lauantai 21. joulukuuta 2013

Julkisuus on joukkuelaji

Julian Tukiaisen kuolema on kyllä hämmentävä tapahtuma ainakin näin kuluttajan näkökulmasta. Jullen kuolema asiana on jotenkin kovin ironisesti hirmu johdonmukaista jatkumoa hänen elämälleen. En siis tarkoita sitä, että Julia Tukiainen kuoli, meni pois, loppui olemasta, vaan sitä kuolemaa, mistä nyt on saatu lukea tai siis kuluttaa. Voisi kai sanoa, että Julle jatkaa työtään, vaikka Julia Tukiaista ei enää ole. Julian kuolinhetkestä ei ota kukaan selvää, siis siitä ajankohdasta kun Julia lähti kohti kosmetologien taivasta.

Eikä tarkalla ajankohdalla sinäänsä ole mitään merkitystäkään, sillä vaikka Julia Tukiainen kuoli, Julle elää ja voi hyvin. Viime päivien perusteella voisi arvioida, että Julle voi paremmin kuin aikoihin. On tai siis oli varmaan olemassa Julia Tukiainen, siis henkilö, jolla oli vähän omia ajatuksia, omia tekemisiä, omia unelmia jne. Siis sitä samaa mitä kenellä tahansa, sitä sellasta elämäksi kutsuttua toimintaa. Tarkoitan nyt siis "julkisuuden" ulkopuolella, eli sitä puuhastelua, jota me ei olla saatu kuluttaa klikkailemalla ja kahlaamalla sivuja. Julian kohdalla toki on tuon meille kuluttajille tarjoillun Julleilun ja Julian oman elämän lisäksi myös se Johannan elämä, jota Julia tuntui elävän enemmän kuin omaansa.

Kun en itse ole uskossa, enkä usko mihinkään tuonpuoleisiin, en voi omasta käsityksestäni ammentaa, mutta jos taivas on jokaiselle täydellinen tuonpuoleinen, niin Julian tai siis Jullen taivaan peruspilarithan me kaikki tiedämme. Voisin kuvitella, että Jullen peruspäivä Taivaassa on jotain seuraavanlaista.

Kun Julia herää Itä-taivaassa sijaitsevassa residenssissä omasta huoneestaan, aamiaispöytä notkuu valmiina erilaisia puuroja ja tuoretta avocaadoa. Taivaassa postimiehenä toimii Jeesukseksi naamioitunut Johanna Tukiainen (Miamin mitoissa) ja toimittaa heti aamusta vähintään kolmet lentoliput, mitä hienompiin lomakohteisiin. Nämä (maksamansa) liput Jeesus tietenkin toimittaa Julialle suoraan käteen ja niitä ojentaessaan katsoo Juliaa silmiin todeten: "Kyllä minä olen olemassa Thaimaan tsunamista huolimatta". Vaikka taivaassa ei tarvitse demoneita pelätä, sen enempää kuin diabetestäkään, on Joh... Jeesuksella mukanaan munkkien  tuottamia jaderistejä.

Jeesuksella ei onneksi taivaassa ole mihinkään kiire, vaan hän liittyy Julian seuraan. Puuro-avokado aamiaisen jälkeen Julia pikaisesti kirjautuu HeavenBookiin ja käy tykkäämässä muiden sukulaistensa postaamat kuvat ja tarkastaa ettei Arto Länsman ole luikerrellut maallisen Julian hautajaisiin. Pakollisten some-toimintojen jälkeen tehdään Jeesukselle kasvohoitoja, joista tietenkin laitetaan kuva HeavenBookiin. Samassa postauksessa Julia kertoo, että päivä menee siivotessa ja ihan hyvästä syystä. Joh... Jeesus on näet Juristinsa kanssa tulossa töiden jälkeen katsomaan kauhuleffaa ja keskustelemaan kynttilänvalossa.

Siivoilun lomassa Julia miettii lähinnä luksusta ja lomakohteita. Valinta ei ole helppo, sillä vaikka Heawaii onkin Julian kestosuosikki, myös muut kohteet kiinnostaa. Etenkin sellaiset missä on lämmintä ja luksusta. Valinta vaan ei ole helppo, sillä vaikka Joh... Jeesus on luvannut matkan maksaa, pitää jo alussa ottaa huomioon shoppailumahdollisuudet. Täydellisessä lomakohteessa yhdistyy tosiaan siniset uima-altaat, luksus, kauniita sisustustavaroita myyvät liikkeet, eikä pidä unohtaa niitä varakkaita herrasmiehiä.

Ennen nukkumaanmenoa Julia avaa vielä kerran Steven Jobsilta saadun Apple Mäkin, jossa webbi-kamerana toimii kaksisuuntainen Hubble-teleskooppi. Julia suuntaa kameran Albertinkadulle ja katsoo Juhaa silmiin todeten: "Olet hirveän tärkeä minulle, mutta älä petä Johannaa. Minä haluan uskoa sinuun, nyt sinun pitää pitää yhtä Johannan kanssa ja olla luotettava". Juha liikuttuu tästä ja kaivaa kulmakaapista kaikki varastamansa Hello Kitty korut, hakee sängyn alta matkalaukullisen Marja Tukiaisen vaatteita ja laittaa Johannan puhelimesta soimaan Emmy Richin ja Johannan tuottaman klassikon 4ever.

Seuraavaksi Julia tarkentaa kameran Johannan silmiin ja toteaa "minä halusin sieltä pois". Johanna alkaa välittömästi hyperventiloimaan kiihkeästi, mutta onnellisesti ja alkaa epäilemään, että Julia halusi täältä pois. Julia jatkaa puheenvuoroaan ja toteaa "Olen huolissani sinun alkoholismistasi". Johanna hyperventiloi hurmoksessa entistä onnellisempana ja skoolaa skumppalasiaan kohti taivasta ja toteaa "hallelujah". Julle jatkaa puheenvuoroaan, tiukasti Johannaa silmiin katsoen, "Sinun pitäisi antaa anteeksi isällesi, anna anteeksi kaikille". Johannan äärimmäisen onnellinen ja kiihkeä hyperventilointi alkaa saavuttamaan Malaria Falcipariumin tason. Johanna huutaa kovaan ääneen HALLELUJAH ja kirjautuu Jarnan tunnuksilla Facebookin tarkoituksenaan haukkua entinen keikkamyyjä, Arto Länsman ja huonosti toimeentuleva Metropoli.

