eläimeni päästetään vapaaksi! -Johanna Tukiainen

Johanna Mia Mari Tukiainen en tykää kylmyydestä koirille enkä ihmisille. Vähiten ihmisille, koska heillä on sielu.
Johanna Mia Mari Tukiainen oletko nenoppä juristi, vai kentie psykiatri???? 

Johanna Mia Mari Tukiainen Hernekeittoa oli myös jopa Miamim yöravintoloiss!

Jarna Leskelä Pyydä ilmaa patterit..



SeiskaLive:
Johanna Tukiainen Te olette vihaajiani, jotka pyritte pilaamaan koko elämäni!!!!! Naiset jotka käyttävät miesten nimiä, vihaajista 85% on naisia. Olette saaneet isämme psykoosiin, enkä minä ole mikään "vaarallinen väkivaltarikollinen" joka ansaitsisi vankeutta.

Johanna Tukiainen Mites on naisen kuristaminen, sekö on sitten täysin laillista tässä maassa???? Naiset tuomitaan raskaammin kuin miehet ja annas olla kun kyseessä on "huonomaineinen Tukiainen" joka tosiaan ei ole mikään vaarallinen!!!!

Johanna Tukiainen On siinä täysi pässi mieheksi!!!! Itse pahoinpitelee ja raiskaa naisia, ja sitten sen jälkeen laittaa ne vielä kuseen! No lukekaa seuraava pväkirja kirjoitukseni osoitteesta: http://www.dollsdancers.fi. Kohta omaelämäkertani on valmis.



keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Perheen toisen taparikollisen ehdollinen tuomio

Tästä ilmeisesti ei ole dokseja levinnyt, mutta 19.3.2013 Julia tuomittiin Hämeenlinnan käräjäoikeudessa  40 päivän ehdolliseen vankeusrangaistukseen pahoinpitelystä ja haitanteosta virkamiehelle. Ehdollisen koeaika päättyy 19.3.2015. Diaari R12/1320.

Kyseessä siis tapaus, jonka poliisi-tv dokumentoi isoilla kameroilla. Julia potkaisi lavalta yleisössä ollutta miestä päähän.

45 päivän salikortti valtion piikkiin. Krooninen pakkopaitakuristaja vapautettiin.

Arton kommentti Seiskalle:
http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Arto-Lansman-juhlii-Tukiaisen-tuomiota-Korkkasin-muutaman-oluen/1018449

Seiskan juttu tuomiosta:
http://www.seiska.fi/Rikos/Johanna-Tukiainen-sai-tuomion-45-paivaa-vankeutta/1018437

Iltasanomien juttu tuomiosta:
http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288602890301.html

Iltalehden juttu tuomiosta:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013092517532349_uu.shtml

Talkkarin blogittelu tuomiosta:
http://talonmiesjulmajj.blogspot.fi/2013/09/kansliasta-kuultua-ja-luettua.html

Syyttäjän rangaistusvaatimukset


2. Haitanteko virkamiehelle
8010/R/0074536/10
Rikoslaki 16 luku 3 §

04.10.2010 Helsinki

Tukiainen on käyttämättä väkivaltaa oikeudettomasti yrittänyt estää julkista vallan käyttöä sisältävän virkatoimen suorittamista. Tukiainen on häntä käytöksensä vuoksi Töölön säilyssuojaan kuljetettaessa heittäytynyt maahan ja kieltäytynyt nousemasta poliisimiehen käskystä ylös. Tukiainen on lisäksi yrittänyt rimpuilla ja riuhtoa itseään irti poliisimiesten otteesta.

3. Pahoinpitely
8010/R/0014574/11
Rikoslaki 21 luku 5 § 1

03.03.2011 Helsinki

Tukiainen on tehnyt Arto Länsmanille ruumiillista väkivaltaa lyömällä tätä shamppanjalasilla pään takaosaan. Tukiainen on menettelyllään aiheuttanut Länsmanille verta vuotavan haavan takaraivoon.

4. Pahoinpitely
8010/R/0017908/11
Rikoslaki 21 luku 5 § 1

17.03.2011 Helsinki

Länsman on tehnyt Johanna Tukiaiselle ruumiillista väkivaltaa ottamalla tätä tukasta kiinni ja raahaamalla tukasta kiinni pitäen toiseen huoneeseen, paiskaamalla tämän lattialle ja istumalla tämän päälle, vääntämällä tämän käsiä ja kuristamalla tätä huutaen samalla tappavansa hänet. Menettelyllään Länsman on aiheuttanut Tukiaiselle punoitusta kaulaan sekä kipua.

