torstai 27. kesäkuuta 2013

Iloisen mielen videoita

Mitenkään Tunkkiin liittymättä aattelin laittaa tällästä... kovassa Ruskassa toimivaa huumoria. Herra I:n kanssa pissattiin toistemme housuihin viikonloppuna, kun kuunneltiin.






Loppuspiikit on satasella levottomat!

Semmosta hassutteluaNI.

On/off Urban

Taas on Tunkki täräyttänyt firman sivuille rapsaa keikoista.. tai siis ei sanaakaan keikoista, mutta aavistuksen katkerasti taas haastetaan oikeuteen täysillä vaikka ketä. Itsehän se ei tavoilleen uskollisena juuri solvaa ketään tälläkään kertaa.
Nimi: Johanna Tukiainen
24.06.13 11:54 am
REALITY NETTISARJANI PYÖRII SEISKA LIVEN SIVUILLA JUURI, NYT OLLAAN OSLON KOHDASSA!!!

Eli nyt kaikki katsomaan: www.seiska.fi/julkkissarjat/suoraa-tuksua itse tekemääni Reality sarjaa jossa seurataan treffejäni, matkojani jne.
Tällä hetkellä esittelin juuri ruotsalaisen yritysjohtaja mieheni (sanotaan että tällä hetkellä on-off mies) Urbanin yhden asunnoista, hänellä on tosi 4 muutakin ympäri maailmaa ja yksi keskusta-asunto Tukholman Östermalmilla.
Hän suosii Clarion hotelliketjua, kun siellä lähestulkoon kaikki herjaavat kommentit miettivät vain sitä, että missä hotellissa mahdan olla, ja sekin on taas "kusetusta" ja Julia kuvaa minua oikeasti. 
Kyllä me ihan Oslossa oltiin, mikä ei sinänsä ole minusta mitenkään ihmeellistä. Kun olen Urbanin kanssa, jaksan kuitenkin meikata ja laittautua ja Tukholman videoilla olenkin enimmäkseen laitetussa kunnossa. 
Näitä reilu vuoden viiveellä tulleita minuutin kahden jaksoja onkin ollut ilo seurata. Alkuun dokumentoitiin munuaisaltaidentulehdus, joka kyllä on ihan hirvee sairaus, vaikka sitä ei ilman jankuttamalla jankuttamista edes huomaa. Nyt on onneksi bonzon lattiallepaskomisen jälkeen päästy sitten itse formaattiin. TunkkiNI on jossain viidentähden hotellissa ja tuottaa maajussille-sulhanen doksiaan rautasella ammattitaidolla.

Näiden Urbanin asuntojen sijainnit ja määrä tietenkin vähän vaihtelee riippuen siitä, missä yhteydessä niitä liekitellään, mutta se ei nyt ole olennaista. Rahaa "deitillä" on joka tapauksessa. Enemmän ehkä yllätti tuo on-off suhteeNI. Minä kun moukkana luulin, että Tunkki ei koskaan rakastanut tätä setämiestä ja homma loppu siihen. Sitten Urbanistiks kaivettiin syväjäästä, kun taas joku solvas Tunkkia, niin alko Urbanilta tulemaan viestiä. Muutenkin kun on pitänyt lausuntoa saada, niin suuri yritysjohtaja on sopivasti laittanut doksia tekstiviestillä. Siinä on mies joka jaksaa murheita kuunnella. Ei tossa ole mitään noloa, että painottaa ruotsalaista kiinteistösijoittajaa miehenään, vaikka viimeviikolla piti olla menossa viikinkijuhannusta viettämään tall... Tanskaan. Jäi sitten sekin reissu tekemättä, mutta kun Papa bear lähti Jollaksesta, niin pääs sentään asuntoon, jossa on sähköt. Ihan glamour sekin on, kun vertaa Albertilla norkoomiseen.

CSI-Jollaksen peruskaavalla juoni lähtee jo alkumetreillä kiihdyttämään kohti huippukohtaansa. Tässä sanotaan, että ilkeät näädät ja seiskan moderaattorit vaan solvaa kusetuksista, vaikka ihan oikeesti Julia siellä kuvas. Tässä kiihkeässä kristillisessä formaatissa kummiskin sanottiin seuraavasti:
"No niin, eli sitten nyt on vieläkin 17 toukokuuta 2012 ja olen juuri saapunut Osloon Norjaan, jossa en koskaan aikasemmin ole käynytkään ja tämä Johanna Tukiaiselle sulhanen ohjelma on nyt päässyt juuri alkuun. Ja täällä ollaan ensimäisen ehdokkaan kanssa, joka vaikuttaa itseasiassa erittäin hyvältä. En viitsi tässä alkaa ihan täysin, niin kun, öö sanantarkkaan alkaa kertomaan, koska hän nyt ymmärtää tiettyjä sanoja sieltä täältä, välistä. Muttaaaa, ollaan menossa kohta illalliselle ja tänään Norja on tosiaan kansallispäivä, elikkä täällä ihmiset on tosi laittautuneita ja pukeutuneita. Minä nyt olen aina laittautunut ja pukeutunut, oli mikä tahansa päivä, mutta tota, ää tilanne on kuitenkin se, että ensimmäinen ehdokas numero yksi lähtee käyntiin ja testataanpas nyt tässä on aikaa sit semmonen viis kuus päivää katsoa, että miten meillä menee. 
Ja, ja tota, en taas ihan viitsi sanoa sitä sanaa, kun hän ymmärtää, mun valokuvaaja ymmärtää. Hän ei itse halua tulla kuvatuksi, mutta sanotaan näin, että kyseessä on erittäin miehekäs, hyvännäköinen. Vois sanoa, et ihan oikeestaan komee ruotsalainen mies, joka on yritysjohtaja ammatiltaan ja olen kuulemma aikapitkälti hänen naisihanteensa, joka kuullostaa erittäin hyvältä.  Ja, mä puhun ruotsia suhteellisen hyvin, itseasiassa ihan sujuvasti. Mut englantia vielä paremmin ja tää henkilö puhuu myös erittäin, siis aivan loistavaa englantii itseasiassa me puhutaan yhdessä sitä kieltä. Suomea hän ei osaa. hahahaha I just said that finnish is like language, that we don't speak with each other. It's way too difficult am am. 
Kuitenkin nyt tosiaan Oslo on suurinpiirtein tään on yhtä paljon asukkaita kuin Helsingissä, mut tää on hyvin kallis kaupunki. Et tää on vielä kalliimpi kuin Suomi. Et tää on siis todella kallis, mutta tää on nyt mielenkiintosta tutustuu uusiin paikkoihin ja tässä mä esittelen, mul on tällänen uusi mekko näin ja sit on uudet korvakorut ja sit nämä korvakoruthan ovat muotia tällä hetkellä, tälläiset sulat. Ollaan tietysti, hotellihan on ainakin viisi tähteä. haha, ainakin viisi tähteä, ei voi enempää olla. No voi, Dubaissa joo. Mut tota, upeet näköalat, mutta huomenna kuvataan sitten lisää. Mut katsotaan miten tässä, miten lähtee käynyiin tämä, nämä, nämä kuviot, mut tota ihan vakavassa mielessä olen tietysti liikkeellä, että kyllä tämä henkilö joka tässä kuvaa, niin tietääkin sen. Mutta heippa Oslosta!"
On ihan yleisesti tiedossa, että Tunkki todellakin laittautuu ja pukeutuu ihan joka tilanteeseen. Esim edellisessä oikeudenkäynnissä oli persesektori sävy sävyyn vuoden 2011 kuukautisvuodon kanssa ja se onkin muodissa just nyt. Luultavasti myös 2014.



On ihan yleisesti tiedossa, että Tunkki ei ole se johdonmukaisin meisseli kalupakissa. Parhaimillaan se sössöttää ristiriitaisuuksia jo samassa lauseessa. Tilanne on tietty erityisen hankala, kun kommenttiraita vedetaan yli vuotta aikaisemmin kuvattuun videoon. Jonka sisällöstä sillä ei siis todellakaan ole yhtään mitään hajua. Ulkomuistista vedetään ja tuttuun tapaan vähän sinne päin. Vaikea päättää mitä kommentoisi ensimmäisenä. Toisaalta osa faneista on vähän wtf, mikäs helkkarin formaatti se sellanen on, missä formatin toinen osapuoli ei saa tietää mitä toinen puhuu? Miksi se "setä" ei halua itse olla kuvassa? Koitetaanko tässä mahdollisesti kusettaa, kun toinen höpöttää omiaan vähän salaa ja tilittää jostain mahti deiteistä? Onkohan karismaattinen on/off ukko edes tiennyt kuvaavansa, saati osallistuvansa formaattiin?

Nuo on tietenkin hölmöjä kysymyksiä, kun muistaa, että Tunkki dolls-päikyssä itse kertoo, että kameran takana heiluu Julia, vaikka nauhalla ollaan "ensimäisen ehdokkaan kanssa". Tätä taustaa vasten myös  kommentit aukeaa huomattavasti paremmin. Kaikkihan sen tietää, että ei Tunkki ja Julle ujoja tyttöjä ole. Yötyön timmellyksessä on tullut siskon tisulit tutuksi, helposti voi sanoa, että Johanna vastaa täysin Julian naisihannetta ja isäni on täysin samaa mieltä.

Vaikea sanoa, missä vaiheessa on kusetettu ja ketä, mutta ei liene epäselvää, että ainakaan dubain yli viiden tähden hotellissa tässä ei olla. Tunkin viimeaikaisia kolttosia kun kattelee, niin ihan tulee ikävä näitä vanhoja hyviä vedätyksiä. Oltu siskon kanssa jossain kutusessa majatalossa ja vähän kuvattu mielikuvitusdeittejä... Sen verran draamantajua, että Tunkki vielä tulkkas kielitaidottomalle koomalle täydellisellä amerikan englannillaan. Jos tytöillä ois ollu savukone, niin olis pakolliset erikoistehosteetkin hallussa.

Sitten takasin Dolls-päikkyyn:
Metrotuotanto yhtiö ehdotti minulle myös omaa "Reality nettisarjaa" mutta heidän tekemänsä selkäänpuukotus televisio-ohjelman TV5:lle, kieltäydyin tarjouksesta. He yrittivät lahjoa minua myös uusilla silikonirinnoilla, mutta Urban jota pidän kuitenkin paljon kokeneena ja älykkäänä miehenä, oli ehdottomasti sitä vastaan, koska kyseessä oli yritys joka oli jo aiemmin kusettanut minua. Nythän kyseinen yhtiö teki ala-arvoistakin alemman "paljastuskirjan" joka ei siis ole tietenkään mikään paljastuskirja, vaan kunnianloukkauskirja.
Kirja ottaa kantaa mm. siihen, mitä Suomen laki sanoo "parituksesta", vaikka he itse syyllistyvät törkeään kunnianloukkaukseen josta Suomen lain mukaan voidaan pahimmillaan tuomita 6 vuodeksi ehdottomaan vankeuteen.
Olen puhunut kyseisestä kirjasta paljon mm. Urbanin kanssa, sekä juristieni kanssa ja kaikki sanoivat samaa: Vie heidät oikeuteen, vahingonkorvauksena tulemme Julian ja isämme kanssa vaatimaan vähintään 50 000e, ja kirjoitan myös itse erään kuuluisan kirjailijan kanssa omaelämäkertakirjani, joka ei tule olemaan valheellista ja skandaalinhakuista törkyä, vaan TODELLISTA materiaalia lapsuudestani ja nuoruudestani tähän päivään asti, kirjan väliin tulee kuvituksia eri elämänvaiheistani ja mm. lukuisista eri matkoistamme.
Seuraakohan kielitoimisto dolls-päikkyä, toivottavasti seuraa, kun kieltä uudistetaan lähes jokaisessa kirjoituksessa. Pakko arvostaa näitä... no Tuksismeja. "Selkäänpuukotus televisio-ohjelma" ja paljastuskirja, joka onkin kunnianloukkauskirja. Tunkilta lähtee pienessä nousuhumalassakin sellasta doksia, ettei ole ihmekkään, että se edusti itseään oikedeussa. Saldona 60 päivää ehdotonta, mutta olis voinnut mennä huonomminkin.

Kirja ottaa kantaa siihen, mitä laki sanoo parituksesta. Oon melko varma, että kirjassa on vaan siteerattu tuota lakitekstiä. Tuskin siellä on erityisesti otettu kantaa, mutta jokainen ymmärtää kyllä mitä Tunkki tarkoittaa. Puksutinta pikkusen närästää, kun joku sanoi ääneen, että Tunkki on hoitanut Jullen rakkauselämää muodollista palkkiota vastaan. Mitä siihen sitten voi sanoa? No Tunkihan on yhden tempun poni... ei se edes vaivaudu kiistämään sitä. Ihan samalla tavalla kuin on täysin absurdia, että Tunkki saa linnaa tunnustamastaan rikoksesta, (vaikka joku valtava hunks ei ees ollut oikeudessa), on tässäkin tapauksessa parempi vaan kaivaa esiin paljonko törkeestä kunnianloukkausesta on tarjolla. Ei tietty haittaa yhtään, että jos Tunkki haastai itsensä oikeuteen oman kunniansa loukkaamisesta, niin se varmaan karkotettas Siperiaan taskut täynnä dolls-kondomeja.

On kuitenkin ihan selvää, että Tunkkia kypsyttää, kun siitä kirjotettiin maailman ainoa kunnianloukkauskirja. Itseänikin vituttas, en minä sitä. Tämä varmaan tarkoittaa, että sitten kun Tunkin oma "matkaopas kaikkiin niihin lomakohteisiin, joissa Julle on paskonu housuunsa" teos ilmestyy, niin se on sitten ihan toista maata? Siinähän me ei tietenkään lähdetä ketään solvaamaan? Puhumattakaan, että paljastettas muiden asioita?