Julian myöhäisillan sessio ei kuitenkaan vielä ole päätöksessä. Lisää intensiivistä silmiinkatsomista on luvassa. Julialla on vielä tärkeää sanottavaa Johannalle. Julia jankuttamalla jankuttaa (silmiin katsoen) "mene Johanna firmasi päiväkirjaan ja anna Jumalan puhua kauttasi. Julista jumalan sanaa niin kuin minä olen sinulle sanellut. Muistuta ihmisiä lukuisista sairaalareissuistani, etenkin niistä jotka tapahtui meren takana kaukaisessa Sollentunan maassa. Juuri niistä jotka tapahtui ollessani sinusta kaukana. Anna ihmisille aihetta ymmärtää, että sinä et millään tavalla vaikuttanut kuolemaani, sillä tätä haluaa ikoni sinun työpöydälläsi, Suomen seuraava Marilyn Monroe. Mene Johanna ja anna Jumalan puhua suullasi, sillä se on minun tahtoni. Mene Johanna ja lainaa sanojani niin kauan kuin näppäimistössä huutomerkki kestää ja Caps Lock toimii, sillä sitä sinun Jumalasi sinulta odottaa. Vaikka media minut ristille naulitsikin ja minä kuolin näätien ympäröimänä syntiesi tähden. on sinun mentävä Mapen kyydissä auroran sairaalaan ja puhdistettava mediassa oma maineesi, sillä se on minun tahtoni. Mene ja täytä media minun ajatuksillani, sillä minä olen missi, älykäs, kiltti, herkkä ja seitsemäs aistini toimii taivaassakin. Paljastuskirja, johon sinä käskit minua antamaan haastattelun, kirja jota en ole lukenut, tuo saatanallinen kunnianloukkauskirja, joka vei isämme Markku Tukiaisen lepositeisiin. Tuo kirja sinun pitää saa pois Metropolin verkkokaupasta, joten mene Johanna ja anna Jumalan markkinoida kirjaa suullasi. Nyt olen puhunut, olen katsonut sinua silmiin, mene ja siteeraa minua sielusi kyllyydestä.".

Johanna ymmärtää välittömästi Julian tahdon ja antaa punavii... Jumalan puhua suullaan. Johannalle on kirkastunut mieleen Julian elämän ja kuoleman tarkoitus, Julia haluaa tuonpuoleisessakin olla Johannan sydän ja sielu. Johannan ainoa ystävä tässä maailmassa. Enkeli, jonka Jumala halusi luokseen liian pian. Tuo suloinen alkoholisti, joka joutui jopa Sollentunassa sairaalaan monta kertaa, mutta halusi silti elää. Johannalle Julian kuolema on yksi koreografia lisää glamourtähden jo valmiiksi mittavaan arsenaaliin ja tätä Julia juuri haluaa. Julian kanonisoiminen alkakoon, Marilyn Tukiaisen pitää saada Takilatien Walk of Famelle tähti, sillä Julia piti Frederikiäkin idioottina.

Mautontako? Ehkäpä, mutta verrattuna Johannan viimepäivien timantteihin tämä on mielestäni hirmu köykästä matskua. Minä, joka olen vihanvallassa internetissä, elämäni ainoana tarkoituksena vainota Tukiaisia ja polkea jo maassa makaavaa Johanna Tukiaista, olen kuitenkin mielestäni armollinen Julian muistolle jos verrataan Johannaan.

Esimerkkejä päiväkirjan kirjavista kannanotoista viimepäiviltä:
Nimi: Johanna Tukiainen 
19.12.13 3:32 pm
MUISTOKIRJOITUKSENI PARHAALLE YSTÄVÄLLENI, RAKKAALLE SISKOLLENI JA MINUN SYDÄMELLENI JOKA TUNTUU ETTÄ SE OLISI REVITTY SUORAAN RINNASTA POIS, SIIS JULIA TUKIAISELLE JOKA OLI MINUN SYDÄN JA JOKA OLI MINUN SIELU 

Sain tavata Julian viimeisen kerran ja jutella pitkään hänen kanssaan, ennen hänen traagista kuolemaansa. Julia soitti minulle ihan hädissään ja sanoi, ettei ole nukkunut 4 vuorokauteen ja häntä pelottaa. Maksoin hänelle taksin yhteisen ystävämme Juha Immosen luokse. Julia hyperventiloi ja oli kiihkeässä, mutta onnellisessa tilassa. Hän pyysi mun kirjoittamaan tänne blogin, jonka Julia itse saneli. Jokainen sana allaolevassa tekstissä on tullut Julian suusta.  
Hän oli hyvin innoissaan lähdössä Hawaijille minun ja Juhan kanssa yhdessä. Hän toisteli moneen kertaan samaa lausetta, että "onhan se varmaa, että pääsemme Hawaijille ja aloitamme siellä uuden elämän Johanna? " Minä sanoin, että matka on ihan varmaa ja maksan sen Julialle, ja Julia pääsee varmasti sinne paratiisiin. Juha soitti puhelimestani järjettömän kauniin kappaleen, Charice nimisen japanilaisen lapsilaulajan kappaleen Titanicista, "my heart will go on."  
Hän itki ja katsoi minua silmiin ja pyysi, että minun täytyy antaa anteeksi omalle isälleni. Juliaa pelotti paljon enemmän minun kuolemani ja vanhempiemme kuolema, kuin oma kuolemansa. Julia itki, että hän sortuisi jos minä kuolisin alkoholiin, ja häntä pelotti ihan hirveästi vanhempiemme kuolema. Vakuutin hänelle, etten kuole vielä pitkiin aikoihin, Tuksu mummo tulee tallustelemaan tämän maan päällä vielä vanhanakin. 
Niin, eli Johanna sai tavata siskonsa ja jutella pitkään. Johanna tietenkin maksoi taksit ja soitteli hätäkeskukseen, mutta minkäs sille voi, että virkailija on vittumainen. Julle tuli yhteisen ystävämme luokse hyperventiloimaan ja katsomaan silmiin, mielessään tuhat ja yksi one lineria.