5. Pahoinpitely
8010/R/0017908/11
Rikoslaki 21 luku 5 § 1

17.03.2011 Helsinki

Tukiainen on tehnyt Arto Länsmanille ruumiillista väkivaltaa puremalla tätä vasemman silmäkulman alle sekä raapimalla tätä kasvoista. Menettelyllään Tukiainen on aiheuttanut Länsmanille turvotusta ja puremajälkiä vasempaan poskeen.

6. Pahoinpitely
8330/R/0062042/11
Rikoslaki 21 luku 5 § 1

07.12.2011 Tampere
Johanna Tukiainen on tehnyt Arto Länsmanille ruumiillista väkivaltaa lyömällä tätä viinipullolla tai viinilasilla päähän. Tukiainen on menettelyllään aiheuttanut Länsmanille päähän noin kolmen senttimetrin pituisen haavan.

Syyttäjän muu vaatimus

Todistelukustannusten korvaaminen syytekohdassa 3

Tukiainen on velvoitettava korvaamaan valtiolle todistelukustannukset.

Laki oikeudenkäynnistä rikosasioissa 9 luku 1 §

Asianomistajien vaatimukset

Asianomistajan korvausvaatimus syytekohdassa 3

Länsman on asianomistajana kohdassa 3 yhtynyt syyttäjän rangaistusvaatimukseen ja vaatinut lisäksi, että Tukiainen velvoitetaan korvaamaan hänelle kivusta ja särystä sekä muusta tilapäisestä haitasta 500 euroa korkoineen tekopäivästä 3.3.2011 lukien.

Asianomistajan korvausvaatimus syytekohdassa 4

Tukiainen on asianomistajana kohdassa 4 yhtynyt syyttäjän rangaistusvaatimukseen ja täydentänyt teonkuvauksen viimeistä virkettä seuraavasti: "Menettelyllään Länsman on aiheuttanut Tukiaiselle punoitusta
sekä mustelmia kaulaan sekä kipua".

Tukiainen on lisäksi vaatinut, että Länsman velvoitetaan korvaamaan hänelle kivusta ja särystä 1.000 euroa korkoineen tekopäivästä 17.3.2011 lukien.

Asianomistajan korvausvaatimus syytekohdassa 5

Länsman on asianomistajana kohdassa 5 yhtynyt syyttäjän rangaistusvaatimukseen ja vaatinut lisäksi, että Tukiainen velvoitetaan korvaamaan hänelle kivusta ja särystä sekä muusta tilapäisestä haitasta 1.000
euroa korkoineen tekopäivästä 17.3.2011 lukien.

Asianomistajan korvausvaatimus syytekohdassa 6 Länsman on asianomistajana kohdassa 6 yhtynyt syyttäjän rangaistusvaatimukseen ja vaatinut lisäksi, että Tukiainen velvoitetaan korvaamaan hänelle kivusta ja särystä sekä muusta tilapäisestä haitasta 1.000 euroa korkoineen tekopäivästä 7.12.2011 lukien.

Muut asiassa esitetyt vaatimukset

Muu vaatimus

Vastaaja Länsmanin oikeudenkäyntikuluvaatimus [huom. tämä vain tietojärjestelmän edellyttämä tekninen kirjaus, varsinainen vaatimus alla vastauksen yhteydessä]

Vastaukset

Tukiainen on myöntänyt kohdan 2 syytteen oikeaksi. Tukiainen on kiistänyt syyllistyneensä kohdassa 3 pahoinpitelyyn. Hän oli heittänyt lasilla ja tämä oli osunut, mutta kysymyksessä ei ollut tahallinen teko eikä Tukiaisella ollut tarkoitusta osua asianomistajaan. Asianomistajan korvausvaatimus on kiistetty perusteeltaan sekä määrällisesti 150 euron ylittäviltä osin.

Tukiainen on kiistänyt syyllistyneensä kohdassa 5 pahoinpitelyyn. Hän oli purrut Länsmania vasemman silmäkulman alle, mutta kysymyksessä oli ollut itsepuolustus kohdan 4 tekoa vastaan. Asianomistajan korvausvaatimus on kiistetty perusteeltaan sekä määrällisesti 200 euron ylittäviltä osin.

Tukiainen on kiistänyt syyllistyneensä kohdassa 6 pahoinpitelyyn. Hän ei ollut lyönyt Länsmania millään tavoin. Asianomistajan korvausvaatimus on kiistetty perusteeltaan sekä määrällisesti 100 euron ylittäviltä osin

Länsman on kiistänyt syyllistyneensä kohdassa 4 pahoinpitelyyn. Hän ei ollut menetellyt syytteen teonkuvauksessa kerrotuin tavoin. Länsman oli tullut asunnolle hakemaan omaisuuttaan, jolloin Tukiainen oli käynyt hänen kimppuunsa ja hän oli ainoastaan yrittänyt poistua tilanteesta. Asianomistajan korvausvaatimus on kiistetty perusteeltaan sekä määrällisesti 100 euron ylittäviltä osin.