Mitä tarkoitaaa: "kirjoitan myös itse erään kuuluisan kirjailijan kanssa omaelämäkertakirjani, joka ei tule olemaan valheellista ja skandaalinhakuista törkyä"? Onneksi Tuksutin on aloittanut tämän hartaasti vuodesta 2009 valmisteilla olleen teoksen markkinoinnin. Loppukirjoitus onkin aika pitkälti tätä "sisältöä hyvällä maulla".
Tulen toki käsittelemään siinä myös parisuhteitani sekä lukuisia paljastuksia liittyen Kanerva skandaaliin, josta kukaan Suomessa ei tiedä mitään, eivätkä he tiedä että minua käytettiin törkeällä tavalla poliittisena välikappaleena ministerin erottamiseen. Tulen kertomaan, miten asiat johtivat toiseen ja ketkä ihmiset ovat oikeasti Kanervan erottamisen takana. Keskityn olennaisiin asioihin, enkä mihinkään "isäni karvaiseen selkään" tai valheisiin, mitä homoseksuaali romaani Joni Virtanen syytää nykyisessä "kirjassa" tai varsinkin saamelainen kääpiö Arto Länsman, joka itse ei ole ainoastaan naistenhakkaaja ja kuristaja, vaan myös talousrikollinen ja varas (ihan todistetusti nyt, mikäli kysytte eri yrityksiltä Saariselän, Ivalon sekä Inarin alueilta!!!!)
En olisi pahemman miehen kanssa enää voinut mennä naimisiin, mutta siitäkin tulen kertomaan enemmän omassa kirjassani.
Ei ihan kuutta riviä tarvinnut lukea, että aivot lyö tyhjää. Ensin sanotaan: "omaelämäkertakirjani, joka ei tule olemaan valheellista ja skandaalinhakuista törkyä" ja sitten ihan saumattomasti: "Tulen toki käsittelemään siinä myös parisuhteitani sekä lukuisia paljastuksia liittyen Kanerva skandaaliin, josta kukaan Suomessa ei tiedä mitään". On kai vähän makuasia onko nuo Tunkin tulevat skandaalipaljastukset törkyä, mutta aika hankala kai tuosta asiasta on mitään... no ei-limasta paljastaa. Ei tuossa kai ole mitään suurta mysteeriä. Ilkka Kanerva ja Tunkki viestitteli toisilleen. Tunkki vuosien julkisuudenkipeys motivaattorinaan meni ja myi viestit hymylle, sai niistä rahat ja myöhemmin vielä hehkutteli, että järkkäs uuden ministerin. Otavamedia ei tietenkään ole ihan niin iso firma, kuin Dollsdancers, mutta kyllä sielläkin jollain sihteerilla varmaan on Urbanin numero, jolta vähän kysyä vinkkiä sopimusasioissa. Mitä ne uudet paljastukset sitten on? Tunkki oli silloinkin jurrissa? Raili sai jo silloin mustaa korttia koko Hymylle ja se tarkoittaa täyttä hampaattomuutta? Arton tai Tauskin vika?

Näistä aina tulee huippu hyvä mieli, kun Tunkki itse pikkusen tahattomasti hoksaa sävy sävyyn päivän vitsin. Uudessa kirjassaNI ei mainita isäni karvasta selkää :D . Voi voi, onneksi Tunkista irtoo huumoria niin kauan kuin Alkossa myydään ruskaa. Koska kirja oli täys kunnianloukkauskirja, niin Tunkki luukuttaa menemään homoseksuaali romanit, saamelaiset kääpiöt, Arton hakkaamiset, kuristamiset, varkaudet ja talousrikollisuudet. Mikä tietenkin on suloista lähinnä siksi, että jos Artsilla ois pikkusen huumorintajua, niin sehän sanos, että ollaan samiksia. Etenkin kun muistaa kuka just tuomittiin vankilaan ja kenelle sitä tuomiota on tulossa lisää, kun taas ollaan oikeudessa. Tosta 60 päivästä Tunkki kilahti ihan huolella. Innolla oottelen, kun sille täräytetään reilu vuosi saamelaisen kääpiön hakkaamisesta.
Kerron Arton taustat, kuinka hänen isänsä hirttäytyi mielisairaalassa, kuinka Arto oli koko lapsuutensa koulukiusattu, kuinka hän päätyi asumaan vanhaan navettaan joka ei edes ole mikään asunto, kuinka hänen oma sukunsa hylkäsi hänet, kuinka hän rupesi paritusrinkiin Lapissa ja toi venäläisiä naisia Lappiin joita hakkasi, lisäksi että sitä ennen oli kuristanut ja hakannut myös ex-avovaimoaan Eva Halttua ja omaa poikaansa Johania Tukholmassa, kuinka hän on ylpeä siitä että koskaan edes asui Tukhomassa, vaikka tosiasiassa hän asui siellä vain ala-arvoisissa slummmeissa kuten Rinkebyssä ja Tänstassa, kuinka hän sekaantui alaikäisiin tyttöihin ja levitti klamydiaa ympäriinsä (voi olla oireeton ja aiheuttaa lapsettomuutta), kuinka hän on patologinen valehtelija: mm. hampaistaan joista suurin osa puuttuu. Hän väittää että "porakone oli osunut niihin" vaikka tosiasiassa hän oli saanut turpaansa useita kertoja asuessaan Ruotsissa.
Ne fanit, jotka jäi kaipaamaan tarinaa isäni karvasesta selästä saa lohdutuspalkintona tarinoita Artturin isän mielisairaalassa hirttäytymisestä. Toisaalta sehän kieltämättä onkin ehkä sitä Johanna Tukiaisen elämän kannalta olennaista aineistoa. Onkohan Urban painottanut, että kappale saamelaista itsemurhaa pitäs kyllä saada? Tota loppuosaa lienee ihan turha kommentoida, kun siinä tuoksuu voimakkaasti erottiisen tanssijan kiima. Siellä se on takonut blogia ja lauennu ennen puoliväliä. Ei yhtään tule sellanen katkera fiilis. Enkä kertaakaan oo aatellut, että Tunkilla on kyllä miesmaku kohdillaan, kun se parillisilla viikoilla solvaa Arton paskimmista paskimmiksi ja parittomilla tilaa luokseen rakastelemaan. Tosirakkaus ei ilmeisesti ole hampaista, eikä isän itsemurhasta kiinni.
Arto elää omassa satumaailmassaan jossa kuvittelee omistavansa paljon kaikkea, vaikka oikeassa elämässä hän ei omista edes yhtäkään poroa koko Lapista.
Sängyssä hän oli asteikolla 4-10, sanoisin 5. Yksi piste tulee suuseksistä, mutta sekin varmaan johtui hänen hampaattomuudestaan. Hänellä oli jatkuvia erektio-ongelmia, johtuen varmaan suurimmaksi osaksi alkoholista.
Hän ei kykene saamaan lapsia, johtuen kantamastaan usean vuoden klamydiasta.
Jos verrataan esim. nyt usein tapailemaani ruotsalaiseen yritysjohtaja Urbaniin, niin hän on sängyssä asteikolla 4-10, sanoisin että 8.
Satumaailmat... nooooooo, ehkä Johanna on toisinaan itsekin innostunut liioittelemaan saavutuksiaan. Tarkoitan tietty, että niistä maailman kuuluisimmista laudaattureista lähtien on juteltu vähän sinne päin. En tiedä mistä Arton erektio-ongelmat on johtunut, mutta joskus yksi kuva voi kertoa enemmän kuin tuhat sanaa. Tunkin polttareilta kaikenkarvainen erektion vahvistaja:


En tiedä kuinka paljon kannattaa jutella formaatti-urbanin rakastelutaidoista, kun koko suhde on mitä luultavammin tapahtunut suurelta osin Tunkin mielikuvituksessa ja vielä viime viikolla pyörityksessä oli virol...Tanskalainen viikinki. Kohublondilla tietty on valinnanvaraa, mutta helpottais seuraamista jos tässä rakkauskomediassa juoni ei etenis näin vaihdikkaasti. Osa porukasta tietty kateellisena on edelleen sitä mieltä, että todellisuudessa Tunkki dokaa kahden deekun kanssa puistossa ja munaa se saa lähinnä Jullelta.
Urban sanoi minulle hyvin, että hän ymmärtää todella selkeästi ensimmäisen mieheni jonka kanssa asuin vuosikausia avoliitossa ja joka toimi Nokialla diplomi-insinöörinä (sanotaan näin, että hän on elämäni rakkaus.) Urban ymmärtää myös hyvin toisen mieheni, juutalaisen yritysjohtajan ja miljonäärin Udin (seksikkäin mies joka minulla koskaan on ollut.) Mutta ketä Urban ei todellakaan ymmärrä, on Arto. Ei taida oikein kukaan muukaan ymmärtää.
Urban sitä ja Urban tätä. Luojan kiitos se kameramies ei ymmärrä kuin muutaman sanan suomea. Pikkusen varmaan söis miestä lukea itsestään tollasta paskaa. Pari kertaa pakotat deittisi peseytymään, niin vielä vuotta myöhemminkin akka tilittää milloin mitäkin lausuntoja suoraan omakotitalostaNI.
Koska oman kirjani valmistumiseen menee vielä jonkin verran aikaa, niin kerron tässä lyhyesti, miksi ylipäätään sekaannuin koko paholaiseen.
Psyykeni hajosi ensimmäisen avoliiton eron seurauksena (kaikki eivät kestä eroa samalla tavalla) ja median hullu pyöritys alkaen vuonna 2008 alkoi tuhoamaan elämääni. Jouduin turvautumaan psyykelääkkeisiin, ja niiden takia aloin lihoamaan. Ensimmäinen mieheni käytti järjetöntä psyykkistä väkivaltaa minua kohtaan suhteemme viimeiset 2 vuotta, olin kuulemma vain "panopatja" eikä sillä olisi ollut mitään väliä, vaikka olisin kuollut malariaan.
No siis todellakin menee vielä "jonkin verran aikaa"... tätä järkälettähän on työstetty jo ainakin vuodesta 2009, eli turha tässä loppumetreillä on tinkiä laadusta. Etenkin kun nyt on mukana ammattikirjailija. Vaatii kyllä reippaasti diapamia tai tavallista tukevamman aamupalan, että pystyy pokkana selittämään tollasta paskoa. Tunkki on kyllä monellakin tavalla unelmien poikamiestyttö. Kaveri ensi petti ukkoaan UdiNI kanssa , tikkas hedelmäveitsellä ja uhkas polttaa koko asunnon ukkoineen päivineen. Tästä erosta traumatisoiduttiin sen verran rankasti, että lopputuloksena mentiin vuosia myöhemmin saamelaisen kääpiön kanssa naimisiin. Tuossa varmaan tulikin kaikki olennainen tiedoksi. Kaikki on Arton vikaa, paitsi Arton kanssa naimisiin meno, joka taas on Mikan vika.
Vähemmästäkin ihminen menee sekaisin!!!! Sain kutsun Ivaloon, Lappiin laulu-ja tanssikeikalle. Siellähän sitten se käärme Arto oli yleisössä, joka hiippaili elämääni kieroillen, vasta myöhemmin olen ymmärtänyt, että kyseessä on pahemman luokan naistennaurattaja ja narsisti, ellei jopa psykopaatti.

Hän sanoi minulle juuri ne asiat, jotka olin halunnut kauan aikaa kuulla.
Olin odottanut ja kaivannut rakkautta kauan aikaa, ja omaa perhettä.
Narsisti osaa olla niin liero ja kiero, että hänen juttuihinsa alkaa pikkuhiljaa uskomaan, vaikka sisäinen olotila onkin todella paha.
On se Arto lierokiero narssissi, kun ekana viikonloppuna puhuttiin satojatunteja, parin viikon kohdilla mentiin kihloihin ja solvaaminen alko hyvissä ajoin ennen häitä. Ilmeisesti Arton paskamaisuus lopullisesti selvis hääyönä, kun romanttisesti jo silloin piti pikkusen painottamalla painottaa... nyrkillä.
Näin erään järkyttävän näyn ollessani Angelissa erämaassa talvella 2-3 vuotta sitten Arton kanssa. Se ei ollut uni, vaan se oli selkeä näky.
Tulen kertomaan siitä kirjassani tarkemmin, enhän tässä kaikkea nyt kerro, mutta kerron "pieniä alkupaloja" siitä, mitä omaan kirjaani tulee.