Puolet Johannan sydämestä ja sielusta halusi nyt viidettä vuotta niille luksus matkoille ja Johanna tietenkin sika kainalossaan lupasi matkoja maksaa. Ihan niin kuin on luvattu ennenkin. Johanna ei edes tajua miten kivasti se tässä juuri omin sanoin kertoo mikä oli se naru, jolla pässiä vedettiin mukana vuosikaudet. Juuri ne matkat, mistä Julia sitten jäi Johannalle velkaa ja sitä velkaa maksettiin nöyryyttämällä itseään satojen ihmisten edessä. Tämä on Tunkkia parhaimmillaan, kun se on vahingossa rehellinen ja kuvailee sitä kaikkein karuinta arkea.

Iskälle pitäisi antaa anteeksi ja kuten seuraavista teksteistä voi jokainen päätellä, isä on Juhan ja muiden väärintekijöiden lisäksi mielessä hyvinkin paljon.

Nimi: Johanna Tukiainen 
19.12.13 6:02 pm
PYYNTÖ SUOMEN MEDIALLE KOSKIEN TÄTÄ TRAAGISTA TAPAHTUMAA! 

Vetoan nyt Suomen Metrotuotantoon, että vedätte ns. "paljastuskirjan" (tosiasiassa hyvin valheellinen solvaus-ja törkeä kunnianloukkauskirja) kokonaan pois myynnistä! Isämme Markku Tukiainen on kuolemaisillaan sairaalassa ja itse menetin juuri kaikkein rakkaimman ihmisen mulle koko tässä maailmassa.  
Lainaten Julian sanoja, isällämme puhkesi kaikkein pahin psykoosi sen jälkeen kun hän oli lukenut kyseisen kirjan. Isämme mielestä se oli raivopäisen naisen kirjoittama solvauskirja ja tiedämme itse. että lähestulkoon kaikki siitä oli valetta. Se on törkeä kunnianloukkaus, jota onneksi Julia ei lukenut koskaan 
Jos te yhtään kunnioitatte vainajan muistoa, te vedätte koko kirjan pois myynnistä. Ei kaikki tässä elämässä ole rahasta kiinni, ei todellakaan!!!!!!! Mia Oksanen, olet syvästi loukannut koko perhettämme ja pyydän, että pysyt kaikista meidän perheenjäsenistä erossa. Tiedät kyllä itse, mistä puhun. Olet syyllistynyt laittomuuksiin ihan kokoajan ja sitten syyllistätkin muita.  
Paljastuskirjan kirjoittaja ei ole mikään "Helen" vaan oikealta nimeltään Henkka, ruma pujopartainen mies joka työskentelee valokuvaajana metrotuotannolle, jolla ei ilmiselvästi mene kovinkaan hyvin talouden kanssa. Marko Haapahuhta on valehdellut mulle jo kauan aikaa, hän esitti ihan eri videot ja kuvat minulle, mitkä oikeasti tulivat törkyiseen TV ohjelmaan.  
Saatana on aina ollut se joka syyttää. Paholaisen suurin nautinto on saada ihminen tuntemaan itsensä syylliseksi ja päätymään esim.itsemurhaan. Tämä maa on täynnä äärimmäisen vihamielisiä, kaunaisia, katkeria ja osa myös kateellisia ihmisiä. Hävetkää, ne ihmiset jotka väitätte että minä tapoin Julian!!!! Minä rakastin Juliaa yli kaiken, hän oli hyvin herkkä ja pidän edelleen yhtenä hänen kuolinsyynään mediaa. Me kutsumme Julian hautajaisiin ainoastaan lähiomaiset ja sellaiset henkilöt jotka olivat rakkaita hänelle.  
Julia katsoi minua Juha Immosen luona silmiin ja sanoi: "Tiedän että olet vahva ja sinä selviät." Minä yritän selvitä, jos en minkään muun takia enää, niin oman äitini vuoksi. Hän ei halua menettää enää toista tytärtään. 
OTTAKAA KIRJA POIS MYYNNISTÄ NYT! 
Johanna Tukiainen 
Kun Julle kuoli, Johanna tajuaa välittömästi, että Suomen media, eli Metropoli pitää saada ymmärtämään hairahduksensa. Juliahan oli tosiaan Johannan sydän ja sielu, Johanna eli Juliankin puolesta, eli nyt jos koskaan pitäisi Suomen median helpottaa Johannan elämää. Taas lainataan Julian sanoja, kaivo joka ei kuivu koskaan. Tätä lainaamista tullaan saamaan runsain mitoin lisää. Enkä todellakaan tarkoita niitä Julian klassikoita, kuten "Mä en halua tällästä elämää" ja "sä pilasit mun elämän". Emme myöskään luultavasti tule kuulemaan Jumalan suuta mainitsemassa omia kultaisia elämän ohjeitaan, kuten "mähän olen sanonut, että aina pitää pyytää (pillusta) rahaa". Julian tissikuvat oli Johannan CV:ssä. Nyt kun Julle kuoli, on sen suu käytettävissä ihan samalla tavalla, kuin Julian FC-profiili oli siskosten yhteinen.

Saatana on siis se joka syyttää ja suurin nautinto tietenkin on saada joku tuntemaan itsensä syylliseksi. Johanna kun syyttää, niin tarkoitus on vain oikaista hänestä esiintyviä väärinkäsityksiä. Kun Johanna syyttää vainajan suulla, niin silloin kyseessä on vain Tunkin tapa surra ja siis sehän kertoo vaan mitä Julia sanoi.ja ajatteli.

Tunkki tietty rakasti juliaa yli kaiken ja edelleenkin yksi kuolinsyy oli media. Tämä sama saatana, jokä löysi herkän kosmetologin... Johannan ansiosta, mutta silti kuten myöhemmin käy ilmi, Johanna syyttää itseään turhaan.