Länsman on lisäksi vaatinut, että syytteen tullessa hylätyksi valtio velvoitetaan korvaamaan hänen oikeudenkäyntikulunsa asiassa 1.785,60 eurolla.

Todistelu

Henkilötodistelu

Arto Länsman todistelutarkoituksessa
Johanna Tukiainen todistelutarkoituksessa
Todistaja Frans Eemeli Salmi (kohta 3)
Todistaja Julia Maria Anniina Tukiainen (kohta 4)

Asiassa on lisäksi vedottu oikeudenkäyntiaineistona esitutkintakertomuksiin
(8010/R/14574/11, 8010/JET/R/17908/11 ja 8330/R/62042/11)
oikeudenkäyntiasiakirjoihin tarkemmin merkityiltä osin.

Kirjalliset todisteet

Valokuvaliite (kohta 5)
Valokuvaliite (kohta 6)

KÄRÄJÄOIKEUDEN RATKAISU

Tuomion perustelut

Lievää pahoinpitelyä koskeva syytekohta 1 (vastaajana Tukiainen, asianomistajana Mika Tapio Lahtonen) on 27.11.2012 julistetulla päätöksellä jäänyt sillensä. Asianosaiset ovat päässeet sovintoon asiassa, minkä johdosta syyttäjä on luopunut rangaistusvaatimuksestaan.

Kohta 2
Tukiainen on myöntänyt syytteen oikeaksi. Teonkuvauksen mukainen menettely täyttää rikoslain 16 luvun 3 §:ssä tarkoitetun haitanteon virkamiehelle tunnusmerkistön.

Kohta 3

Näyttö
Asianosaiset ovat syytteenalaisten tekojen ajankohtana olleet ravintolassa viettämässä iltaa. Heillä oli ollut riitaa muun muassa juomista. Molemmat ovat kertomansa mukaan olleet ainakin jossain määrin päihtyneitä. Länsmanin mukaan alkoholilla on saattanut olla vähän vaikutusta hänen muistikuviinsa, mutta Tukiaisen mukaan molemmat olivat olleet hyvin vahvassa humalassa.

Länsman on kertonut istuneensa Tukiaisen vieressä. Tukiainen oli heittänyt juomaa Länsmanin kasvoille, minkä jälkeen Länsman oli vastaavasti heittänyt juomaa Tukiaisen kasvoille. Tukiainen oli hermostunut tästä ja lyönyt Länsmania lasilla takaraivoon, johon oli aiheutunut 4-5 cm mittainen haava. Länsman ei ollut itse nähnyt takaa tullutta lyöntiä. Ravintolan henkilökunta oli tämän jälkeen puuttunut tilanteeseen. Länsman oli mennyt sairaalaan ja haavaan oli laitettu suihkutettavaa laastaria. Vamman parantuminen oli kestänyt noin 2 - 2,5 viikkoa ja siitä oli jäänyt arpi. Lyönti oli aiheuttanut suurta kipua.

Länsman on erikseen kysyttäessä kertonut, että hän oli kertonut esitutkinnassa "muunneltua totuutta" eikä hänen kertomuksensa ollut "täyttä totta", koska hänellä oli tällöin ollut tunteita Tukiaista kohtaan. He olivat menneet naimisiin noin viikkoa aiemmin. Tukiainen oli myös päivää ennen poliisikuulustelua ollut yhteydessä Länsmaniin ja Tukiainen oli ollut huolestunut siitä, että koko totuuden kertominen voisi aiheuttaa hänelle ongelmia.

Tukiainen on kertonut Länsmanin heittäneen juomaa hänen morsiuspukunsa päälle ja provosoineen voimakkaasti tilanteessa. Tukiainen ei ollut lyönyt Länsmania. Hänellä oli ollut tarkoitus vain heittää juomaa Länsmanin päälle, mutta lasi oli vahingossa sattunut osumaan. Tästä ei ollut kuitenkaan aiheutunut mitään vammoja eikä Tukiainen ollut havainnut mitään vertavuotavia haavoja.

Todistaja Salmi oli ollut ravintolassa tapahtuma-aikaan. Asianosaiset olivat istuneet kulmapöydässä ja kaataneet juomia toistensa päälle. Tukiainen oli lyönyt shamppanjalasilla Länsmanin pään takaosaan siten, että lasi oli rikkoutunut ja Länsmanin päähän oli tullut vertavuotava haava. Länsman oli pyyhkinyt verisiä käsiään Tukiaisen morsiuspukuun.

Salmi oli nähnyt lyönnin alusta loppuun. Tilanne ei ollut vaikuttanut siltä, että Tukiainen olisi yrittänet heittää lasilla. Lasi ei ollut irronnut Tukiaisen otteesta eli rikkoutuneen lasin kanta oli jäänyt hänen käteensä. Salmi oli itse nauttinut illan aikana muutamia mietoja alkoholijuomia, joilla ei ollut vaikutusta hänen muistikuviinsa.