Nykyinen tanskalainen mies, jota olen tapaillut, ehdotti, että hän haluaa että olen kauaemman aikaa Kööpenhaminassa ja siksi minun ei kannattanut lentää sinne vain pariksi päiväksi (Tanskassa ei vietetä juhannusta.)
Näistä alkupaloista päätellen Tunkin elämänkertakirja tuskin sisältää skandaalinkäryä, karvasia selkiä tai kunnianloukkauksia. Ihan innolla odottelen, että tuo kaikkien dolls-kalentereiden äiti ilmestyy kirjakauppa Youtubeen.
Minä, Julia ja isämme, mahdollisesti myös useita muita ihmisiä, tulemme nostamaan syytteeseen Metrotuotannon ja heidän "kirjansa" sekä siihen valheellisesti kommentoivia ihmisiä, kuten "johtaja" (öööh.....mikä ihmeen johtaja?????) Joni Virtasen, Arto Länsmanin, Ilkka Andersinin sekä lukuisia muita henkilöitä.
Tosta syytteiden nostamisesta tulee väkisinkin eeppinen trilogia, koska tätä on nyt jankuttamalla jankutettu satoja kertoja. Koska kirjan markkinointi aloitetaan ihan tosissaan? Tunkin varsin mittava panostus kirjan myynninedistämiseksi on uristieNI tekemää rikosilmoitusta vaille valmis. Jos Team Tukaisen asianajajana toimii Johanna ja Urban, niin kannattaa varmaan ottaa omat käsiraudat mukaan. Edellisen kerran kun Tunkki oli Barbietyylinen uristi, niin sisko sai paritonnia maksettavaa ja ite kuittas rosvosektorilta 60 päivää ehdotonta. Ois kai se jonkunlainen ennätys sekin, että ite tekee rikosilmotuksen ja katkera tuomari täräyttää yö-yhdyskuntapalvelua.
Aiempi oikeudenkäynti ei todellakaan ole käsitelty loppuun, sillä kuka Nummelan juhannusjuhlissa oli todellinen pahoinpitelijä 2 vuotta sitten, oli iso vaalea mies nimeltä Janne Johannes Särmäkari, sekä pari muuta miestä. Naiset huorittelivat ja haukkuivat ja asettuivat kaikki meitä vastaan, mutta eivät käyneet kiinni, vaan meidät sitoi ilmastointeippeihin, istui päälle kuristaen ja kääri mattoihin, juuri kyseinen Särmäkari sekä pari muuta miestä. Tulemme nostamaan myös heidät syytteisiin.
Johanna Tukiainen
Ei kai tohon muuta voi sanoa kuin: treffipyynnöt ja keikkatarjoukset osoitteeseen: johanna@dollsdancers.fi

perjantai 21. kesäkuuta 2013

Kesäkisa viikinkijuhannuksen kunniaksi

Horisontissa häämöttävän 400000 sivunlatauksen kunniaksi ajattelin vähän ... traumatisoida blogiani lukevia. 
Näillä puheilla julistan avatuksi arvonnan, jossa joku onneton saa ikiomakseen kirjan: 


En ole teosta lukenut, minulle ei kyseistä opasta edes ole, mutta foorumit kaikkialla muualla paitsi Australiassa ja Uudessa-seelannissa on tekeleen lukeneiden suulla kertonut uusista juonenkäänteistä ja tarinoista.

Tienaan blogillani miljoonia kuukaudessa, mutta remonttitaitoisena asuntosäästäjänä olin epilepsiasta välittämättä kuitenkin Metropoliin yhteydessä ja kysyin olisiko heillä intoa osallistua. Into oli käsinkosketeltavaa ja voinkin varsin hyvillämielin kertoa, että hankkeelle on 100% sponsorointi. Saamani vastaus kuului näin: "Kukas vittu sä olet, pistä korkki kiinni ja lopeta häiriköiminen, toiset tekee töitä päivisin". Tulkitsen niin, että kysymys oli innokkuudesta. 

Nyt kun palkinnon maksaa joku toinen, aion ostaa ikioman sahan tulevia wc:n kynnyslistaremontteja silmälläpitäen, niin ei jatkossakaan tarvitse häiritä isännöitsijääNI, jota välttelen. (vitsailua vaan, kerrassaan. Maksan kirjan ihan keskenäni, en ole ollut yhdynnässä Metropoliin, minulla ei ole epilepsiaa, omistan sahan ja mahdollisesti homehtuvan kynnyslistan todellakin korjaa taloyhtiöNI ihana setä. Sen sijaan aion vaarallisena lääkkeideni välttelijänä, sekä huume- ja/tai hulluhenkkana tilata seuraavan juustohampurilaiseNI kahdella juustolla)


Vain kevyesti ajellun visailuformaattini säännöt on seuraavanlaiset:


  • Arvonta suoritetaan suunilleen sen jälkeen kun 400000 sivunlatausta menee rikki. 
  • Arvonta on lottokonettakin satunnaisempi, eli juon kymmenen kaljaa ja valitsen sillä hetkellä parhaiten vasenta aivolohkoani miellytävän perustelun ja siinä on sitten voittaja. Varsinainen arvontapäivä on hyvin riippuvainen päivästä, jona lottokone on käyttökunnossa, eli ilman kaljaa voittajaa ei tulla selvittämään. 
  • Osallistujat laittakoon mailia otsikolla joka on joku seuraavista: "isäni on täysin samaa mieltä", "peseydyn vain paljussa" tai "iskän karvanen selkä", osoitteeseen og.joe.pasko@gmail.com ja perään perustelut, miksi juuri sinun pitäisi kirja saada. Älä kuitenkaan turhaan laita osoitetietojasi, ellet sitten halua objektiiviäni ikkunasi taakse. Otan yhteyttä voittajaan vastaamalla sähköpostiiSI, niin saat kertoa mihin postitan palkintosi vai lahjoitanko sen hyväntekeväisyytenä, esimerkiksi Markku Tukiaiselle.
  • Lähetän palkinnon joko Ruoholahden K-rautaan, antamaasi osoitteeseen tai voin lukea sen voittajalle puhelimessa (samalla kun harrastamme puhelinseksiä, josta itse en ole tietoinen ennen kuin tapahtuneesta kuulen joltain kolmannelta osapuolelta). 
  • Sitä mukaan kun osanottajia ilmestyy, lisään ehdokkaat kommentteihin (ilman lähettäjän osoitetta toki).
  • Jos osallistujia ilmestyy yli 50, arvon kaksi kirjaa ja joudun henkilökohtaiseen konkurssiin.
  • Jos osallistujia on samanverran kuin videopeliaddiktilla ei-keksittyä elämää, eli nolla, niin suoritan itsemurha numero ykkösen
  • Voittaja saa valita haluaako riistämisestä vittuuntuneiden version vai ihan standardipainoksen. Nihkeilijöille optimoitu teos on muuten sama kuin standardipainos, mutta vedän siitä mustalla tussilla yli kaikki muut kohdat, paitsi Johannan onnellisen lapsuuden ja Miamin matkakuvat. Tämä erikoispainos sisältää myös Pertti "spede" Pasasen ja John Vikströmin nimikirjoitukset pinkillä lyijykynällä.
  • Kisaan voi osallistua vain ne, jotka ei huku kännissä Juhannuksena(pakomatka poliisiautosta lasketaan eduksi)

Tämä ei ole siis vitsi, arvon yhden kirjan, mahdollisesti kaksi.

edit: 400000 onkin tullut jo täyteen. Arvonta suoritetaan seuraavan kerran kun lottokoneeNI on käyttökunnossa. Tuntemattoman uskovaisen naisen mukaan voittaja(t) julkistetaan  ensi maanantaina.

torstai 20. kesäkuuta 2013

Homoksi voi myös suoraan syntyä

Tunkki on taas aktivoitunut, uutta päikkyä pukkaa ja antihan on tuttua Tunkkia. Melko ihana pläjäys, nostalgia saa väristyksiä kulkemaan selkärankaa pitkin. 

Idea tässä pläjäyksessä on tiivistettynä se, että Tunkki menee Tanskaan viettämään juhannusta, vaikka tanskalaiset ei juhannusta vietäkään. Oma viikinki kummiski jankuttamalla jankutti, että sinne pitäs lentää ja Tunkkihan lähtee, kun uus  kämppis on muutenkin ihan mulkero. Taaskaan se ei ole mikään rikollinen edelleenkään ja 4 Ever on enemmän kesähitti. Enemmän kuin mitä? No jos Tunkkia oikein luen, niin se on enemmän kesähitti, kuin uusi ja upea, mutta saatan erehtyä.
Nimi: Johanna Tukiainen
20.06.13 1:46 am
JUHANNUKSENVIETTO KÖÖPENHAMINASSA TANSKASSA UUDEN MIEHENI KANSSA!

Tanskassa ei kuulemma vietetä juhannusta ollenkaan, mikä tuli minulle yllätyksenä.
Uusi mieheni kuitenkin haluaa, että lennän hänen luokseen Kööpenhaminaan. Hän on oikeasti tosi komea, pitkä viikinki. Minua pari vuotta nuorempi itseasiassa, mutta yritysjohtaja, kukka-alalla, kuten yksi existäni juutalainen Udi oli.
Miten voi kaikissa muissa maissa kuin Austraaliaisessa ja uudessa zeelannissa käyneelle Tunkille tulla yllätyksiä? Varmaan eka kerta, kun pikkusen on what the fuck, siis jos ei lasketa sitä kömmähdystä, kun käytiin afrikassa ja tuliaisena tuli juoppohulluuskohtaus ja ykkösluokan aivomalaria. Tunkin matkavalmisteluthan kattaa lähinnä sen, että se riisuu lähtiessään pikkuhousut ja lähtee kommandona liikenteeseen. Levillekin se lähti laskettelemaan mustan jätesäkin kanssa, sukset tietty voi nykyään vuokrata rinnebaarista, niin ei se ole niin nuukaa.

Kun tunkki sanoo, että uus mies on oikeesti  tosi komea, niin kyllä minä ainakin uskon ihan suoraan. Mieleeni ei edes tule edellinen kerta, kun mies oli ihan sairaan komea ja sitten kun näädät suurens Tunkin lähettämää kuvaa, niin Puksuttimen aurinkolasien heijastuksesta kävi ilmi, että ainakin tämä edellinen viikinki oli ollut kotona jokaisella ruokatarjoilulla, saatto välillä ottaa vähän lisääkin.

Ja siis Tanska nyt on muutenkin käytännössä Tallinnan lähiö, että sama kai se on jos sanoo lähtevänsä lenskarilla Tanskaan, vaikka meniskin paremmin budjettiin sopivasti lautalla Eestiin. Kyseessä on lähinnä pilkunviilaamisesta jos tollasesta alkaa niuhottamaan, eikä me aleta, koska eihän Tuksu juuri koskaan valehtele. Ainakaan miehistään tai matkoistaan.
Minulla oli juhannussuunnitelmat täysin auki, enkä halua lähteä Keuruulle minne siskoni Julia on nähtävästi lähdössä uuden Jollaksen kämppiksemme kanssa, joka on mielestäni tekopyhyyden ruumillistuma, enkä siedä häntä ollenkaan.
He juovat kuulemma teetä ja osallistuvat johonkin helluntaiseurakunnan kokoukseen. No onnea sille! 
Hetkinen, olikohan ne samalla tavalla auki kun pari kertaa aikasemminkin? Ensin fiilistellään etukäteen, että jotain glamourista kummiskin tulee tehtyä ja sitten ruinataan jostain perähikiältä vähän keikkaa muutamaa hotelliyötä vastaan? Lähinnä siksi, ettei vaan tulis sellasta kuvaa, että suomen suurin artistiNI on itseasiassa pikkusen yksinäinen ja aavistuksen viinaan menevä? En oikeen jaksa uskoa, meinaa kun Tunkin kuvia kattelee, niin ensin räjähtää spermat ja sen jälkeen on täysin selvää, että suurin osa yritysjohtajista kaikkialla muualla kuin suomessa, suorastaan vaatimalla vaatii lentämään hummeri-illalliselle. Jatkuuko formaatti, löytyykö tältä reissulta vihdoin se oma nallekarhu? Nämä on niitä kysymyksiä, joita pyörittelen mielessäNI. En usko, että Tunkin tuloilla tekee tiukkaa hankkia uutta iPhoonia itsemurha numero ykkösen jälkimainingeissa kadonneen tilalle, että saadaan Seiskan Liveen uusi 2-5 sekunin matkaraportti.

Toisaalta ei siitä edellisestäkään formaatista ole toistaiseksi nähty kuin yks Östermalmin prinsessa Madeleine video, jossa Tunkki lussuttaa poskiaan sellasella intensiteetillä, että kamelit pitkin Tunisiaa lähettää kateellisena vihapostia. Nyt uusimpana Seiskan Livessä sentään esitellään parveketta täydellisellä amerikan englannillaNI. Kakkoskaudessa vois melkeen jättää vielä enemmän mielikuvituksen varaan ja jättää jopa Tunkin kuvaamatta. Tän matskun vois säästää siihen tulevaan omaan elämänkertaan, missä on myös äärimäisen onnellinen lapsuus ja matkakuvat? Kyllä mä ainakin ostasin, meinaa olen huomannut, että Tunkin treffit on parhaimillaan just sillon, kun se itse vaan kertoo niistä. Pelkästään kuva tästä tulevasta namusedästä pilaa yleensä totaaliesti kerronnan ja tunnelma latistuu välittömästi.

Aion muuten laittaa tälle kusipäiselle kämppikselle postissa pikkusen amfetamiiniä, pullon ruskaa ja paketillisen diapameja, että se pikkusen rentoutus ja pääsis Takilatien tunnelmaan. Ihme mulkero sen on oltava, jos Tunkki ei sitä siedä yhtään. Sama tyyppi kuitenkin kyseessä, joka ei ihan periaatteessa suostunu tarjoamaan Jullelle röökiä, vaikka se tunnetusti vetää vaan kaks askia päivässä. Puhumattakaan, että se kokkailis Tunkille aamupalaa klo 21:30, kun se herää.

Kun oikein tätä asiaa mietin, niin raivo hiipii mieltäni saastuttamaan, kun tajuan, että toi tekopyhä (luultavasti brunette) aikoo juoda juhannuksena teetä. Siis mitä helvettiä toi nyt oikeen on? Se vie Jullen jonnekin ja pitää sen kaukana viinoista, tuskin on tota ankeempaa kaveria syntynytkään. Siis Juhannushan on perinteisesti ollut sellanen luonnollinen jatkumo kuukauden dokausputkelle, sopivasti pari päivää ennen uuttavuotta. Nyt tää mauton moukka alkaa kaveeraamaan JuliaNI kanssa. Tota vauhtiahan upeasti laihtunu sisko ei ole ollenkaan käytettävissä keikoilla orjapalkalla ja kenes tissiä Tunkki siellä lavalla sitten hieroo? Tuntus luonnottomalta jos se ei olekaan siskon lämmin utare, johon Tunkin lihasmuisti kädet ohjaa vähän kovemmassakin kaasussa. Jos se olis joku vieras, niin jengi pitäs varmaan lesbona ja mitä Markkukin sanois?