Taas Julia katsoi Johannaa silmiin pudotteli yksirivisen raakatimantin. Julle kuulostaa erehdyttävästi Tunkilta, mutta pakkohan se on uskoa, sillä Johanna on taltioinnut sanan tarkasti kaikki käymänsä keskustelut. Täytyy kyllä sanoa, että Juhan luonna on väkisinkin ollut harras tunnelma, ainakaan telkkari ei ole ollut päällä, kun Julle on kiertänyt pitkin kämpää hyperventiloiden ja etsinyt silmiä mihin tuijottaa.
Nimi: Johanna Tukiainen 
21.12.13 5:58 am
METROTUOTANTO, OTTAKAA "PALJASTUSKIRJA" POIS MYYNNISTÄ VÄLITTÖMÄSTI!!!!!!! 

Puhuin Julian viimeisimpänä aikoina päiväkausia Julian kanssa ja vietimme yhdessä aikaa. Hänen mukaansa isämme persoona muuttui ja isämme vaipui psykoosiin sen JÄLKEEN kun hän oli lukenut törkeän ja vihamielisen, valheellisen solvauskirjan. Julia ei koskaan lukenut kyseistä kirjaa, mutta hän kärsi suunnattomasti isämme käytöksestä ja isämme antamista jutuista Hymy lehdelle. 
 Teemme äitini Marja Tukiaisen kanssa valitukset KORKEIMMAN SANAN NEUVOSTOON SEKÄ HYMY LEHDESTÄ ETTÄ NS. PALJASTUSKIRJASTA, JOHON JULIA EIKÄ KUKAAN MUUKAAN ANTANUT MINKÄÄNLAISTA JULKAISULUPAA. Äitimme on tehnyt rikosilmoituksen Hymy lehden päätoimittajasta Mika Lahtosesta, joka törkeällä tavalla käytti hyväkseen psyykkisesti sairasta ihmistä. Hymyn juttujen aikaan isämme oli pyytänyt erikseen kirjoittajaa, jolle saneli jutut. Isämme Markku Tukiainen puhui huonekalujen kanssa ja kysyi esimerkiksi pianolta neuvoa, voiko hän julkaista minun lapsuuskuvani. Luonnollisesti lehti näki, että isämme oli psyykkisesti sairas.  
Ennen kuolemaansa Julia kävi tapaamassa Aurorassa isäämme ja jutteli hänen kanssaan kahden kesken 3 tuntia. Julia yritti saada isäämme pyytämään anteeksi äidiltämmme ja minulta hänen tekojaan, mutta isämme ei ollut anteeksipyytävä millään tavalla. Hänen persoonansa on nyt muuttunut, johon suurena osasyyllisenä olivat tuhannet ns. näädät tässä maassa, jotka puhuvat minusta valheellisesti jas pyrkivät aiheuttamaan pelkästään pahaa. Julia ei koskaan mennyt heidän lankaansa eikä valheisiinsa mukaan. Julia puolusti minua, Johanna Tukiaista, viimeiseen hengenvetoonsa asti.  
Jos se ei vielä ole tullut selväksi, niin Johanna jutteli Julian viimesimpinä päivinä tosi paljon. Silmiin katsottiin vaan Immosen luonna, mutta tiedonvaihto on ollut hyvin intensiivistä. Taas on iskän psykoosi mielessä ja paljastuskirjastahan se johtui, niin kuin aika moni muukin asia. Julia kärsi paljastuskirjan lisäksi myös iskän käytöksestä ja etenkin Hymylle annetusta jutusta, jossa siis ei mainittu sanallakaan Juliaa. Julia vaan oli sellanen, se kärsi aina eniten, jos Johannaa vitutti.

Marja Tukiaisesta alkaa jo tulemaan yhdenlainen julkkis. Marja ei itse ota sosiaalisessa mediassa mitään kantaa yhtään mihinkään. Eikä sen oikeastaan tarvitsekaan, sillä Johannalla on aikaa ja tarmoa. Marjakin kunnostautuu valitusten tekemisessä ja nyt ei puhuta pelkästään rikosilmoituksesta, nyt veistellään KORKEIMMAN SANAN NEUVOSTOON ja se onkin luultavasti ainoa taho, jossa ymmäretään miten koko suku kärsii. Marjasta on ilmeisesti tehty Markun holhoaja, koska Marja tekee Markun hyväksikäytöstä rikosilmoituksen.