Näytön arviointi ja johtopäätökset

Yleinen tapahtumankulku on asiassa riidaton. Arvioitavana on lähinnä kysymys siitä, että onko lasin osuminen ollut vahinko vai tarkoituksellinen teko. Lisäksi riidanalaista on se, että onko osumasta aiheutunut vammoja.

Todistaja Salmen havaintojen mukaan lasilla oli nimenomaisesti lyöty. Länsmanin kertomus vastaa pitkälti todistajan kertomaa. Länsman on myös esitutkinnassa kertonut lyöntitilanteesta keskeisesti samalla tavoin kuin käräjäoikeudessa, vaikka hän onkin esitutkinnassa pyrkinyt vähättelemään silloisen aviopuolisonsa menettelyä. Salmi ja Länsman ovat myös yhtenevästi kertoneet siitä, että lyönnin ja lasin rikkoutumisen seurauksena Länsmanille on aiheutunut haava takaraivoon.

Käräjäoikeus katsoo asiassa esitettyä näyttöä kokonaisuutena arvioidessaan tulleen selvitetyksi, että Tukiainen on menetellyt kohdassa 3 syytteen teonkuvauksessa kerrotuin tavoin. Menettely on ollut tahallista ja se täyttää rikoslain 21 luvun 5 §:ssä tarkoitetun pahoinpitelyn tunnusmerkistön.

Kohdat 4 ja 5

Näyttö

Tapahtumapaikkana on ollut Tukiaisen asunto, jonne Länsman on saapunut noin puoli kuudelta aamulla. Länsman on todennu, että hän ei ollut kovin vahvassa humalassa, koska hän oli lopettanut alkoholin nauttimisen kolmen aikaan yöllä. Tukiaisen mukaan Länsman oli asunnolle saapuessaan ollut erittäin päihtynyt. Asunnossa sattuneen välikohtauksen jälkeen Länsman on poistunut paikalta ja poliisi on ottanut hänet kiinni tapahtumapaikan lähistöltä.

Tukiainen on kertonut olleensa nukkumassa, kun Länsman oli tullut paikalle. Lyhyen keskustelun jälkeen Länsman oli ottanut Tukiaista hiuksista kiinni ja heittänyt hänet olohuoneen pöydän päälle. Länsman oli kuristanut Tukiaista hyvin voimakkaasti kaulasta ja uhannut tappaa tämän. Tukiainen oli ollut lattialla Länsmanin alla ja hänen kätensä olivat olleet aluksi selän alla. Tukiainen oli sitten saanut toisen kätensä irti, ottanut sillä Länsmania takaraivosta kiinni ja vetänyt tämän päätä lähelle, jolloin hän oli purrut Länsmania poskesta. Hänellä ei ollut mandollisuutta työntää Länsmania päältä pois. Tukiaisella oli ollut kännykkä kädessään maassa ollessa ja hän oli soittanut hätäkeskukseen, minkä huomattuaan Länsman oli säikähtänyt ja alkanut kiireellä pakata tavaroitaan.

Tukiainen on edelleen kertonut, että kuristamisen seurauksena kaulalle oli tullut mustelmia ja imusolmukkeet olivat turvonneet. Hän on erikseen kysyttäessä kertonut, että hän ei ollut mennyt lääkäriin, koska hän oli yrittänyt pitää avioliittonsa koossa ja toivonut Länsmanin muuttuvan. Hän ei ollut myöskään valokuvannut vammoja, koska imusolmukkeiden turpoaminen ei olisi näkynyt kuvissa.

Länsman on kertonut, että asianosaisten riita oli alkanut sängyssä. Länsman oli pukenut vaatteet päälle ja ilmoittanut lähtevänsä asunnosta. Hän oli ollut ottamassa irti tietokoneensa johtoja, kun Tukiainen oli hyökännyt hänen kimppuunsa. Tukiainen oli raapinut häntä kasvoista sekä purrut kasvoihin. Länsman oli tällöin ollut seisomassa. Tukiaisen hampaat olivat olleet kiinni poskessa useita minuutteja, mistä oli aiheutunut hirveää kipua. Pöytä oli kaatunut ja Länsman oli jäänyt lattialle siten, että Tukiainen oli ollut hänen päällään. Länsman oli yrittänyt työntää kädellään Tukiaista kauemmaksi ja tällöin mandollisesti osunut Tukiaista kaulaan. Hän ei ollut missään vaiheessa kuristanut Tukiaista tai uhannut tappaa tätä. Kasvoihin aiheutuneen
puremisvamman parantuminen oli kestänyt noin kolme viikkoa.