Et onnea vaan teenlitkijöille, minä lähden viikinkien juhannusta viettämään uuden rakkaani kanssa. Sanokaa terkkuja niille uskovaisille, tekopyhät vajukit. Itse aion huutaa hoosiannaa vaan jos taas sattuu lompakko katoamaan ja pitää kerjätä matkarahat jonkun räkälän edessä. Kaikki ei tietty ymmärrä glamourista mitään.
Minulla kävi onni, ruotsalainen laulaja esitteli minut eräälle tanskalaiselle miehelle ja hän haluaa että lennän hänen luokseen Kööpenhaminaan.
Teimme Julian kanssa siis ne kaksi uutta upeaa biisiä Ruotsissa: 4 Ever (enemmän kesähitti) ja "I´ll be waiting." 
No todellakin kävi onni. Tästä onnesta onneksi saadaan kuulla seuraavat kuusi kuukautta, siihen asti, että Immonen taas tajuaa olevansa hetero, vetää nimet paperiin ja painottaa olevansa vähintäänkin bi-seksuaali. Viimeistään seiskan bileristeilyllä taas yritetään tulla raskaaksi. Olen varma, että aika on jo kypsä esileikista penetraatioon siirtymiselle. Uusi kesähittini, joka on siis ostettavissa ainoastaan JewTubesta, on tietenkin pakko mainita, koska kukaan muu kuin Tunkki sitä ei toistaiseksi olekaan noteerannut. Tietenkin kansantaiteilijoilla on vähän sellanen hankala tilanne, että ne noteerataan vasta kuoleman jälkeen, kysykää vaikka Elvikseltä.
Uskonhan siis itsekin Jumalaan, mutta en lyö ketään Raamatulla päähän enkä ole tekopyhä. En voi myöskään sietää sellaisia ihmisiä, jotka kuvittelvat olevansa parempia kuin muut vain sillä perusteella, että ovat uskossa. 
Nyt tuottaa todellisia vaikeuksia pitää pokkaa... siis tirskun täällä pikkusen itekseni, silleen kuin pikkutytöt ja karvaset miehet... tihihihihihi.. Öhöm, nyt vakavissaan sitten. Siis Tunkkihan ei nimenomaan ole todellakaan tekopyhä. Hauku saatana vaikka kauniiksi tai karismaattiseksi jos pakko on solvata, mutta tekopyhä Tunkki ei todellakaan ole. En muista, että Tunkki ois koskaan sortunut moiseen. Siis ei vaan kerrassaan tule mieleeni yhtään kertaa, kun oisin aatellut "vitun tekopyhä paska" tai mitään muutakaan tuon suuntaista.

Isäni kanssa voimme molemmat painottaa, että Tunkki ei myöskään ole koskaan pitänyt itseään parempana kuin muut, siis yhtään mistään syystä. Mitä taas päähän lyömisiin tulee, niin kaikkihan sen tietää, että jos raamatulla lyö päähän, niin eihän siinä lennä kunnolla ees veri. Ammattilainen viiltää fiskarssin hedelmäveitsellä, lyö viinilasilla tai jos tilanne oikeen vaatii painottamista, niin pullo on sekä ergonominen, että kätevä. Katsos jos se ei satu lyödessä hajoamaan, niin voi vielä jatkaa dokaamista. Jos pitäs summata, niin vihaan uutta kämppistä mahdollisesti jo enemmän kuin Tunkki. Sanosin lyhyen tuntemisen jälkeen, että kyseessä on täys persläpi.
Sen jälkeen kun olen tutustunut lukuisiin homokavereihin, tajusin ettei se ole synti eikä sairaus, vaan se tulee geeneissä, ihmiset voivat syntyä suoraan homoksi eivätkä voi itse vaikuttaa asiaan. Jos miehellä on enemmän naisgeenejä, kuin miehisiä, niin eihän häntä voi tuomita mihinkään helvettiin!
Itse en ole koskaan tuominnut ketään helvettiin, minut sen sijaan on tuomittu kuin aikoinaan oltaisiin noitavainoissa! 
Nyt jaetaan jo Hitler Jugend leirillä opittua kovaa doksia. Olen varma, että ihmisen perimää tutkivat putkimiehet pitkin maailmaa sunnistaa välittömästi firmaNI päikkyyn ja ottaa mukanaan muistiinpanovehkeet. Mistä näitä homoja oikeen löytyy, jotka noin kivasti on ton asian selittänyt? Siis kaikkihan sen tietää, että ihmisen geeneissä on erikseen mies ja nais kantasoluja ja sitten kun se sikiö tärähtää torsosta ulos, niin lekuri sellasella MacGyveristä tutulla vekottimella skannaa geenit ja oon vähän kuullu huhua, että uuteen EU-passiin tulee jatkossa merkintä ihan prosentteina. Esimerkiksi suoraan 57% homo.

Toi on silleen tosi kätsyä, että baareissakin voi sitten ihan passia vilauttamalla päätellä kuinka suoraan on synnytty homoksi ja vähän laskea kertoimia. Onko tässä aihetta vetää sairaasti toisiaan perseeseen vaan yhden kerran, presidentti Niinistön ja Markku "Sodomaa ja Gomoraa" Tukiaisen paheksuessa, vai oisko ehkä sittenkin saumaa johonkin pidempäänkin romanssiin. Immonenhan on kuulemma vaan 52% suora homo ja siksi niillä olikin epäselvyyttä Tunkin kanssa. Sattu se kömmähdys, että se hetken jo luuli olevansa bi, mutta sitten Tunkki sai sen tulemaan järkiinsä ja Immonen kirjotti Faceen, että jos se jonkun naisen kanssa panis, niin Tunkkiin se ei kajoais. Immosen lausunto kyllä siinä mielessä tukee Tunkin teoriaa, että lähes poikkeuksetta heteromiehet suomessa välttelee Tunkin vaginaa.

Epäselvää on ainoastaa kuinka suuri osa Tunkin geeneistä on edes selvinpäin. Tosin ainoastaan kaksi miestä voi olla homoja, lähinnä siksi, että Tunkki itse ei vedä rajaa tiukanpaikantullen edes eläimiin. Jos sattuu yöllä panettamaan, niin Tunkki tekee sen, mitä jokainen voimakastahtoinen skandinaavinen blondi, eli menee katselemaan kun koirat panee.

Ensin:
Johanna Mia Mari TukiainenKr'ääh, teki mieli munaa!!!!! 
Juhana N********* Otitko löysänä vai kovana? 
Johanna Mia Mari Tukiainen oon nainen, niin mieti sitten siitä 
Johanna Mia Mari Tukiainen siis tekee mieli munaa, mä otan mun Chihuahuan 1kg viereeni koisimaan, koirat auttaa yllättävän paljon, suosittelen eronneille ja yksinäisille!!!! 
aikaa kuluu ja sitten:
Johanna Mia Mari Tukiainen Blääh, mä meen katsoo kun Bonzo ja Esmeralda hässivät toisiaan, molemmat ovat tosin tyttöjä....... 
Ainoastaan ahdasmieliset ihmiset alkaa narisemaan jos pikkusen tykkää katella kun koirat köyrii, puhumattakaan, että upeasti laihtuneen siskon kanssa ihan puhtaasti työn merkeissä vähän suuteloi tai kähmii torsoa. Sitä paitsi jos mielestäsi on aavistuksen sairasta kuvata ääni käheäni rakasta iskäääääääähhhhh, nallekarhun kull.... siis rannekello ranteessa, niin ongelma on omassa päässäsi. Voisin luetella tuhansia kertoja kun olen kuvannut isäni karvasta selkää suihkussa, eli lopetetaan se vittuilu välittömästi, tää on kaikki geeneissä. Jotku vaan suoraan syntyy silleen, että niissä on enemmän insestin, homon tai kleptomaanin geenejä. Tää on ihan perus matematiikkaa.

Tunkkihan ei tietenkään ole koskaan ketään tuominnut helvettiin. Ei todellakaan, en edes ymmärrä mistä Tunkille tuli mieleen noin itsestäänselvää asiaa jankuttamalla jankuttaa. Tähän ei tietenkään voi laskea mukaan esimerkiksi sitä, että kirjantekijät sai välittömästi menoliput helvettiin. En sanos, että tässäkään kyse olisi tekopyhyydestä, ei sitä nyt ihan kaikkea voi muistaa.
Minusta rakkaus ei katso ikää, ei sukupuolta, eikä muutakaan. Kunhan ihmiset rakastavat ja ovat onnellisia. Minä en ole mikään rikollinen myöskään joka ansaitsisi mitään vankilaa. En voi käsittää tätä maata, ei kukaan voi tuomita ketään toista. Puhelimeni on tällä hetkellä varastettu, mutta minut saa kiinni sähköpostitse: johanna@dollsdancers.fi sekä Facebookista. 
No en minäkään sanois, että rakkaus katsoo ikää, sukupuolta tai muutakaan. Tunkkia vaan on vähän vaikeempi rakastaa, kun sen miehet tuppaa joutumaan jossain vaiheessa iltaa sairaalaan. Tietty toisethan tykkää vähän rajummasta menosta makuuhuoneessa ja sen ulkopuolella. On ihan makuasia haluaako sitä maustaa seksielämäänsä päähänlyömisellä.

Oon tässäkin asiassa täysin samaa mieltä Tunkin kanssa. Siis jo järki sanoo, että eihän kukaan voi toista tuomita. Aion pyrkiä eduskuntaan ja ihan keskenäni säätää Lex Karvaselän, joka määrää, että jatkossa jokainen rikollinen itse haluamanaan ajankohtana ilmoittautuu... no ei poliisille tietenkään, koska eihän kukaan ihminen voi toisen rikoksia tutkia, mutta siis esimerkiksi sellaselle tunnustusviranomaiselle. Sille sitten kerrotaan, että Arto löi itseään päähän ja Jollaksen ekonomistiystäväni mukaan kyseessä on 3000€ vahinko. Samalla voisin kertoa, että itse kerran vähän löin, en muista oliko se viinipullo, muta löin kummiskin ja olisin valmis suorittamaan yhdyskuntapalvelun yötyönä, koska en ole aamuihminen. Tällä hetkellä puhelimeni on varastettu, mutta tavoitatte minut facebookista, kun löydätte sellaisen vaatimuksiani vastaavan paikan suorittaa rangaistus.
Ja BTW, se rullaportaiden juokse ylöspäin (väärinpäin) onnistui loistavasti, juoksin itseasiassa nopeasti portaat ylös!  
Nyt menee jo mauttomaksi, jopa Johannalta. Kaikki sen keikoilla käyneet tietää varsin hyvin, että Johanna ei todellakaa a) juokse yhtään minnekään ja b) ihan jo fysiikanlait määrää, että nopeeta se ei tee muuta kuin kiskoo toisten lasit tyhjäksi. Ärsyttää jo itseänikin, kun olen nykyään täysin samaa mieltä Tunkin kanssa lähes joka asiassa.

Siis kaikkein tärkeintähän on kuinka hyvin se "juokseminen" onnistui. Siinä ei ole mitään outoa, että tollanen atleettinen listahittien tehtailija ylipäätään päätyi sydänkohtausta uhmaten väärinpäin rullaportaisiin. Ei sitä tartte hävetä, ettei tajua kuinka se matka tuntuu oudosti vähän pidemmältä, ihan kuin nää saatanan portaat jotenkin tulis mua vastaan ja matka etenee yhtä jouhevasti kun siinä kuuluisassa mustassa rinteessä. Siinä samassa, johon Tunkki ei todellakaan mene kuin sen yhden kerran, jonka se laski alas, sitten se ei päässyt enää ylös ja piti kävellä alas.
Hih, hauskaa juhannusta kaikille!!!!!

Mulla on nyt onneksi oma juhannusheila!
Keikkatarjoukset: johanna@dollsdancers.fi. 
Hyvää viikinkijuhannusta myös sinulle Johanna. Toivotaan nyt, että joku vajukki jotain keikkatarjousta laittaa, ennen kun sähköpostikin varastetaan tällä hetkellä. Kieltämättä siellä kalenterissa on vielä muutama ilta, kun olisit vapaana. Mietin tässä tietysti vähän, että onkohan ne Tauskin ja yksityiskeikan fyrkat jo tullut, vai käykö tässä taas niin, että keikalla ei ole kuin fanit?

Nostalgisista ajoista puheenollen, ei niistä siis kukaan mitään sanonut, mutta siitä huolimatta pieni loppukevennys. Se oli hienoa aikaa, kun Tunkki tuli Facebookissa chattiin keskustelemaan fanien kanssa. Sattumalta löysin arkistoistaNI yhden esimerkkikeskustelun. Näitä muistelee kaihoisasti. Hyvällä maulla tietenkin.






Ja jatkoa keskusteluun: 


Noi oli niitä kultaisia aikoja. Sillon saatto saada kirouksenkin ihan spontaanisti. Tätä ei toki kannata ajatella silleen, ettenkö ois Tunkkia solvannut ihan huolella toisina iltoina. Aina noissa chateissa paska lens ihan huolella, enkä nyt tarkoita konkreettisesti sitä, kun tunkilla hulahtaa ruokalusikallinen stringien väliin. Näädät soitti poskea ja Tunkki tietty vastas promillejen mukaan.
Jos muuvssit on kunnossa, niin edes löysä masu ei latista tunnelmaa
Edelleen kyllä mietin mistä hitosta toi kanttura on saanut tietää munaNI koon. Ärsyttää kun se on kerrottu kaikille naisille ja sit kun meet pienessä maistissa heruttamaan, niin heti tulee lähinnä sääliviä katseita ja naureskellaan kavereiden kanssa.