Julia on ennen kuolemaansakin ollut hälytysajossa ja koittanut puhua isukille järkeä, mutta eihän se Markku ymmärtänyt. Ei irronnut anteekspyyntyä Marjalle, sen enempää kuin Tunkillekaan ja persoona on muuttunut (Julian mukaan) tuhansien näätien takia. Johanna tiivistää lopussa hirmu kivasti: Julia puolusti Johanna Tukiaista viimeiseen hengenvetoonsa asti. Tämä on tietenkin olennaista siksi, että kaikki sikamaiset nettiherjaajat tajuaisi tulla järkiinsä. Siis mikä tätä maata oikein vaivaa, kun ei Julia Tukiaisen kuolemakaan riitä syyksi unohtaa Tunkin 5 vuoden sikailua, solvauksia, sekoilua, kroonista hyväksikäyttöä ja edelleen jatkuvaa väkivallan kierrettä.
... 
Jumala halusi rakkaan enkelinsä, Julian, taivaankotiin. Julia oli uskovainen kuten koko perheemme, ja hän on päässyt nyt paljon parempaan paikkaan. Uskon, että hänen henkensä tulee viettämään jouluaattoa yhdessä surevan äitimme, sekä siskomme Jasminen ja veljemme Joelin kanssa.  
Julia uskoi, että Jumala puhuu kauttani ihmisille tässä maassa. Hän sanoi myös, että haaveilee saarnaajan urasta, ja hän kuuli usein, että Jumala puhui hänelle. Äitimme kertoi, että ennen kuolemaansa Julia oli kuullut Jumalan äänen joka sanoi, eträ hän kuolee nuorena. Tämä oli Jumalan tahto, suuren Herran Jeesuksen Kristuksen joka on kaikkivoipa ja suuri Jumala ja joka ottaa omansa luokseen tästä maailmasta ennemmin tai myöhemmin.  
Me kaikki ihmiset olemme syntisiä, me kaikki olemme tehneet virheitä, mutta Jeesus kuoli ristillä meidän kaikkien edestä.  
Julian hautajaisiin haluan paljon kukkia joita Julia rakasti, kaikki hänen lempivärinsä, puemme Julian hänen lempivaatteisiinsa ja laitan hänen rinnalleen rukousnauhan joita hän aina piti.  
Hänen hautajaisissaan tulee soimaan hänen lempimusiikkinsa, yksi hänen suosikkikappaleitaan oli Alexandra Burken kappale "Hallelujah." 
Hänen lempikappaleitaan olivat myös Eagles "Hotel California", Selenan "Dreaming of you", Hurtsin "Don´t let go" ja hän alkoi itkemään suunnattomasti kun hän kuunteli Charice japanilaisen uskommattoman lahjakkuuden esittämän kappaleen "Titanic." Ihmettelen miten pystyn kirjoittamaan näin paljon, vaikka olen tällä hetkellä shokkitilassa.  
Paheksun Iltalehden Markku Virkkalan kirjoittamaa ala-arvoista tekstiä Juliasta. Paheksun myös laulaja Frederikin kommentteja, sillä hän ei millään tavalla tuntenut kumpaakaan meistä. Julian mielestä hän oli typerä ja ylimielinen ilman mitään syytä. 
Kiitos Iltasanomille, jotka ovat kirjoittaneet hyvin kauniisti Juliasta, juuri sellaisen kirjoituksen, mitä uskon, että Julia olisi halunnutkin.  
Kiitos Iltamakasiinille, jossa Jari Kupiainen on aina kirjoittanut hyvin asiallisesti ja kauniisti.  
Kiitos Seiskalle, joka on julkaissut hyvin kauniita asioita Juliasta.  
Mielestäni kommenttiosuudet pitäisi nyt kokonaan sulkea, sillä emme halua saada osaanottoja ns. näädiltä, jotka osallistuivat vuosikausia herjaukseen 
Äitimme sanoi, että hän kyllä tietää, minne kyseiset haukkujat ja herjaajat joutuvat kuolemansa jälkeen. Ei ole nimittäin olemassa vain tämä maailma, vaan on olemassa iänkaikkinen elämä ja taivas sekä helvetti.  
Uskon, että nyt on meneillään suuri kansanherätys Suomessa. Julia siteerasi usein Jari Sarasvuota. Olisimme halunnneet tavata hänet Kallion kirkon kokouksessaan, jossa hän puhui.  
Julian viimeisimpiä sanoja mitä kuulin häneltä olivat: "Miksi Johanna sinä olet aina ollut niin kiltti ja rakastava minua kohtaan, vaikka kohtelin sua niin huonosti 5-viikon Thaimaan matkallamme? 
Vastasin hänelle, että koska rakastan häntä enemmän kuin mitään muuta koko tässä maailmassa. 
Johanna sanoo Julian suulla sen, mitä me muut ollaankin tiedetty jo pidemmän aikaa. Nimittäin Jumala puhuu ihmisille Johannan suulla. Jokainen vanhan testamentin lukenut tietääkin, että huonona päivänä Jumala on ihan tosi kärttynen kaveri. Jokainen Johannan juttuja seurannut tietää, että toisinaan Johannan suusta tulee sellasta sodomaa ja gomoraa, että ei ne välttämättä tästä maailmasta olekaan. Sitä paitsi jos Tunkin naamaa katsoo, niin kyllä ihan maallikkokin huomaa, että niillä huulilla puhuu useampi kaveri. Jumalaa ja Johannaa yhdistävän "nooan arkkiin ei näätiä kaivata" asenteen ja ilosanoman levittämisestä turvonneiden huulten lisäksi Julian oivallusta puoltaa tietenkin se, että Johannan erikoisuus on jakaa menolippuja helvettiin. Jeesus tietty kuoli ristillä meidän kaikkien syntien tähden, mutta jos vittuilet tunkille, niin se on helvettiä 4 ever, eikä sieltä pääse pois edes Some day.

Äitikin on jutellut vaikka mitä. Tuo Marja Tukiainen, joka ei itse ikinä puhu mitään julkisesti, mahdollisesti sen takia, että Tunkin ura on sille ihan yhtä raskasta, kuin kaikille muillekin Tukiaisille. Meitä kuluttajia kuitenkin hemmotellaan, sillä vaikka Urban on hiljaa, äitillä on asiaa. Johanna siis puhuu surusta uupuneena jumalan lisäksi äitinsä puolesta.

Häistä on tulossa winter wonderland henkiset ja surun keskelläkin Tunkki kerkeää kirjoittelemaan mitä Tunkki sinne haluaa. Äitin kanssa ollaankin suunniteltu mitä Jullen päälle laitetaan, mitä musaa siellä soi ja ketkä kelpuutetaan hautajaisiin. Sehän me tiedetäänkin, että Artolla ei sinne ole mitään asiaa ja epäilisin, että ÄitiNI on täysin samaa mieltä.

Frederik saa myös osansa, sillä mitäs helvettiä sekin oikeen menee kertomaan mielipiteitään? Eihän Reetu mistään mitään tiedä ja sitä paitsi Jumalan suu muistaa välittömästi, että Julian mielestä se oli muutenkin ihan idiootti ilman mitään syytä. On se kiva, että Tunkki huolehtii Jullen brändistä, ihan samalla tavalla kuin ennenkin.

Johannan tai siis "meidän" mielestä kommenttiosiot pitäis nyt kyllä sulkea. Ei sen takia, että Johannaa haukutaan, vaan sen takia, että näädät ottaa osaa perheen suruun. Jokainen varmaan ymmärtää miten se vituttaa, kun sisko haudastakin vetää myötätuntoa osakseen, vaikka nyt jos koska on Tunkin aika loistaa. Nyt pitäs Tunkkia suitsuttaa, huomioida sen suru, antaa sille anteeksi, eli siis palvoa maata sen jalkojen alla ja ihan hyvästä syystä, onhan Tunkki vaatimattomasti Jumalan suu.