Länsman on erikseen kysyttäessä kertonut, että hän oli halunnut lieventää esitutkinnassa kertomaansa viitaten kohdassa 3 mainittuihin silloisiin tuntemuksiinsa.

Todistaja Julia Tukiainen on kertonut, että hänen sisarensa Johanna Tukiainen oli tullut hysteerisenä ja itkuisena hänen asunnolleen. Johanna oli kertonut, että hänellä ja Länsmanilla oli ollut hirveä tappelu ja Länsman oli käynyt " kaksin käsin kiinni" Johannan imusolmukkeet olivat olleet turvoksissa ja mustelmia oli ollut kurkun molemmilla puolilla. Todistaja on lisäksi kertonut, että kysymyksessä ei ollut ensimmäinen Länsmanin Johanna Tukiaiseen kohdistama väkivallanteko.

Näytön arviointi ja johtopäätökset

Kysymyksessä ovat olleet yksityisasunnossa tapahtuneet teot, joten ulkopuolisia silminnäkijähavaintoja ei ymmärrettävästi ole. Molemmat asianosaiset ovat kertoneet tapahtumista sinänsä uskottavasti, johdonmukaisesti ja yksityiskohtaisesti. Länsmanin kuvailua puremisesta seisaaltaan ja sen pitkää kestoa ei tosin voida kaikilta osin pitää uskottavana, mutta toisaalta kertomusta vastaavan, ilmeisen vakavan vamman laatu ilmenee kirjallisena todisteena esitetystä valokuvasta. Tukiainen on myös myöntänyt purreensa Länsmania, mutta kertonut tämän tapahtuneen itsepuolustuksena. Tukiaiselle itselleen aiheutuneista kuristamisvammoista ei ole puolestaan saatu kirjallista selvitystä ja Länsman on kertonut mandollisesti osuneensa kaulaan puolustautuessaan.

Kummallekaan asianosaisen kertomukselle ei voida lähtökohtaisesti asettaa olennaisesti toista suurempaa painoarvoa näytön arvioinnissa. Näin ollen asiassa on arvioitava muuta todistelua, joka mandollisesti vahvistaa tai heikentää asianosaisten kertomusten luotettavuutta siinä määrin, että vaihtoehtoisesta tapahtumankulusta ei jää varteenotettavaa epäilyä.

Todistajana kuullulla Julia Tukiaisella on ollut joitakin havaintoja Johanna Tukiaisen kaulalla olleista vammoista, mutta näiden aiheutumisesta tai muutoinkaan tapahtumista asunnolla todistajalla ei ole ollut omakohtaisia havaintoja. Kertomuksen osalta on myös otettava huomioon, että todistaja on toisen asianosaisen lähisukulainen. Näin ollen on mandollista, että hän on ainakin jossain määrin saattanut liioitella vastapuolekseen kokemansa asianosaisen toimintaa. Toisaalta todistajan kuulemisella ei ole ylipäätään saatu asian ratkaisuun olennaisesti vaikuttavaa selvitystä.

Asiassa esitettyä näyttöä kokonaisuutena arvioidessaan käräjäoikeus toteaa, että asianosaisten välillä on ollut mitä ilmeisimmin jonkinlainen väkivaltatilanne. Tällöin heille on myös aiheutunut teonkuvauksissa yksilöidyt vammat. Tapahtumat ovat saattaneet edetä Tukiaisen kertomin tavoin, mutta toisaalta myös Länsmanin näkemys tilanteesta voi olla mandollinen. Näyttö on jäänyt siinä määrin epäselväksi, että asiaa on tulkittava molempien vastaajien eduksi ja syytteet kohdissa 4 ja 5 on hylättävä.

Kohta 6

Näyttö

Tapahtumapaikkana on ollut Länsmanin käytössä ollut hotellihuone, jonne Tukiainen oli saapunut. Kirjallisina todisteina esitetyistä valokuvista ilmenee, että huone on syytteenalaisten tapahtumien jälkeen ollut perin epäsiistissä kunnossa. Huoneen lattioilla ja seinillä on ollut ruuantähteitä sekä punaviinin roiskeita ja mandollisia veritahroja.

Länsman on kertonut, että Tukiainen oli ollut jo saapuessaan hyvin aggressiivinen. He olivat istuneet nojatuoleissa siten, että Länsmanin selkä oli ollut osittain Tukiaisen suuntaan. Tukiainen oli lyönyt häntä viinilasilla päähän, mistä oli aiheutunut haava. Länsman oli suuttunut lyönnistä ja heittänyt ravintolasta mukanaan tuomansa ruokapakkauksen seinään. Hän oli myös kaatanut punaviiniä sängylle, mikä ilmeni valokuvista. Länsman oli mennyt hotellin vastaanottoon ja pyytänyt henkilökuntaa soittamaan poliisit
paikalle.