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

where wings take dream

BlogiNI otsikko on suora lainaus luultavasti kaikkien aikojen suurimmalta pölvästiltä, George W Bushilta.
"Families is where our nation finds hope, where wings take dream."
Minusta tuo jotenkin kuvaa hirmu kivasti ja monella tasolla Julia Tukiaisen sielunmaisemaa. Olen ennenkin sanonut tämän ja nyt sanon uudestaan. Sillä väkisinkin on joku ilmakupla aivossaan. Ihan käsittämätön kaveri. Ihan suoraan pölvästi ihminen ja sanomattakin on selvää, että isäni on täysin samaa mieltä.

Jullehan oli taas kesähuollossa sairaalassaNI kaksi viikkoa. Joku kohtaus taas tullut, kun masentui niin kovasti Johannan saamasta Al Qaeda kohtelusta. Siis ymmärtäähän ton, kun molemmat tunnusti pahoinpidelleensä ja mitä tekee kateellinen tuomari, tuomitsee pahoinpitelystä. Ihan suoraa jumalanpilkkaa tollanen. No joka tapauksessa, Julle laukee sänkyynsä, Tunkki tunkee posket täyteen mansikoita ja ambulanssi tarjoaa kosmetologille kuljetuksen sairaalaaNI. On epäselvää mikähän munuaisaltaidentulehdus tällä kertaa on tullut kaikesta maailman vääryydestä, mutta pari viikkoa sairaalassa on pitkä siivu.

Satunnaisesti ihmiset pahoittaa mielensä, kun Jullesta puhutaan pahaa ja välillä tulee sellaistakin kommenttia, ettei sen sairaudelle sais nauraa. No kuka sen sairaudelle nauraa? Ei kukaan muu kuin Tukiaiset ihan keskenään. Ei katoottisessa diabeettes numero ykkösessä ole mitään hauskaa, eikä kukaan kai sitä naureskele, että Julle sai sen geeneistään. Ei sitä kukaan iloitse, että sillä on vamma päässä ja diabetes. Sen sijaan on suorastaan huippu naurettavaa miten se ja kaikkein paras sisko tiimissä tätä vammaa hoitaa. Ei silleen "haha" naurettavaa, vaan "voi vittu mitä touhua" naurettavaa.

Sillä aikaa kun Julle oli sairaalassa ystävänsä iPhonen kanssa, tuli internetin täydeltä elämäntuskaa ja erityisesti Johannan kohtalosta. Sitten kun kung-fu queen pääsee sairaalasta, niin sävy muuttuu. En rehellisesti sanottuna tiedä mihin suuntaan. Sairaalassa ollessaan Tunkk... siis Julle luukutti menemään Lampelan FB-seinää ja kaikkia muita mahdollisia foorumeita täyteen silkkaa paskaa ja nyt diabeetikko pääs sairaalastaNI, niin elämä on taas ihmisen parasta aikaa. Taas Jumalani ja lukuisat rukoukset pelasti kosmetologin kurjalta kohtalolta.
Julia Tukiainen
13. kesäkuuta
KOTONA!!!!! Takana äärimmäisen kohtalokkaat kaksi viikkoa, jos voitan lotossa sijoitan 30 % lääketieteeseen. Tapasin mahtavia selviytyjä potilaita, jotka taistelivat äärirajoilla. Kiitos lääkäreille ja henkilökunnalle. Olen sanaton jälleen kerran kiitos fantastisien tohtoreiden ja hoitsujen. Vaikka olo oli todella vaikea ja vakava olin kokoajan turvallisin mielin ja positiivinen. Punkaharju edessä, elämä voittaa. Kiitos 
A****** M**** J****** L*******
Pääsitkö jo kotiin? häh?

A****** M**** J****** L*******
Justhan olit tosi huonossa kunnossa?! Mutta mutta, se rukoilu auttoi ihanaa

Julia Tukiainen
Rukoilin sairaalassa kaiken aikaa, ja kun tein yhden vakaan päätöksen, oli kuin Jumala olisi vastannut, taivaalla salamoi Kiitos ihana Anniina ja kaikki ketkä rakastavat minua. En olisi mitään ilman teidän voimaanne jaksaa taistella mun kanssa. Kiitos Herralle
Niin, eli sairaalassa oltiin, hetken näytti synkältä mutta behold, sitten kun tein tietyn päätökseNI, niin herrahan vastas sähköpostiini samantien. On se ihanaa, kun JumalaNI taas auttoi yli vaikean paikan ja kosmetologi pääsi kotiin äärimmäisen kohtalokkaalta reissultaNI. En toki tarkoita, että olis pitänyt olla siellä sairaalassa pidempään tai kuolla kerrassaan. Ei mitään sellasta, se ei tokikaan ole pointtini. Puolikovana jököttävä peenis ohimossani juontaa juurensa siitä, että tämä fantastinen kaveri ei todellakaan tajua yhtään mistään mitään. Ei ole tarkoitus kirvoittaa kommenttiosioon mitään teologista keskustelua Jumalan tekemisistä. Voi toki olla mahdollista, että Jumala todella toimii Julian opaskoirana elämänmyrskyissä ja ilman insuliiniäkin elämäntaival jatkuu vaaleanpunaisena.

Kyse on siitä, että kaveri ei ota mitään vastuuta tekemisistään. Sen enempää kuin pahoinpitelyistään. Nähdäkseni tämä on ihan samanlainen keskisormi pystyyn ja "en joudu vankilaan". Tosin tällä kertaa se näyttää sitä sormea peilille. Ei minua ihan kamalasti haittaa, vaikka Julle kusee elämänsä ja sekoilee. Jokainen täällä ennemin tai myöhemmin maksaa omista tekosistaan. Henkilökohtaisesti arvailen, että Jullen puheaika alkaa olemaan melko finaalissa, ei se kauaa tota sekoilua kestä ja se haudataan keskisormipystyssä muutaman vuoden sisään. On tietenkin ihan mahdollista, että se lopettaa sekoilun ja tulee järkiinsä, mutta pidän sitä lähinnä teoreettisena mahdollisuutena.

Onhan se käynnyt telkkarissakin julistamassa alkoholismiaan ja kokemassa näitä elämyksiä kaiken kansan edessä. Moneskohan kerta tää on, kun Julle ei enää koskaan joudu sairaalaaNI. Nyt kato loppu dokaaminen ja sekoilu, minä otan verensokerimittarin haltuun ja blaa blaa blaa. Ei näillä ihmisillä ole mitään perinteisiä rajoja sen suhteen, mitä voi suustaan päästellä pokalla naamalla. Olen melko varma, että lääkärit ja hoitajat on ihan onnesta soikeana, kun yhteen tiettyyn potilaaseen puhalletaan eloa kerran kuussa ja ambulanssi löytää takilatien ilman navigaattoriakin. Ei olla kaukana siitä, kun hätäkeskus alkaa ennaltaehkäsevästi lukemaan dolls diarystä siskoslesboshown aikataulut ja tilaa lanssin parkkipaikalle valmiiksi. Hoitohenkilökunta pitkin suomea on varmaan ihan lieskoissa, kun Julle taas kerran ylistää lääkäreitä ja lupaa tulevista veikkausvoitoistaan hyvän siivun lääketieteelle. Miksi tälle ihmiselle ei oikeasti ole määrätty edunvalvojaa? Eihän Julia selvästikään pysty itsestään huolehtimaan.
Julia Tukiainen
14. kesäkuuta
Sairaala rytmissä ollaan, herätys aina klo 6 :DDD Nukkumaan klo 8 ihanaa olla kotona, kohta omaan ihanaan suihkuun ja ahhhh, Body Shoppia kuontaloon. Bonzo on ihan innoissaan kun mamma on kotona, seuraa kuin hai laivaa, hih. SO CUTE.

Julia Tukiainen
Tää mamma tekee nyt tai ei koskaan parannuksen ja uusi elämän sivu aukeaa

Julia Tukiainen
Luotan koko sydämestäni Herran plääniin jokaisen kohdalla. Olemme nyt erityisen kiinteässä kontaktissa, koettelemusten kautta voittoon ja sit...päivä, hetki kerrallansa. Aamen
Minulla ei valitettavasti ole HerraNI plääneihin pääsyä, mutta olen melko varma, että ensinäkin meno jatkuu entisellään ja herran pläänin mukaan pikkusen sikailemalla pääsee takasin sairaalaan ja sitten joku päivä ei kerkeä osastolle saakka. Meno tyssää, kun pattereista loppuu virta. Jos mun pitäs vanhana vakioveikkaajana arvata tekeekö tämä mamma parannuksen nyt vai ei koskaan, niin fyrkat menis vaihtoehto B:lle.
Julia Tukiainen
14. kesäkuuta
Olen päättänyt nyt vakaasti luopua keikoista, liikaa viinaa niissä tapahtumissa. Aion alkaa treenaa ja saada henkistä ja sisäistä voimaa sitä kautta, aloitan jonkun siistin itsepuolustus lajin. COOL.hih. Kiitos Herralle, että olen voimissani, upea elämä yhdessä ja koen kun täytän 30, että aika muuttaa elämä. Show business is over.
Niin, mikä oli se tietty päätös siellä sairaalassa? Ei kai nyt ainakaan pidä keikkailua lopettaa, kun eihän se ole Jullen olemisia haitannut? Mistä tiedän, että ei ole haitannut tai vaikuttanut oloihin? No siitä tietenkin, että Johanna on moneen otteeseen jankuttamalla jankuttanut, että ei sillä ole osaa eikä arpaa Jullen kohtausten kanssa. On täysin sattumaa, että Julle keikkuu ihan seipäässä pitkin maita ja mantuja ja säännöllisesti kuljetaan glamoureiden kotibileiden jälkeen ambulanssilla.

En tietenkään ole katkera Jullen massiivisesta ratkaisusta, en vaan usko, että tässä on kyse mistään muusta, kuin samasta höpö höpöstä kuin ennenkin. Kyllä minusta olisi ihan fantsukkaa jos Julle tosiaan pysyisi erossa noista kuvioista, mutta pystyykö se pysymään erossa kaikkein suurimmasta? Mitäs sitten tapahtuu, kun Johanna luimuttaa taas itsensä ruskapullon kanssa Jollakseen, vain kolme parasta kaveriaan mukanaan ja koko bändi vetää keittoa viikon putkeen? Ymmärrän siis hyvinkin tuon logiikan, alkoholistin ei kannatta puuhastella piireissä, jossa viina virtaa. Ainoa ongelma vaan on, että koko porukka on ihan poikkeuksetta ihan lärvit jo hyvissä ajoin ennen kun keikka alkaa. Eihän se show business tällä porukalla kestä kuin 25 minuuttia illassa, kerran kuussa.
Julia Tukiainen
15. kesäkuuta
Fenomenal!!! Löysin mahtavia asuja kämppiksen kanssa laajikan kirpparilta, juhlamekon helmiäis värissä, kengät, oranssin hatun, kaksi hametta ja toppeja!!!!!! Todella tyylikkäitä, jos joku väittää, että kirppiksellä ei tee helmi löytöjä, erehtyy. Kuulin just miehen kuolleen veren myrkytykseen, kiitän koko sydämestäni, että pelastuin. Jumala oli kanssani kaiken aikaa. Kiitos taivaan isä. Love you too.

Julia Tukiainen
15. kesäkuuta
Avokado/kananmuna/katkarapu salaatti, nami! Sitten kuuma suihku ja tuoksu kuplat kuplivat! Ihana olo. Kesäni on nyt virallisesti alkanut, viimeistään ti Stokikseen ja ihanan Äitini Enkelini luokse. Heinäkuussa mökille ja jipii, koulut alkaa, pääsee toteuttaa itseään :DDD Hyvää vkloppua ystävät!!!

Julia Tukiainen
15. kesäkuuta
Bonzo on nyt kyl vähän liian innoissaan et mami on kotona, aina kun meen makuuasentoon se tulee pussailee 15 minuutiksi, hahahah. Maailman ihanin otus, nukkui mun tyynyllä koko viime yön. Annoin äsken grillattua broileria ja häntä(saparo) pyöri kuin ropelli. IHANA
Ihania asuja kirpparilta, juhlamekkoa, oranssi hattu, hameita ja toppeja. Kaikki tämä kosmetologin budjettiin sopivasti. Pikkusen avokadoa salaatissa JEI! Pikkusen matkasuunnitelmia stokikseen, möksälle ja silleen. Joku ukkokin oli kuollut, mutta onneks en ite, kyllä se JumalaNI rakastaakin! Ihanaa, jei!. Koulutkin alkaa taas, täytyy toivoa, ettei tule joku munuaisaltaidentulehdus, että tällä kertaa saadaan kellotettua edes pari kuukautta kasvorasvojen käytön alkeita. Bonzokin oli ihan innoissaan, kun sai pikkusen kanaa, on se kyllä. Ihan on uusi ihminen, tuoksuu kuplat tänne asti. Huomaa, että kaveri on tajunnut mistä syystä se on sairaalaan joutunut sataviiskyt kertaa ja miksi se on sieltä hengissä päässyt himaan. En epäile hetkeäkään, etteikö jatkossakin pysyis kuolemattomana.
Julia Tukiainen
16.kesäkuuta
halkean innosta, alan treenaa salilla ihanan kamun kanssa ja harrastaa taekwondoa, tappava olympia laji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Äsken tehtiin Marian kanssa kolmen kilsan lenkki, BABY STEPS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sitten kokattiin mieletön fetasalaatti, paljon ruohosipulia. Olen elämäni fiilareissa, kiitos.