Jeesus kuoli tosiaan siellä ristillä meidän kaikkien syntien tähden, mutta äiti Marja Jumalan suun mukaan kyllä tietää, että osalla näädistä ei ole tuonpuoleisessa tarvetta talvivaatteille. Lämpöä riittää ja vuokraa maksetaan enemmän kuin tienataan, se on selvää. Tätä kun pieni tovi vielä jatkuu, niin Marjasta tulee internetin herjauspalstoilla kohtuu tunnettu kusipää, vaikka se ei ole koskaan sanonut sanaakaan itse.

Johannan oma hurmos alkaa saavuttamaan psykoosin mittasuhteet. Monesti ihmiset vainajaa muistellessaan keskittyy sen vainajan tekemisiin ja sanomisiin, siihen vainajaan. Muistokirjoituksissa keskitytään siihen kuolleeseen, mutta mitäs Jumalan suu sellaseen keskittyisi, kun Julia muutenkin mietti, oikeastaan voi suoraan sanoa, että palvoi lähes pelkästään Johannaa. Jos Julialle haluaa tehdä oikeutta, niin kyllä silloin pitää keskittyä muistelemaan mitä Julia sanoi Johannasta, sillä siitähän Julian elämässäkin oli kysymys.

Taas niitä viimeisiä sanoja kuitenkin tulee väkisinkin mieleen, eikä Tunkkia ujostuta kertoa miten asiat meni. Julia meinaa ennen kuolemaansa oli kiitollinen siitä miten kiltti ja rakastava Tunkki oli, vaikka siellä Thaimaassakin tuli viis viikkoa pelkkää vittuilua passittomalta Julialta. Johannalla on niin suuri sydän, että ei se tollasesta ole moksiskaan ja täähän onkin Juliaa muistellessa hyvä mainita. Eniten tietty sen takia, kun Johanna rakasti silleen tosi täysillä. Rakasti vaikka Julia kuinka oli hankala.

Nimi: Johanna Tukiainen 
21.12.13 7:59 am
JULIASTA TULEE KOKO SUOMEN IKONI JA SUOMEN MARILYN MONROE, HÄN OLI KAUNOTAR JOKA SAI ELÄÄ USKOMATTOMAN UPEAA ELÄMÄÄ JA KOKEA UPEITA ASIOITA 

Äskeinen pitkä kirjoitukseni katosi yhtäkkiä, kummallista!!!! Kirjoitin siinä Joni Virtasen törkeästä väkivallastz ja Juhan käytöksestä. Kun soitin Juhan ovikelloa, oven avasi silmittömän raivon vallassa ollut Joni. Hän repi mut asuntoon sisään, kaatoi maahan ja alkoi hakkaamaan minua nyrkeillä suoraan kasvoihini ja päähäni. Hän huusi "OLET OMAN ISÄSI HYLKÄÄMÄ HUORA, NYT SÄ KUOLET!!!!!"  
Joni löi mulle mustan silmän ja päähäni tuli suuri, kipeä kuhmu. Sitten hän otti keittiöstä veitsen ja alkoi lähestyä mua. Hänen silmänsä pupillit olivat laajentuneet ja täysin mustat. Huusin hysteerisenä, että minä en ole mikään huora. Henkeni pelasti joku tuntematon suomalainen mies, joka oli asunnossa paikalla ja otti Jonista kiinni. Hän huusi mulle: "Ota nopeasti vaatteesi ja LÄHDE NYT!!!!" Mies oli selvästi kauhuissaan ja hän näki ihan selkeästi Jonin päällekarkauksen. 
Joni heitti mulle oman pienen possuni ja huusi että "ota sika mukaasi senkin läski huora!!!!!! "  
Itkin hysteerisenä porttikäytävässä ja pyysin naapureita soittamaan poliisit. Paikalle tuli kaksi poliisia jotka alkoivat selvittää tapahtumaa tuntemattoman miehen kanssa. Joni ja Juha valehtelivat poliiseille ihan silmät päästään. 
Olin järkyttynyt, juuri pari päivää aikaisemmin Julia oli istunut Juhan sängyllä ja katsoi Juhaa silmiin ja sanoi: "Älä petä meitä, älä valehtele. Minä pidän susta Juha niin kauhean paljon, haluan että me ollaan tiimi joka yhdessä nyt toteuttaa unelmansa! " 
Juha ja Joni valehtelivat poliiseille että Esmeralda koirani on heidän! Sanoin poliiseille, että tarkistavat Juhalta, onko hänellä kaksi vai yksi koirapassi. Nimittäin hänellä on yksi venäjäkielinen koirapassi.  
Pollisit hakivat Esmeraldan mulle takaisin. He hakivat myös useamman kassin vaatteitani asunnosta. Olin jo aiemmin huomannut ollessani Juhan kotona, että hänellä oli minun naistenparfyymi pöydällään ja yksi hänen pienen koiransa leluista oli minun. Se oli Hello Kitty pehmolelu, joka makaa tyynyyn ja siinä luki "MAY ALL YOUR DREAMS COME TRUE."  
Eläessään Julian grande finale, oman uransa huippukohta oli ne "playboy kuvat", eli siis sai torsonsa siihen playboyn metropoliin. Tämä saavutus joka mainittiin Tunkin CV:ssä, saavutus jota on hehkutettu yhtä paljon kuin niitä maankuuluja mielikuvituslaudaattureita. Nyt kun Julia sisko kuoli, niin siitä tulee tietty Marilyn Monroe. Ajatusketjua ei kukaan ymmärrä, koska Julia ei yleensä ollut omasta mielestään edes julkkis ja kaikkihan me tiedetään, että Tukiaisista Marilyn on aina ollut Johanna. Onhan me nähty ne Seiskan Marilyn Tukiainen kuvatkin. Toisaalta Marilyn kuoli, eli onhan ne Julian kanssa aika pitkälti samiksia. Ainakin ikoneja molemmat. Sitä paitsi vaikka Julia oli käytännössä viimeisen sata vuotta masentunu, kaikki aina haukku sitä ja muutenkin molemmilla on ollu aiheettomasti hirmu vaikeeta, niin toinen tapa sanoa tuo on tietetenkin, että se sai elää uskomattoman upeaa elämää ja kokea upeita asioita.