Oikeudenkäyntiaineistona vedotun esitutkintapöytäkirjan mukaan Länsman on kertonut lyönnin tapahtuneen viinipullolla. Käräjäoikeudessa kuultuna Länsman on kertonut, että hän oli tällöin ollut niin järkyttynyt ja liikuttuneessa tilassa, ettei hän muistanut viinilasilla lyömistä vaan oli kertonut lyönnin tapahtuneen viinipullolla.

Tukiainen on kertonut, että Länsman oli ollut vahvasti päihtynyt. Tukiainen oli itse ollut jonkin verran humalassa. Länsman oli huoneessa heittänyt ruuat ja punaviiniä, mistä Tukiainen oli säikähtänyt ja lähtenyt hotellin vastaanottoon riehumista pakoon. Hän oli pyytänyt hotellin henkilökunnalta apua ja sitten palannut huoneeseen. Tukiainen oli ottanut viinilasin käteensä, jolloin Länsman oli ottanut hänestä kiinni ja käskenyt poistumaan huoneesta. Tukiainen oli ilmoittanut, että hän halusi juoda viinilasinsa loppuun.

Tukiainen on kiistänyt lyöneensä Länsmania. Länsman oli varmaankin lyönyt itseään hotellihuoneen wc:ssä, koska hän oli tullut ulos sieltä nauraen. Länsman oli sitten alkanut riehua ja sotkea huonetta sekä sanonut Tukiaiselle, että "laitan sut kuseen". Tukiainen oli mennyt hotellin vastaanottoon ja poliisi oli ottanut molemmat asianosaiset kiinni

Näytön arviointi ja johtopäätökset

Hotellihuoneen tapahtumilla ei ole ollut ulkopuolisia todistajia, joten asiassa on edellä kohtien 4 ja 5 perusteluissa todetuin tavoin arvioitava asianosaisten kertomusten uskottavuutta. Asiassa on riidatonta, että Länsman on sotkenut ruualla ja viinillä huonetta, mistä teosta ei tässä oikeudenkäynnissä kuitenkaan ole kysymys.

Poliisin ottamasta valokuvasta ilmenee, että Länsmanin päälaella on ollut vertavuotava haava. Käräjäoikeus ei vamman laadun ja sen sijainnin perusteella pidä uskottavana Tukiaisen väitettä siitä, että vamma olisi ollut Länsmanin itselleen aiheuttama. Länsmanin ei ole puolestaan väitetty käyttäneen väkivaltaa Tukiaista kohtaan, joten mandollisessa lasilla tai pullolla lyömisessä ei ole voinut olla kysymys hätävarjelutilanteesta. Länsman on esitutkinnassa kertonut lyönnin tapahtuneen viinipullolla, mutta käräjäoikeudessa hän on ollut varma siitä, että lyönti oli tehty viinilasilla. Käräjäoikeus toteaa, että muu asiassa saatu selvitys huomioon ottaen tämä vähäinen eroavaisuus ei olennaisesti heikennä Länsmanin kertomuksen uskottavuutta.

Käräjäoikeus katsoo asiassa esitettyä näyttöä kokonaisuutena arvioidessaan tulleen selvitetyksi, että Tukiainen on 7.12.2011 Tampereella tehnyt Länsmanille ruumiillista väkivaltaa lyömällä tätä viinilasilla päähän. Tukiainen on menettelyllään aiheuttanut Länsmanille päähän noin kolmen senttimetrin pituisen haavan. Menettely on ollut tahallista ja se täyttää rikoslain 21 luvun 5 §:ssä tarkoitetun pahoinpitelyn tunnusmerkistön.

Rangaistusseuraamus

Rikoslain 6 luvun 4 §:n mukaan rangaistus on mitattava niin, että se on oikeudenmukaisessa suhteessa rikoksen vahingollisuuteen ja vaarallisuuteen, teon vaikuttimiin sekä rikoksesta ilmenevään muuhun tekijän syyllisyyteen. Tukiaisen syyksi on luettu kaksi pahoinpitelyä sekä haitanteko virkamiehelle. Näistä viimeksi mainitun osalta on kysymys lievästä teosta, jolla on vain vähäinen vaikutus yhteisen rangaistuksen mittaamiseen. Molemmissa pahoinpitelyissä on kuitenkin aiheutettu tekovälineillä pään alueelle vammoja,
joita ei voida pitää erityisen vähäisinä. Näin ollen sakkorangaistus ei ole riittävä seuraamus.