Juha Ketola
pidä toi

Julia Tukiainen
se on lupaus
Nyt on vauhti päällä. Menny vissiin avokado päähän ihan huolella. Tappavaa taekwondoahan Julle just tarttee elämäänsä. Minun mielestäni Julle on ollut kohtuu tappava, vaikka se ei oo treenannu kuin Amfetamindoa ja on vähän epäselvää kuinka paljon sen tarttee itseään puolustaa, kun tähän mennessä turpaansa on sannut kaikki muut kuin Julle. Tietty poikkeuksena on yhteenotot isoimman siskon kanssa, sillon lähtee tukkaa päästä, mutta se onkin vaan yötyön varjopuolia, samalla tavalla kuin raksalla voi tulla selkäkipeeksi.
Julia Tukiainen
16 kesäkuuta
WHAT A PERFECT DAY!!!!!!!!!! Uusia pläänejä, aurinkoinen luontolenkki, herkku ruokaa, upeaa oli kirkossa ja sain voimaa jatkaa, sauna ja nyt rentoutumista ja auringon laskun odottelua. Jumala on ihmeellinen, tunnen hänet hyvin voimakkaasti. Maailma on niin kaunis. Rattoisaa ja leppoisaa iltaa ystävät ja herran käteen tämä ilta ja tuleva yö.

J*** F****
muista vetää viivat ja stobet päälle

Julia Tukiainen
Hyvä J*** F****, en tiedä mikä on ongelmasi, mutta sinuna katsoisin peiliin. Kukaan meistä ei ole täydellinen ja ihmisellä on aina oikeus muuttua paremmaksi ja uudistua. Pelkäätkö Jumalaa, kannattaakin, hahahah
Ja tässä nyt tuli koko jutun ydin ihan Jullen omasta suusta. Jokaisella on oikeus muuttua paremmaksi ja uudistua ja sitten vielä pikkusen kysellään toiselta, että pelkäätkö JumalaaNI, ainakin kannattas HAHAHA, pikkusen henkistä keskisormea. En siis todellakaan ajattele, että "muista vetää viivat ja stobet päälle" olis asiallista palautetta. Moukkamaistahan toi on, vaikka Jullea pikkusen mulkkuna pidänkin ja olen 100% varma, että tämä Taekwondo-avokado-elämä kestää maksimissaan kuukauden.

Olennaista kai on se, että ainakaan minä en usko edes pikkusen siihen, että Julle olis ylipäätään tajunnut miksi sen elämä tuoksuu kivespussille, miksi se sinne sairaalaan joutuu. Ei ole ihan tervettä uskotella itselleen, että taivaanisäNI se vaan kato aina pelastaa enkeleineen, kun ite kusen elämäni. En tarkoita tietenkään, että nyt pitäs olla ihan masentunut ja pyydellä anteeksi koko maailmalta. Ihan kiva onkin, että Jullella on hyvä mieli ja taas tuoksuu vaaleanpunaiset unelmat. Ongelma vaan on, että Julle tuskin voittaa lotossa, että se vois laittaa ne ziljoonat lääketieteelle ja niitä rahoja odotellessa se kuitenkin jatkossakin kuormittaa terveydenhuoltojärjestelmää itseaiheutetuilla ongelmilla. Kyse ei ole karmasta, vaan kusipäisyydestä. Ei noita osastopaikkoja liikaa ole, ei niitä ambulansseja ole varikolla satoja tyhjiltään odottelemassa, että sais jotain hommia.

Edellenkin, miksi ihmeessä tuolle henkilölle ei ole määrätty edunvalvojaa ja sijoitettu johonkin laitokseen tai saannut ikiomaa yksiötä jostain tuetunasumisen piiristä? Sit olis kiva kun vois vähän askarrella skittiä, sisustaa kirpparikrääsällä ja joku vähän kattelis mihin se fyrkkansa tunkee ja kuinka kuoseissa se pitkin pk-seutua vaeltaa.

Ei siinä mitään, jännityksellä odotellaan mitä seuraavaksi. Saas nähdä kuinka kauan tällä kertaa pysytään näissä päätöksissa, ennen kuin taas tarttetaan suoraa linjaa taivaanisälleNI. Oma veikkaukseni tosiaan oli toi kuukausi, mutta se on hyvin riippuvainen siitä, miten kauan Julle pystyy välttelemään Tunkkia.

tiistai 18. kesäkuuta 2013

Kukkakauppiaaksi Sörkässä ja uusi blogini

Tunkki on taas hetken ollut ihan hissuksiin. Herttoniemen doobermannigaten jälkeen ei ole kuulunut juuri mitään tästä kukkakauppalla rikastuneiden valiourosten märästä päiväunesta. Toki Tunkki bongattiin Kalliossa kerjäämässä matkarahoja tms ja surkutelemassa kadonutta lompuukiaan, mutta kyllä tuo jättää fanit kylmäksi, kun edellisellä viikolla oli kuitenkin itsemurha numero ykkönen. Pikkusen pitäs nyt panostaa, takoa kun rauta on kuumaa. Ryhdistäydy Johanna, tämä on vilpitön vetoomukseni sinulle. Ruskaa koneeseen ja propellit pyörimään!

Tunteikas epätoivonosoitukseni on ehkä vähän Jollas-dramaattinen, sillä Johannan uuden elämän alusta kertova blogi sai vihdoin ensi-iltansa ja tämä uusin, ei-mikään-marjanpoimija paljasti itsensä kaikelle kansalle. Oli tietenkin alusta asti ihan selvää, että Tunkin miljonääri kukkakauppias on parhaimillaankin halpahalliversio, luultavasti kokonaan keksitty.

Samassa hengessä kuin vuolaasti kehuttu ammattimuusikko osoittautui syntetisaattoriguruksi. Tanskalainen kukkakauppias miljonääri osoittautui virolaiseksi sakkovangiksi, jonka työnantaja on itseasiassa sama kuin Jullella. Vähän turhaan on näädät herjannut tätä ex-virolaista, sillä kyseessä on pikaisen tutustumisen perusteella ihan huikea kaveri. Olen lukenut deejoosepin blogia ja nautiskellut vilpittömästi. Mieletön sälli. Jos Arto olisi onnistunut salakuljettamaan siittiönsä tyrmätyn Tunkin munasolun lähistölle ja tästä sakramentistä olisi siinnyt lappalais-jollaslainen rakkaudenhedelmä, niin tolta se just näyttäis ja kuulostais vajaa nelikymppisenä.

Kerrankin on Tunkilla ollut tasoisensa mies. Kukkais-Jooseppilta irtoaa mielipiteitä, kamera raksuttaa työkkärivisiiteilläkin ja urasuunnitelmatkin on selvät. Todellakaan mitään toitä, kun eläkkeelle. Pakko arvostaa kaverin pitkäntähtäimensuunnitelmia. Mies elää Miamin unelmaa to the max. Ainoa mitä puuttuu, on tietenkin tasokas skandinaavinen blondi. Isäni on kanssani täysin samaa mieltä siitä, että kun Jooseppi on tiedottanut lähimäisilleen, että nyt on laatunaaras satimessa, niin välittömästi on koulun rehtorikin ollut yhteydessä ja muistanut sen 20 sivuisen esseen, jonka aiheena oli kateus.

Eikä tämä mitään sarkasmia ole, lopettakaa välittömästi se naureskelu. Jooseppi on väkisinkin jotain sukua Tunkille, koska jo näin lyhyellä koulutuksella mies puhuu täydellistä Jollasta, ilman aksenttia.

deejoosep-blogi 1.6.2013:
Onnistuin laittamaan nykyisen tyttöystäväni mustasukkaiseksi. Sain sellaista kuriinpalautusta että jos olisin ollut jossain vaihessa elämässäni Matti Nykänen niin Tapolan kartanoon ei olisi ollut mitään askaa.
Tekstissä yhdistyy Julian autistinen kielenkäyttö ja Johannan lahjakkuus itsensä liekittelyssä. Kun Johanna seuraavan kerran päivittää CV:tä, uskon, että tämä teksti lisätään ihan copy pastena. Jollaksen ekonomistiystävän sanomisina luonnollisesti. Todellista lähdettähän me ei tietenkään siihen voida laittaa, kun aikaisempi CV sisältää sentään vanhempien onnellisen avioliiton, siskon melkein-playboykuvat ja Tony Halmeen kuoleman. Olishan tollasen virolaistaustasen sakkovangin analyysi vähän slummailemista.

Sisältö kuitenkin ratkaisee. Heti alkuun "laitettiin" tyttöystävä mustasukkaseksi. Tunkin kohdalla se tosin ei luultavasti ole vaatinut mitään mielettömiä ponnisteluita, ottaen huomioon, että Tunkki on edelleen kiimasesti mustasukkanen hampaattomasta poromiehestäkin. Ex-lappalaisesta, joka pääsi ilmaiseksi Tunkin kanssa naimisiin, täysnarsistista josta erottiin jo aikaa sitten. Meinaan, että jos ex-ukko kiihottaa agressiviiseen vainoon vuosia eron jälkeenkin, niin nykyisen nallekarhun kanssa kohtauksen synty tuskin vaatii erityistä "laittamista". Painotan, että Tunkki varmaan laittaa itsensä mustasukkaiseksi suorastaan automaattisesti. Viimeistään siinä vaiheessa, kun kirjanpidon mukaan Jooseppi imas ohi oman vuoronsa salaa suoraan pullosta ja Tunkin kuuden päivän dokaussessio uhkaa latistua ennenaikaisesti.
On todella hassua sanoa,, Kunnioittan Johanna ihmisenä. Näen hänessä kansantaitelija joita haukutaan elinaikana ja jota sitten kuolon korjattuna itketään.
Seuraavaksi huomaan olevani Joosepin kanssa häkellyttävästi samaa mieltä. Minunkin mielestäni on todella hassua sanoa, että kunniottaa Johannaa ihmisenä. Niin hassua, että skeptiseen mieleeni hiipii salakavala ajatus koko suhteen todenperäisyydestä. Onko kyseessä ehkä joku muu Johanna? Onko tämä romanssi tapahtunut interneteissä missin näköisen siskon tunnuksilla, vai mitä helvettiä? Miamista ostettu promillemittarini näyttää 2.2 välittömästi, kun Joosepin aivopier... objektiivista kirjoitusta lukee. Ajattelin, että pikkusen tylsästi kirjoituksen kliimaksi tuli näin alussa. Jooseppi ei kuitenkaan petä uutta faniaan, vaan kiihdyttää kynänsä tuhannen kilopondin voimalla kohti stratosfääriä.

Jooseppi ei näet ainoastaan kunnioita Johannaa ihmisenä, vaan pitää sitä kansantaiteilijana. Jos joku tietää mitä psykedeelejä tämä kaveri vetää näitä kirjoittaessaan, niin tarjolla olisi pieni vihjepalkkio. Olen tähän mennessä ajatellut, että en sotkeennu kemikaaleihin, mutta olen valmis pyörtämään päätökseni ja ainakin kokeilla noita sieniä, mitä Jooseppi vetää. Kansantaiteilija, tuskin edes Tunkin omasta kynästä olis paremmin ironnut.

Mikä vitun kansantaiteilija? Kieltämättä yleissivistykseni on peruskoulusta johdonmukaisen lintsaamisen johdosta aavistuksen surkealla tolalla, mutta jos tuolla sanalla ei ole sellaista merkitystä, joka ei maalaisjärjellä aukea, niin olen totaalisen hukassa. Oman kansan nainen ei kuitenkaan käsittääkseni ole eläessään taiteillut yhtään mitään. Ellei Arton naaman muotoilua lasketa joksikin performanssintyyppiseksi tulkinnaksi, niin Johannahan ei tehnyt yhtään mitään... no sanoisin järkevää, mutta ainakaan edes etäisesti taidetta muistuttavaa. Olen valmis syömään hatullisen paskaa, jos Some daystä tulee listahitti Johannan helvettiinjout... kuoleman jälkeen. Ehkä ihmiset itkee niitä kolmen euron dolls-koreografioita Hurts-klassikoille? Näitä kehonkielen mestarinäytteitä, joita tanssitaidoton ja humaltuneen kalalokin rytmitajulla varustettu Tunkki on omalle kansalleen tarjonnut symboolista korvausta vastaan erinäisissä räkälöissä vuosien varrella.

Johanna on omasta mielestäänkin vaan Joe Blast-the-face konsulentti, mutta kuolonkorjaamisesta huolehtiminen on kieltämättä Johannan kohdalla aiheellista. Olen jo tovin pikkusen katkerana surkutellut, että Johanna onnistuu itsemurha numero kakkosessa ennen kuin ennätyksiä rikotaan vankilakiertueella. Ehkä Jooseppi avaa ajatuksenjuoksuaan kun kirjoitus jatkuu? No todellakin avaa, mutta lukija eksyy yhä syvemälle. Jos kansantaiteilija aiheutti tykytystä otsalohkossa, niin Joosepin perustelut saa spermat räjähtämään ihan samalla tavalla kuin Johannan kuvan katseleminenkin.
Esintyvä taitelija. Jotain täysin muuta kuin taitelija-opistoista valmistuvaat suuret taitelijat jotka eivät saa aikaseksi yhtään mitään. Kymmennestä vuosikurssista valmistuneet,, 
Viiden vuoden kuluttua aktiivisinä on vain kaksi,, Loput kahdeksan suorittavat aviovaimon seksi velvollisuuksia Espoossa. Ehkä Taikkin jälkeen jotkut ovat löytänneet Jeesuksen.
Johanna todellakin on jotain ihan muuta, kuin yhtään mistään valmistuneet, ihan mitkä tahansa. Johannahan on edelleenkin ainoastaan onnistunut pilaamaan näkönsä neljän laudaatturin matkallaan. Sen jälkeen tämä kansantaiteilija ei ole onnistunut edes saapumaan keikoilleen ajoissa. Puhumattakaan, että pääsis aina lavalle saakka. Ihan kuin Jooseppi vittuilis Johannalle.. Onko tämä virolaista sarkasmia, jota ei ymmärrä ilman Joe Blasko kurssia? Siis Johanna nimenomaan ei saa aikaiseksi yhtään mitään. Ainoa Tunkkia laiskempi ja uusia projekteja innokkaammin keskeyttävä henkilö euroopassa on Tunkin upeasti laihtunut sisko Julia "skittiä kansalle" Tukiainen.