Surun keskellä Tunkin mieltä painaa mitä ilmeisemmin musta silmä, joka ei näy kuvissa ja ne kuhmut, mitä myöskään ei näy kuvissa. Tosin ymmärtäähän tämän pahoinpitelyn traagiset seuraukset Tunkin herkälle psyykkeelle, kun se tapahtui Julian kovasta tuijottelusta huolimatta. Siis miten ihmeessä voi homo lyödä naamaan, vaikka kosmetologi hyperventiloi ja toivoo silmät kiiluen tiimityötä? Sitäpaitsi kleptomaani Juhalla oli se hello kitty pehmolelukin, jonka Tunkki heti huomasi... hmm hmm hmmmmmmmmmm.
Nimi: Johanna Tukiainen21.12.13 9:47 am
JULIASTA TULEE KOKO SUOMEN IKONI, SUOMEN MARILYN MONROE, KAUNOTAR  
Julia katsoi silmiin Juhaa sängyllä ja painotti kovasti sitä, että "älä petä meitä" ja olemme yhdessä kaikki kolme tiimi joka muuttaa ulkomaille. Juha soitti Charice nimisen japanilaisen pikkutytön esittämän huikean esityksen youtubesta "Titanic."  
Miten on mmahdollista että pari päivää myöhemmin Juha kääntyi täysin minua vastaan ja suorastaan kehotti Jonia lyömään minua ja haukkui minut lyttyyn??????? 
Sanoin poliiseille, että heidän pitää tarkistaa asunnon sisältä, onko Juhalla kaksi vai yksi koirapassia. Minullahan on Esmeraldan koirapassi.  
Pollisit toimivat väärin tässä tilanteessa, heidän olisi pitänyt ehdottomasti pidättää Joni Virtanen. Sain kuitenkin pikkuisen rakkaani, Esmeraldan takaisin! Poliisit kävivät hakemassa koirani asunnosta, ottivat monta laukullista vaatteitani (joita olin ottanut Seiskan joulukuvauksia varten) ja he antoivat minulle kyydin keskustan asuntoon nähtvästi turvallisuus syistä.  
Julia aina sanoi, että minä tarvitsen henkivartijan, enkä voi liikkua Helsingin yössä yksin. En olisi kuitenkaan uskonut, että läheisin ystäväni kääntyy yhtäkkiä minua vastaan! Tässä tilanteessa olen onnellinen, ettei Julia koskaan nähnyt tuota tapahtumaa eikä koskaan nähnyt mustaa silmääni, sillä hän luotti Juhaan kuten minäkin.  
En voi sanoa enää mitään. Julia oli surumielinen ja ahdistunut useita vuosia. Vain muutama päivä ennen hänen kuolemaansa Julia seisoi keittiössä ja melkein huusi minulle ja Juhalle, että "MEIDÄN PITÄÄ LÄHTEÄ TÄSTÄ MAASTA POIS JA ÄKKIÄ." 
Hän toisti useita kertoja samaa asiaa, että meidän pitää ehdottomasti muuttaa tästä maasta pois, muuten kuolemme kaikki. 
Minä sanoin, että me lähdemme!!!! Minä ostan lentoliput ja aloimme suunnittelemaan missä tulemme asumaan USA:ssa. Mielestäni Julia oli kaikkein onnellisimmillaan meidän yhteisillä matkoilla. Hän oli kuvaannollisesti taivaassa kun uimme yöllä Fontaineau Blue Hilton hotellin valaistussa suuressa uima-altaassa Miamissa. Silloin tapasimme myös Udin ja Dannyn, jotka tulivat seisomaan uima-altaan viereen. Me uimme yhdessä Julian kanssa uima-allasta päädystä päätyyn ja olimme niin ONNELLISIA!!!!!  
Pyydän nyt kaikilta suomalaisilta, antakaa rauha Julian sielulle!  
Kaunotar, missi Julia on nyt saanut rauhan ja on siellä upeassa paratiisissa jonne hän aina kaipasi. Se paratiisi on paljon upeaampi kuin Miami, Hawaiji tai Dubai. Teille nettiherjaajat ja kiusaajat voin sanoa vain yhden asian: Teitä odottaa kuoleman jälkeen kuuma paikka, jossa Raamatun mukaan tulee olemaan iitku ja hammasten kiristys, eikä sieltä ole poispääsyä. Se paikka on ikuinen kladotus ja meidän perhe ei mene sinne, vaan me kaikki olemme pelastettuja. 
Kuten sanottua, silmiin on katsottu ja tiimityötä on toivottu, mutta mitäs ne homot sellasesta ymmärtää. Ei ymmärrä vaikka piti muuttaa ulkomaille koko porukka ja ne reissuthan on aina ollut pelkästään positiivisiä kokemuksia. Onhan se nyt selvää, että kun Tunkki tasan euro tilillään jankuttamalla jankuttaa, että täältä me muutetaan pois, niin muu porukka pakkaa laukkunsa ja siirtyy stand by tilaan. Se on meinaa silleen, että kun Tunkki jotain sanoo, niin se on käytännössä tehty. Tunkkihan on ollut muuttamassa maasta vasta vuodesta 2008.

Muuttaakohan Johanna vihdoin maasta? Raili on jankuttamalla jankuttanut, että maasta pitää muuttaa ja ulkomailta löytyy se unelmien sulho. Urban on sadoissa tekstiviesteissään sanonut hyvin, eli muuta maasta. Julia ihan vaan muutama päivä ennen kuolemaansa melkein huusi, että kaikkien meidän pitää lähteä tästä maasta pois. Sekin suunnitelma oli jo hyvässä vauhdissa, sillä Tunkkihan sano tälläkin kertaa, että se ostaa liput ja sitten alettiin virtuaalisisustamaan sitä tulevaa residenssiä.