Rikosrekisterin osaotteesta ilmenee, että Tukiainen on aiemmin tuomittu useista pahoinpitelyistä sekä muista rikoksista ehdollisiin vankeusrangaistuksiin. Hänet on myös Helsingin käräjäoikeuden 30.5.2013 antamalla lainvoimaa vailla olevalla tuomiolla tuomittu pahoinpitelystä ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Edellä mainittujen seikkojen perusteella nyt tuomittavaa vankeutta ei voida määrätä ehdollisena taikka suoritettavaksi yhdyskuntapalveluna tai valvontarangaistuksena. Nyt syyksi luettujen rikosten tekoajat huomioon ottaen Helsingin käräjäoikeuden tuomio 30.5.2013 tulee rikoslain 7 luvun 6 §:n säännösten mukaisesti ottaa huomioon rangaistusta alentavana. Käräjäoikeus katsoo oikeudenmukaiseksi yhteiseksi rangaistukseksi 45 päivää vankeutta.

Vahingonkorvaukset

Tukiainen on kohdissa 3 ja 6 velvollinen korvaamaan Länsmanille tahallisilla rikoksilla aiheutetut vahingot. Henkilövahinkoasiain neuvottelukunta on antanut ei-sitovia suosituksia kivusta ja särystä sekä muusta tilapäisestä haitasta maksettavista korvauksista. Käräjäoikeus katsoo asiassa saadun selvityksen sekä suositusten (2. painos) 2.1 §:n ja 2.2 §:n perusteella oikeudenmukaiseksi korvaukseksi kohdan 3 osalta 350 euroa ja kohdan 6 osalta vastaavasti 350 euroa.

Asiassa ei ole ilmennyt vahingonkorvauslain 2 luvun 1 §:ssä tarkoitettuja erityisiä syitä, joiden perusteella voitaisiin sovitella tahallisilla rikoksilla aiheutettuja vahinkoja. Asianomistaja Länsmanin ei voida myöskään katsoa myötävaikuttaneen vahinkoihin vahingonkorvauslain 6 luvun 1 §:ssä tarkoitetulla tavalla.

Kohdissa 4 ja 5 asianosaisilla todetut vammat ovat mitä ilmeisimmin olleet vastapuolen aiheuttamia. Asiassa on kuitenkin edellä todettiin tavoin jäänyt epäselväksi, että ovatko vammat aiheutuneet moitittavien pahoinpitelyjen seurauksina vaiko sallittujen hätävarjelutekojen yhteydessä. Näin ollen näitä syytekohtia koskevat korvausvaatimukset on kaikilta osin hylättävä.

Oikeudenkäyntikulut ja todistelukustannukset

Länsmania koskeva syyte on hylätty. Asian näin päättyessä valtio on oikeudenkäynnistä rikosasioissa annetun lain 9 luvun 1 a §:n perusteella velvollinen korvaamaan hänen kohtuulliset oikeudenkäyntikulunsa. Esitetty vaatimus on määrältään kohtuullinen.

Tukiainen on velvollinen korvaamaan valtiolle sen varoista maksetut syyttäjän nimeämästä todistelusta aiheutuneet kustannukset, jotka ovat olleet tarpeen asian selvittämiseksi. Korvausvelvollisuus ei ole kohtuuton. Muilta osin todistelukustannukset jäävät valtion vahingoksi.

Todistaja Salmi on vaatinut, että hänelle maksetaan taloudellisesta menetyksestä kaikkiaan 150 euroa. Hän on näin ollen vaatinut 58,87 euron ylittävää osaa eli 91,13 euroa vastaaja Tukiaiselta. Käräjäoikeus toteaa, että korvausvelvollinen asianosainen voidaan valtion varoista maksettavista todistelukustannuksista annetun lain (666/1972) 9 §:n perusteella velvoittaa maksamaan kohtuulliseksi harkittu lisäkorvaus. Nyt käsiteltävässä asiassa ei ole kuitenkaan esitetty mitään varteenotettavaa selvitystä tosiasiallisesti aiheutuneesta ansionmenetyksestä, joten Salmen vaatimus hylätään.

Käräjäoikeus on ratkaissut asian tuomiolauselmasta ilmenevällä tavalla.

tiistai 24. syyskuuta 2013

FC 24.9.

Päivitys 23:45

Lauantain Lahden keikasta on uutisoitu ainakin Hymyssä, Starassa ja Metropolissa.