Vittuiluteoriaani tukee myös kirjoitelman loppuosa. Loput kahdeksan suorittaa vain aviovaimon seksivelvollisuuksia. Tunkkihan ei ole lukuisista ponnisteluistaan huolimatta onnistunut saamaan munaa edes sinkkuna. Ihan säännöllisesti pikkusen pillerihöyryisenä ilmestyy Facebookiin katkeraa tilitystä suomalaisten miesten paskasta itsetunnosta, kun edes tämän näköinen nainen ei saa munaa. Jeesus sentään on löytynyt, mutta on epäselvää kuinka paljon Jeesus siitä itse tykkää.

Jos oli Joosepin löpinät hulvatonta luettavaa, niin ei Tunkki kakkoseksi jää omalla setillään. Uudessa blogissa kerrotaan uudesta alusta ja vanhan lopusta. Pappamuraattia siteeratakseni, Sodoma ja Gomora lähestyy...

En ala tätä kirjoitusta ruotimaan, vaan liitän tähän googlen käännöksen Tunkin aistiharhoista. Turha valittaa minulle jos käännös sisältää asiattomuuksia.
UUDEN ALKU JA VANHAN LOPPU KESÄKUUSSA 2013 
SAMA SEKOILU JATKUU MYÖS KESÄKUUSSA 2013
TÄSTÄ ALKAA JOHANNA TUKIAISEN UUDEN KIRJALLISEN BLOGIN TUOTOS! OMAN YRITYKSENI WWW.DOLLSDANCERS.FI PÄIVÄKIRJASSA OLEN JONKIN VERRAN RUOTINUT MYÖS YKSITYISELÄMÄÄNI LIITTYVIÄ ASIOITA, MUTTA LÄHINNÄ SINNE PÄIVITÄN KEIKKA-AIKATAULUMME JA TYÖASIAT!
TÄSSÄ JATKUU PILLERIHÖYRYISET PÄIVITYKSENI, KOSKA SISKONI FACEBOOK-TUNNUKSET EI OLE KÄYTÖSSÄNI, ENNEN KUIN JULIA TAAS JOUTUU SAIRAALAAN. VEROVELKOJEN MAKSUENNÄTYKSESTÄ TUNNETUN TOIMINIMENI PÄIVÄKIRJASSA OLEN LÄHINNÄ HAUKKUNUT KAIKKI YHTEISTYÖKUMPPANINI, MIESYSTÄVÄNI JA SUUREN OSAN KOHTAAMISTANI IHMISISTÄ. JATKOSSAKAAN EN PÄIVITÄ SINNE IHMISEN YMMÄRRETTÄVÄSSÄ MUODOSSA KEIKKOJANI, TYÖASIOITA MINULLA EI OLE VIITEEN VUOTEEN OLLUT.
Tästä lähtee Suomen kuuluisimman skandaaliblondin, artistin ja yrittäjän kirjallinen blogi!
Hän on ollut tunnettu vuodesta 2003 asti kun perusti rohkean showtanssiyrityksen nimeltä Dollsdancers (Glamour Dolls.)  Hänet valittiin vuonna 2008 "The Most Talked Glamour Person of the Year" suurella pokaalilla. Hän on voittanut mm. Miss Baywatch kilpailun nuoruudessaan n.vuonna 1998, sekä Miss Rantatyttö osakilpailun vuonna 2004 Forssassa.  Hänen äitinsä on entinen missi, Marja voitti mm. Miss Matkailu kilpailun Suomessa sekä teki useita mallintöitä.  Hänen pikkusiskonsa Julia pääsi Amerikan Playboy lehteen vuonna 2003 Hawaijilla.
Tässä jatkuu ihan virallisestikin Suomen turhimman julkkiksen, taparikollisen ja kroonisen valehtelijan kirjallinen blogi! Hänen perustamansa tanssitaidottomien sekakäyttäjien vertaistukiryhmä ei edelleenkään ole tunnettu yhtään missään. Lauseen kääntäminen on mahdotonta, koska alkuperäisessä kirjoituksessa henkilö ilmoittaa tulleensa valituksi suureksi pokaaliksi. Hän on voittanut kaikille tuntemattoman Miss Baywatch kilpailun, myös palmujen havinasta tunnettu Forssa, on nähnyt hänen piilevät lahjat auringonotossa. Hänen äitinsä on yhtä paljon missi, kuin hän on kirvesmies. Hänen siskonsa ei myöskään koskaan päässyt edes Forssan playboy lehteen
Hän on suorittanut pianonsoiton loppututkinnon 3/3 Itä-Helsingin musiikkiopistossa (sama paikka jonka Linda Lampenius kävi läpi) ja hän kirjoitti ylioppilaaksi Laajasalon lukiosta vuonna 1997, lukion päästötodistuksen keskiarvo oli 9,1.
Hän osaa soittaa yhtä hyvin pianoa, kuin Linda Lampenius lentää helikopteria ja ylioppilaaksi kirjoittamisestaankin hän on valehdellut johdonmukaisesti vuodesta 2009.
Hänellä on kaksi kaunista, nuorempaa vaaleaa sisarta, ja yksi pikkuveli. Hän puhuu oman äidinkielensä suomen lisäksi sujuvaa amerikan englantia sekä ruotsia.  Hän on ollut 2 kertaa kihloissa ja yhden kerran naimisissa. Viimeisin suhde oli tunnetun ruotsalaisen yritysjohtajan kanssa joka kesti vajaan vuoden ja tällä hetkellä hän seurustelee tanskalaisen yrittäjän kanssa.
Hän ei osaa kirjottaa edes Suomea, mutta väittää puhuvansa sujuvaa amerikan englantia, sekä ruotsia. Hänen ja edellisen kihlatun käsitys parisuhteen päättymisajankohdasta erosi oikeudessa viidellä vuodella ja naimisiin mentyään hän tiedotti, että sulhasen elämän suurin saavutus oli päästä naimisiin ilmaiseksi. Jos kännissä keksittyä suhdetta homoseksuaalin kanssa ei lasketa, niin viimeisin suhde oli tunnetun ruotsalaisen yritysjohtajan kanssa, joka edelleen eron jälkeen hoitaa hänen asioitaa lähinnä tekstiviestivinkeillä. Suhde kesti hänen mukaansa muutaman kuukauden ja päättyi, koska yritysjohtaja kyttäsi juomista, pakoitti peseytymään ja hän tajusi, ettei koskaan rakastanut tätä miestä.
Tämä henkilö on erittäin eläinrakas, ja pitää varsinkin koirista. Hänellä on itsellään 3 pientä koiraa, yksi on vain kilon painoinen minikokoinen Chihuahua nimeltä Esmeralda.
Tämä henkilö on niin eläinrakas, että internetissä kerätään nimiä adressiin, jossa rakkaudesta kärsiviä eläimiä yritetään saada häneltä pois.  Mukaanlukien kaatuvaa Tunkkia väistelevä Chihuahua, nimeltä Coco, Paco tai Esmeralda
Tämä henkilö on asunut ympäri maailmaa, mm. Miamissa lähes 2 vuotta ex-miehensä kanssa, sekä Los Angelesissa vuoden mallintöitä tehden, sekä hän kouluttautui maskeeraajaksi Ritva Norres Cosmetics koulusta Espanjassa vuonna 2000, samaa koulua kävi myös kuuluisa ns. "miljonääriäiti Maria."
Tämä henkilö ei ole koskaan asunut muualla kuin Suomessa jos turistimatkaa Jenkkeihin tai äidin nurkissa norkoilua ei lasketa. Mallintöitä tämä henkilö ei ole koskaan tehnyt edes Forssassa. Hän kouluttautui maskeeraajaksi vuonna 2000 ja haukkui Ritva Norreksen "ihan täydeksi kusipääksi" yrityksensä päiväkirjassa. Miljonääriäiti Marialla ei ole mitään Tekemistä hänen kanssaan.
Hän opiskeli vuoden kieliä Uppsalan yliopistossa, mm. pitkän saksan, sekä osaa myös espanjaa ja hepreaa (ex-mies oli syntynyt Israelissa.)   Vanhemmat ovat kauppatieteiden maistereita. Seuraavaksi nuorin sisar joka pääsi Amerikan Playboy lehteen poseeraamaan, sairastui vakavaan diabetes nro1. sairauteen ja joutuu piikittämään itseään loppuelämänsä.
Hän luultavasti oli vuoden kännissä Upsalassa ja saksanopinnot rajoittuu porno elokuvista mieleen jäänneisiin repliikkeihin. Espanjaa hän ei takuulla osaa sanaakaan, ainakaan Espanjalaisten mielestä. Hepreaa tämä missin tytär ei sadan prosentin varmuudella osaa ensimäistäkään tavua. Ex-juutalaisen miehen peniksen satunnainen vierailu hänen suussaan, kattaa hänen hepreanopintonsa ja isäni on täysin samaa mieltä.
Tämä näyttävä nainen on matkustanut lähestulkoon kaikissa muissa maissa, paitsi Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.  Hänen lempipaikkoja ovat lämpimät kohteet, tosin hän pitää myös laskettelusta talvisin.
Tämä turvonnut alkoholisti on matkustellut lähinnä muiden rahoilla ja lähestulkoon kaikilla mailla tarkoitetaan lähinnä Viroa, Ruotsia ja satunnaista turistimatkaa, josta saldona on kunnianloukkaussyyte pedofiili baarimikolta. Hänen lempipaikkoja on itseasiassa ihan mitkä tahansa kohteet, kunhan joku muu maksaa. Kun häntä hinataan hiihtohissillä rinteeseen, varoittaa laskettelukeskus muita asiakkaitaan lumivyöryvaarasta.
Arvatkaa kuka suomalainen skandaalikaunotar mahtaa olla kyseessä.......????? Hän muutti Suomen politiikkaa myös merkittävästi.
Uudessa ulkoministerissä ei pitäisi olla valittamisen vikaa.
Blogini osoite on johannamiamaritukiainen.blogspot.fi, kirjoitukseni kolmas sana on etunimeni ja neljäs on sukunimeni, mutta kysyn vielä viiden kysymysmerkin tehostamana sinulta arvaatko kuka on kyseessä. Hän ensin myi Hymylle Ilkka Kanervan kanssa lähettämänsä tekstiviestit, sen jälkeen jankuttamalla jankutti, että Hymy varasti viestit ja yritti estää julkaisemisen. Sen jälkeen tukevassa humalassa ilmoitti ansaitsevansa verohelpotuksia uuden ministerin johdosta ja nyt on jo muuttanut Suomen politiikkaa merkittävästi. Tällä oletettavasti tarkoitetaan pillun ostamisen kriminalisoinnista käytävää keskustelua. Valittamisen vikaa, on yhtä järkevästi sanottu, kuin suureksi pokaaliksi valitseminen.
Tervetuloa uuteen blogiin!!!!!!  
Tervetuloa uuteen blogiin!!!!!!

Treffipyynnöt tuttuun tapaan joko firmani päiväkirjaan tai maililla osoitteeseen og.joe.pasko@gmail.com

tiistai 11. kesäkuuta 2013

Näätäilyn etiikka

Aika säännöllisesti piireissä pohdiskellaan enemmän tai vähemmän kiihottuneessa mielentilassa miten olisi hyvä näätiä, mitä saa näätiä, miten nääditään ja ylipäätään on sellainen kollektiivinen huoli siitä, että pysytään Tunkin ja/tai Jullen yläpuolella. Rajat menee jokaisella varmaan eri kohdissa ja varmasti ylilyöntejäkin tapahtuu. Itse olen luultavasti monellakin tavalla yksi niistä huonoista näädistä.

Toki olen itsekin miettinyt sopivuuden rajoja ja tunnustan lukuisia kertoja höpötelleeni Tunkista ja Jullesta hyvinkin alatyylisesti. Toki omasta mielestäni enemmän huumoriin verhoten puhunut asioista niiden oikeilla nimillä, mutta siis voin kyllä tunnustaa, että oon pistellyt menemään hyvinkin rapsakoita kielikuvia. Toisaalta miten noista ihmisistä sitten pitäisi puhua? Itselleni kyse ei niinkään ole Tunkin tai Kooman solvaamisesta solvaamisen ilosta. Oma motivaationi on enemmänkin ollut kypsyminen "median" tapaan puhua näistä pummeista "kohukaunottarina" tai hervottomasta glamour-sanan liittämisestä ihan jokaiseen yhteyteen. Mielestäni on aavistuksen mautonta, että noiden junttien harhakuvitelmia pidetään yllä ihan pokalla naamalla. Tietyt mediat takoo rahaa ja nauramatta antaa niiden tilittää paskasissä rytkyissä, ihan lärvit noita juttujaan.