Kaiken tämän jälkeen Jumalan suu pyytää, että kaikki Suomalaiset antaisi rauhan Julian sielulle. Sitä mieltä minäkin olen, sillä eiköhän Julle ole itsekin hengästynyt, kun sen sielu on kuoleman jälkeen puheliaampi, kuin koskaan ja tässä se koko jutun juoni onkin. Eläessään Julia oli Johannan sydän, Johannan sielu. Julia oli se viemäri, johon Tunkki huuhto paskansa. Kuten Jumalan suun jutuista jokainen voi lukea, Julia oli käytännössä olemassa hekuttaakseen Johannaa. Ollaksen sen kanssa samaa mieltä. Julia oli olemassa, että Johannalla on joku, jonka se voi työntää raiteille aina kun se on itse tyrinyt jotain. Tällä uralla se Julle jatkaa edelleen ja tätä tarkoitin, kun alussa sanoin, että vaikka Julia Tukianen kuoli, upeasti laihtunut missi siskoni Julle elää ja voi hyvin. Tunkin muistokirjoitukset vol 1-5 on käytännössä Tunkin hehkuttelua ja tämä jos joku on Tunkkia parhaimillaan.

Tätähän se epäjulkkiksen elämä tosiaan oli. Johanna laittoi Julian antamaan haastattelun kirjaan. Johanna laittoi Julian näyttämään keskaria Seiskassa, että Tunkki itse voi antaa Seiskan rahat ikään kuin omasta taskustaan ja loppuun tietenkin "Rakas siskosi antaa nyt rahat, että voit maksaa sakkosi, etkä joudu vankilaan". Julian Facebook oli ahkerassa käytössä kun joku piti haukkua ja sehän sitä Julian duunia oli. Keikalle se piti saada mukaan ja niillä keikoilla maksettiin velkoja, jotka syntyi niistä matkoista, mitä Johanna lupasi Julialle maksaa ja niitä matkoja luvattiin, ettei Julia vahingossakaan lipsahda hansikkaasta.

Seiskan livessä oli tätä Tunkin ja Jullen työsuhdetta hienosti kuvaava kokoelma kuvankaappauksia. Tässä tiivistyy omalla tavallaan se mitä Johanna tarkoittaa, kun se sanoo "Julia oli sydämeni ja sieluni".


Tuota virkaa se Julle haudan takaa edelleenkin hoitaa, Jumalan suu vaan tulkitsee siskonsa tuntemukset meille kuluttajille, eikä se tule loppumaan koskaan. Jullesta tuli ihan kertaheitolla Turbo Urban, se ihminen, joka todella tunsi Tunkin ja näin se sano, et repikää siitä saatana. On melko hankala ymmärtää tuota symbioosia, jossa Tunkki kasvaimen lailla imi elämän siskostaan, mutta Tunkin suhtautuminen omistukseensa tiivistyy ehkä parhaiten Jasminen sanoissa:


Tunkki otti Julian siipiensä alle ja siellä se oli kosmetologin hyvä olla. Julia oli sydän ja sielu ja siihen on turha kenenkään tulla väliin. Yhdessä on ladattu katoottisessa tilassa posket täyteen mansikoita ja annosteltu antabusta. Yhdessä on tehty rikosilmotuksia ja yhdessä on varasteltu kaikki mitä ei ole ruuvattu kiinni. Yhdessä Tunkki on Julian puolesta loukaantunut milloin mistäkin ja yhdessä on luotu Tunkille Uraa. Nyt ilmeisesti koko Suomen kansa sai mitä halusi, sinne se kosmetologi lähti, vaikka Tunkki kuinka suojeli ja lupas maksaa matkoja. Tunkin brändin kannalta ei tietenkään mitenkään huono asia, sillä Tunkki vetää nyt jo niin ojan pohjaa viistäen, että jonkun kuolema alkaa olemaan ainoa asia, millä se kuvittelee, että se voi vetää sympatiat. Se mahtava nänni mistä imeä taloudellistä hyötyä myymällä juttuja ja paistatella valokiilassa ilman, että vainajan varjo haittaa yhtään millään tavalla. Johanna eli Julia puolesta, eikä Jullen työsuhde kuolemaan lopu, pikemminkin päinvastoin - nyt se vasta kunnolla alkaa.


7 kommenttia:

  1. Korkeimman sanan neuvosto!!???
    Tuksua parhaimmillaan.
    Olen vaan miettiny, että millä se oikein elää?? Maksaako joku tuollaisesta... Seurasta?

    VastaaPoista
  2. Pitkästä aikaa Joe kirjoittaa taas vanhaan tuttuun tyyliinsä. Kunnon analyysia, kiitos!

    VastaaPoista
  3. Kuka tahansa näkee johannan kirjoituksista ettei ajatus juokse kunnolla tai ei juuri lainkaan loogisesti niin miksi ottautua...

    VastaaPoista
  4. Öh, kyllä meni nyt joissakin kohdin liian pitkälle. Mutta analysoitavaa analyysiä eittämättä ja taitavasti skriivaat. Mutta nyt mun on pakko muistuttaa että alkoholismista ja lääkkeistä riippuvainen ihminen ei ole aina paha. Johanna on kyllä ilkee ihan luonteeltaan, mutta jos se manipuloi siskoaan niin ei se ole Jullen vika.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joe kuvasi Tunkkia niin viiltävän tarkasti, etten olisi omasta näppiksestä uskaltanut kirjoittaa samaa, mitä olen jo pitkään pienessä mielessäni ajatellut. Eli Joe ei mennyt liian pitkälle, kyllä se on ihan vanhin rakasparas itse, joka on jonkinlaisena narsipaattina (?) tosiaan imenyt toisesta virtaa omiin paristoihinsa.

      Ne ruskaretkikuvatkin olivan Pinkin kirjan mukaan tarkoituksella Jullen alennustilaa näyttämään. Tuksu pyysi kuvaajaa kuvaamaan ja julkaisemaan.

      Kyllä se on vaan niin kätevää jaella viimeisten löylyjen ja taivaspaikkojen kortteja Marilyn-siskon ja Jumalan suulla. Harvoin kenellekään toivoisi pahaa, eikä nyt edes tarvitse, kun tuo hyppää ihan itse sinne sillan alle. On viettänyt siellä noin vertauskuvallisesti aikaa jo tovin.

      Poista
    2. "Analysoitavaa analyysiä" - no joo, kieltämättä miksei niinkin, koska on näitä tekstejä usein syytä analysoida ;D

      Poista