Johanna Tukiainen on nähty keikoilla vaihtelevassa kunnossa, mutta viime viikonloppuna Lahdessa heitetty show pistää kysymään, missä on ravintoloitsijan vastuu esiintyjästään.
Tukiainen saapui paikalle Renkomäkeen myöhässä ja hätkähdytti jo pelkästään kostyymillaan: hän oli vetänyt päälleen lähinnä verryttelyasua muistuttavan asukokonaisuuden. Pitkä irtotukka oli poissa, jalassa erikoisen värikkäät sukat ja kengät, jotka tuntuivat päätyneen jalkaan ”joltain ja jostain”.
Johannan kasvot vaikuttivat siltä kuin hänet olisi pahoinpidelty tai hän olisi tullut hammaskirurgisesta operaatiosta.
-Hän vaikutti kovin pöhöttyneeltä naamastaan ja hänen ässänsä suhisivat kuin hampaansa menettäneellä. Se oli sanalla sanoen ”pulimummomeininkiä”, yleisö päivittelee.
Suomalainen kohujulkkis Johanna Tukiainen on pääsemässä tulevaisuudessa pienelle pakkolomalle, mikäli hänelle jo aiemmin langetettu vankeustuomio pannaan täytäntöön. Siihen saakka Tuksu kuitenkin keikkailee ympäri Suomea. Viikonloppuna hänen esiintymisensä kuvattiin videolla Lahdessa.
Verkossa leviää parhaillaan YouTubessa julkaistu video, jossa Johanna Tukiainen nähdään esiintymässä Lahdessa sijaitsevassa Ravintola Renkomäessä. 23 minuuttia kestävä video on traagista katsottavaa, ja se kertoo kohujulkkiksen nykyisestä tilanteesta enemmän kuin tuhat valokuvaa. Monien huulilla lienee videon katsomisen jälkeen kysymys siitä, milloin Johanna Tukiainen saadaan hoitoon.
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Johanna Tukiaisen keikkavideo on surullista katsottavaa (Metropoli.net)

Johanna Tukiaisen keikasta viime sunnuntaina Lahden Renkomäessä kuvattu 23-minuuttinen video on surullista katsottavaa ja kertoo kaiken kohublondin nykytilasta.
Huppariin pukeutuneen Tukiaisen puhe kuulostaa sekavalta ja hän ääntää s-kirjaimet voimakkaasti suhisten. Ennen varsinaista esiintymistä Johanna tilittää ravintolan asiakkaille elämästään ja eroon päättyneestä avioliitostaan Arto Länsmaniin. Kun varsinainen esitys alkaa puheen päätteeksi, keikalla myös voimakkaassa humalatilassa oleva Johannan ystävä Jarna alkaa tanssahdella Johannan laulaessa kappaleitaan.
Tämä traaginen video tuo selkeästi esiin millaisessa olotilassa kohublondi Johanna Tukiainen on tällä hetkellä.
Videosta uutisoi ensimmäisenä Stara.fi.

Kaikki ylläolevat artikkelit ovat siis tästä 23-minuuttisesta YouTube-videosta, joka on kuvattu lauantaina Lahden keikalla.



Eilisen "tihrusilmä" -kuvapostaukseen oli 2.2 poistuttua tullut jatkokommenttia:


Puoliltapäivin Julia päivitteli lähtevänsä Jassun kanssa shoppailemaan, kello 19 aikaan tämä tieto on rekisteröitynyt myös Johannaan.


Helsingissä on elämänkirjat sekaisin, vaatteet on poistettu ja lestadiolaisuus tulee pahasta. Tähän postaukseen tulee kommenttia koko ajan lisää kiihtyvällä tahdilla, päivittelen sitä mukaa kun Johannakin.

edit 22:30, jatkoa ylläolevaan.


edit 23:45, Jullen seinä toimii taas markkinointikanavana.


Joku olikin jo näätinyt kyseisen piparkakkutalon alkuperän, kuvassa on Minni Hiiren talo Disneyworldissa.

maanantai 23. syyskuuta 2013

FC 23.9.

Päivitetty 00:05

Keikkaa pukkaa, isäni lyö Raamatulla päähän oikein olan takaa ja prinssikin tulee kolkuttelemaan piparkakkutalon ovelle. Syyskuisen maanantain glamouria..

















edit 22:55





23:10

SeiskaLiven käyttäjä ÄmTee on päivitellyt lyhyen keikkakuvauksen Lahden keikalta.
Yleisö sai taas odottaa hyvän tovin illan esiintyjää saapuvaksi ja vihdoin hieman ennen valomerkkiä saatiinkin Tuksu taloon. Tuksu oli taas todella kärttyisän oloinen ja lyhyeksi jääneen "keikkansa" aikana ennätti mm. haukkua ravintolan, että paikka on kuulemma ihan v*tun p*rseestä. Tuksu saapui keikalleen kännissä, meikittä ja kotivaatteissa. Mitä sitä turhaan näkemään vaivaa, kun keikan voi vetää vähän sinne päin ja rahaa tulee silti...
Ne muutamat biisit, joita Tuksu ennätti "esittää" ennen valomerkkiä, esitettiin biljardipöydällä istuskellen, makoillen, kiehnäten, kierien sekä seisten. Eroottisuutta yritettiin hakea vetämällä hupparin vetoketjua hieman auki ja esittelemällä rintaliivit. Tissit jäivät tällä kertaa siis paljastamatta!
(kuva suurenee klikkaamalla)

ÄmTeellä on useita hyviä Tuksu-tekstejä, suosittelen tutustumaan.

00:05