Asiaa kai vois miettiä moneltakin eri kantilta. Vois ajatella, että Tunkki ja Kooma on samalla tavalla ihmisiä kuin muutkin. Tunkki vaan saattaa ilmottaa, että kateellinen baarinpitäjä Kanarialla on pedofiili, sen ex-miehet on kaikki ihan sairaita (osa käy huorissa) ja kutsuu leikkimielisesti fanejaan sairaiksi näädiksi. Julle taas on julkkis vaan sillon kun sille itselleen sopii, muuten lähinnä kosmetologiopiskelija, joka kamppailee diabeteksen kanssa ja satunnaisesti ilmestyy Seiska Liveen näyttelemään keskaria ja ilmoittaa, ettei joudu vankilaan. Molemmat on luultavasti ihan minkä tahansa määritelmän mukaan taparikollisia, ura sillä saralla jatkuu ja voi hyvin. Kärjistäen vois sanoa, että vaan liivit puuttuu, niin MC Glamourin Jollaksen chapteri on pystyssä.

Jaa liioittelua vai? No väkivalta on olennainen osa ihan mitä tahansa illanviettoa, kiristetään ihmisiä olemaan hiljaa, uhkaillaan olemaan hiljaa, yritetään maksaa, että asiat jäis siihen. Tuodaan maahan lääkkeitä, vedellään piripäissään pitkin kaupunkia, varastellaan, uhkaillaan tappamisilla ja prätkämiehillä. Välissä tietty tehdään parit rakkauslaulut, mutta vaikka sitä kaikua lisäis kuinka paljon peittämään paskan lauluäänen, niin eikö varaton sekakäyttäjä ole ihan just sitä, vaikka kuinka voissa paistais?

Omasta mielestäni suurin "ongelma" kai on se, että Tunkki on ymmärtänyt kohtuu hyvin mitä se voi tehdä. Ongelma on siis toki Tukiaisten päässä ja koko homma toimii vaan niin kauan, kuin lehtiä myydään, Tunkin kuvitelmat pitää sen rallin käynnissä ja seurauksia ei tule. Eli kenen vika? No Tunkki ja Julle vastaa omista teoistaan, se nyt on ihan selvää. Ne seuraukset vaan tulee kovin pitkällä viiveellä. Ihan hyvin vois sanoa, että tavallaan Tunkki on jopa onnistunut tosi hyvin tossa sen jutussa. Tuskin koskaan tulee toista Tunkkia. En oikeen usko, että noilla lahjoilla, ulkonäöllä ja ulosannilla kukaan pystyy keikkumaan glamourissa kiinni noin montaa vuotta. Lähinnä siksi, että tuskin tulee toista reikäpäätä, jolla pokka riittää tilittää räkäposkella hirveessä kännissä, että kaikki muut on kateellisia ja MINÄ OLEN KAUNIS VAIKKA MITÄ SANOSITTE ja isäni on täysin samaa mieltä.

En oikeen usko, että löytyy satunnaisia vajukkeja lukuunottamatta ihmisiä, jotka fanittaa Tunkkia, niin kuin Tunkki haluaa ajatella. Eihän suurin osa ihmisistä edes tiedä Tunkin tekemisistä yhtään mitään. Sanosin, että jos kymmeneltä kysyt kuka on Johanna Tukianen, niin enemmän kuin puolet muistelee, että eikö se ollut niissä Ilkka Kanerva tekstareissa mukana. Mites Some day? Apinamies? Ruotsalaiset rakkauslaulut? Monessako iPodissa soi? Kuinka paljon menis levyjä jos joku hullu ne julkasis muuallakin kuin Youtubessa?

Olen ihan rehdisti sitä mieltä, että Tunkki on viimeset vuodet elänyt sikailullaan. Se, että Tukiaiset itse haluaa ajatella, että ihmiset on kiinnostunut mielettömistä AIDOISTA ja saatanan kalliista Vuittoneista tai uusista biiseista, ei kai tarkota, että kenenkään muun, kuin Tunkin kannattas elää mukana tossa aistiharhassa. Henk. koht. toi on aika yksinkertainen yhtälö. Jos kaksi aikuista ihmistä valitsee myydä keikkaa, jossa siskokset hinkkaa toisiaan, kiroilee lavalla, solvaa yleisöä ja häpäsee ittensä paskalle haisten hirveessä jurrissa, niin kyllä mä siitä voin kahdeksan euroa maksaa. Ei se sitä tarkoita, että mun pitäisi siitä esityksestä nauttia musiikillistenarvojen tai koreografian tiimoilta. Jos toi johonkin kategoriaan menee, niin lähin mitä keksin, on parodia huonosta pornosta. Ihmisiä varmaan vaan kiinnostaa nähdä miten mauttomaksi meno on muuttunut vuosien saatossa. Ne myy, ihmiset ostaa. Jos ostaja saa setistä naurut ja Tunkki kuvittelee, että todellisiakin faneja on, mutta seiskan kateelliset moderaattorit ei vaan julkaise niiden kommentteja, niin ongelma kai on pääsääntöisesti Tunkin päässä, eikä haittaa yhtään ketään.

Vois kai ajatella, että on moraalitonta käydä keikoilla, kun sitten tuetaan tota rappiolla rypevien ihmisrauniuden sekoilua, mutta toisaalta jostainhan nuo mulkerot joka tapauksessa rahansa hankkis tuohon kemialliseen elämäntyyliin. Ainakaan ei nyt tartte vielä varastaa ihan niin paljon. En tiedä onko se sitten hölmömpää, kuin katella kun kymmenen ukkoa luistimet jalassa koittaa sohia kiekkoa maaliin ja sitten jos oma joukkue häviää, niin on mahis kuitenkin koittaa parkkipaikalla saada vastapuolen fanien kanssa vähän naamaanlyöntikilpailua.

Vaikee ajatella, että ihmiset menis kattelemaan tota touhua ja ajattelis, että vähänkö oon parempi ku toi. Puhumattakaan, että otsalohkossa jylläis alitajuinen tarve Tunkin kaltaiselle äidille. En oikeen usko, että nää touhut on ollenkaan niin psykologisesti mullistavia tai raflaavia, kuin ajoittain joku keksii sanoa. Aika pohjalla pitää ihmisen olla, että tarttee käydä Tunkin keikalta hakemassa itsetuntoon buustia. Riittää, että ei paskanna housuunsa ja jos paskantaakin, niin tajuaa sentään pyyhkiä. Jos toi rima alittuu, niin tuskin edes siskoskeikalta irtoo merkittävää apua.

Satoja vuosia yötyötä tehnyt Tuksu vetää tota akustista pubikeikkaa hirmu harvoin nykyään ja suurin osa tuota glamourimpaa ammatinharjoittamista tapahtuukin internetissä. Tätä osaa en ole tajunnut luultavasti koskaan. En ihan ymmärrä mikä näiden mitä ihmeellisempien tiedotteiden funktio on. Ilmotellaan, että nyt on aika suorittaa itsemurha numero ykkönen ja sekin menee niin vituiksi, että ainoa mitä saadaan aikaan, on kadonnut kännykkä ja paskaset vaatteet. Kaveri painottamalla painottaa, että olen kaunis, löytyy tanskalainen kukkakauppia miesystävä ja Iltamakasiini tietenkin raportoi ihan sanasta sanaan. Jopa peseytymiset on sellanen asia, mistä lähtee reportaasi. Miten tollaseen sitten pitäs reagoida? Olla keskenään ihan hissuksiin ja aatella, että kyllä mustakin ois kiva jos ois palju missä liota?

Kyllä mä ajattelen, että jos 35-vuotias, ei mitään elämässään aikaansaannut, noin 100 kilonen tanssija kerää jostain karmaa lässyttää tollasta paskaa, niin vähintä mitä voin tehdä, on nauraa sille. Ihan kiva jos muutkin nauraa. Tiedostan kyllä, että minun ja muiden naureskelu itseasiassa vaan mahdollistaa ton sekoilun jatkumisen, mutta olen yhtä varma, että sekoilu jatkuisi ilman Seiskaa ja Iltamakasiiniäkin. Mitä muita vaihtareita Tunkilla ylipäätään edes on?

Mitä ihmettä se muka muuta tekis, kun nöyryyttää itseään ja siskoaan? Mitä se osaa? Sen ammatti on Joe Blasco konsulentti ja ammattitaidon voi jokainen mitata sen naamalta. Noin rohkeilla show-meikeillä ei varmaan ole laajempaa kaupallista kysyntää harmaassa Suomessa. Tanssija? Give me a fucking break. Tunkki on nykyään niin rujossa kunnossa, että eihän se jaksa kunnolla vetää itseään ees kyykkyyn. Rytmitajua sillä ei koskaan ole ollut. Laulaja... en viitsi sanoa yhtään mitään.

Mikä tahansa muu ammatti? Ihmiselle, joka yhdyskuntapalveluun pääsyä vaatiessaan ilmoittaa, että pitäs sekin hoitaa yöduunina ja ymmärtää tosi hyvin itse miksi se ois vähintä mitä sille voidaan järjestää... no sanotaanko, että ammatinvalinnat kapenee silmissä jos kaveri itse ihan hyvin ymmärtää miksi se ei todellakaan aio herätä jatkossakaan ennen klo 18.

Minusta näiden Tunkin sekopäisten tilitysten ruotiminen on ihan aiheellista. Ihan suorastaan jopa asiallista. Jos näädät ei olisi tunkin elämää stalkannut satoja vuosia foorumeilla, niin a) sillä ei olis luultavasti ollut laulu ja tanssibiiseille kysyntää... koskaan ja b) eihän noista sen kaikenkarvaisista sekoiluista tiedettäs edes niin hyvin kuin nykyään. Eri asia sitten onko sillä mitään tuon taivaallista merkitystä tiedetäänkö ton puupään edesottamuksista, mutta kai se nyt ainakin on rehelissempää fanittaa sitä just tollasena idioottina, kun tilittää toisten FB-tunnareilla itsestään, että kun tän näköstä naista kattelee, niin spermat räjähtää.

No missä sitten menee ne rajat? Onko sopivaa laittaa sille jotain kuuskymppisonnitteluita? No minusta se oli lähinnä oivalta kepponen ja itsehän se tilittää miten sille tulee jatkuvasti fanipostia pitkin maailmaa. Jos Tunkille tulee pahamieli, kun sen todelliset fanit muistaa sitä postikortilla, niin mitä sitten? Sen todelliset fanit noin keskimäärin menettää kännyköitä, saa keikoilla lättynsä kipeeksi, niitä haukutaan junteiksi asuinpaikkakunnan perusteella ja se on itse nimennyt "meidät" eläimen mukaan. Jopa kehitellyt omien sekoilujensa peittämiseksi milloin mitäkin mittavia rikossarjoja, joita "me" on sitten suoritettu, esimerkkinä suoraan demoninen kodinhäpäisy.

Sitä paitsi monet näädät on siltä kultaiselta ajalta, kun Tunkki tuli jurrispäissään haastamaan riitaa näätien kanssa. Siis paisti itse ilmestyi chattiin, joka oli olemassa vaan, että näädät ja tunkki voi soittaa poskeaan toisilleen. Kyllä se keskustelu oli aina ihan mautonta, yleensä Tunkki veti pohjat. Yhtenä esimerkkinä nyt vaikka ne lukuisat kerrat, kun Tunkki liekitti ja solvasi yhtä näätää sen lapsettomuudesta. Estottomasti mourusi, kuinka sitä varmaan vituttaa kun ei koskaan voi saada lasta. Huorittelu oli ihan jokapäivästä. Ei se ole mikään ihme, että näädät kaihoisasti muistelee ton sekakäyttäjän edesottamuksia ja laittaa vähän postikorttia.

Näätäily tosin nykyään on vähän kärsinyt inflaatiota. Ennenvanhaan ties, että kun Puksutin avaa naamansa, niin jotain se valehtelee ja ne kusetuksetkin oli sellasia hmm... no läpinäkyviä. Nyt sen sekoiluissa paistaa neonvalot, ei ole mitään haastetta. Se näyttää ihan hirveeltä, aina ollaan ihan naamat, nykyisin aikaansaanokset liittyy jonkun solvaamiseen tai pahoinpitelemiseen. Parhaimillaan solvataan sellasta, jonka on just pahoinpidelly. Minusta tuollaista läpimätää pölvästiä ei ihan kauheesti kannata tai tartte sääliä. Miksi pitäisi? Ei tollanen kroonisesti paha ihminen mihinkään muutu. Ikinä. Tuskin kukaan on tätä kiteyttänyt paremmin kuin Tunkki itse: Elämässä toimii karmanlaki.

Jos Tunkki sanois, että nyt on lähteny mopo hanskasta, ulkonäkö mennyt, ei tästä vaan tule mitään, niin lopettasin blogini ja alkasin solvaamaan Pekka Himasta. Eihän Tunkille nauramisessa sitten olis mitään järkeä. Kyllä tollasia Tunkin olosia kulahtaneita ressukoita on pitkin Helsinkiä, eikä niille nauraminenkaan ole juuri muuta, kuin moukkamaista, jota tosin itse olen kyllä. Moukka siis. Tolle kuitenkaan ei ole pelkoa ja jatkossakin vitsi tulee olemaan se, että Tunkki tilittää noita omia sekopäisiä käsityksiään ja jatkaa oman ja muiden elämän sabotoimista parhaansa mukaan. Vaikka se Seiskan listoilta katoiskin jossain vaiheesasa, niin kyllä se jatkaa tota sekoiluaan aina kun on vapaalla. Joku vielä kuolee, luultavasti Julle ensimmäisten joukossa. Enemmän tai vähemmän Tunkin tekemisten seurauksena. Joko se saa fiskarssia, kun niillä tulee riitaa viinasta tai lääkkeista tai sitten Tunkki puskee naaman täyteen antabusta ja mansikoita, kun Julle nykii sängyssä koomaa ja ambulanssia odotellen.

Paska mainittiin lukuisia kertoja kirjoituksessa, siitä jo voi päätellä missä mennään. Ei ole olemassa toista Tukiaista. Ei vaan ole, eikä tule. Tunkki vetää vertoja monelle puistokemistille ja hakee jo nykyään seuraa kaltaisistaan.